Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ο Σαββίδης μπήκε στο χάντμπολ του ΠΑΟΚ!!


Ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι πλέον ο νέος χρηματοδότης του γυναικείου τμήματος του «δικεφάλου του Βορρά»

Ο Σαββίδης μπήκε στο χάντμπολ του ΠΑΟΚ!
Είναι γνωστή η σχέση του Ιβάν Σαββίδη με την Ροστόφ Ντον, την πρωταθλήτρια Ρωσίας στο χάντμπολ γυναικών, την οποία στηρίζει οικονομικά με ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ που αποτελεί περίπου το 50% του ετήσιου προϋπολογισμού της!

Στα σχέδια του ομίλου «ΑGROCOM», ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη και βασικού χορηγού της Ροστόφ Ντον είναι η κατασκευή «παλατιού του αθλητισμού» το 2016, ένα υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρσι τον Μάρτιο, το οποίο όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, χάρηκε δεόντως.

Η αγάπη του για το γυναικείο χάντμπολ, αλλά και οι προσπάθειες του εφόρου του ΠΑΟΚ Δημήτρη Χασεκίδη, οδήγησαν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί ενεργά με το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του «δικεφάλου» του Βορρά.

Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου με τον Δημήτρη Χασεκίδη να δηλώνει: «Η σημερινή εκδήλωση έχει μία ιδιαίτερη αξία. Σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία, έγιναν κάποιες επαφές με τον κ. Ιβάν Σαββίδη, τον οποία προσωπικά θεωρώ ως το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου. Ο κ. Σαββίδης ανταποκρίθηκε και μας ενισχύει με μία επιπλέον οικονομική βοήθεια στο γυναικείο τμήμα του ΠΑΟΚ. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και ευελπιστούμε ότι θα ανταποδώσουμε με δύο τίτλους».

«Ευχαριστώ με τη σειρά μου τον κ. Ιβάν Σαββίδη για τη μεγάλη βοήθεια. Μας έδωσε τη δυνατότητα να ενισχυθεί η ομάδα με καταξιωμένες αθλήτριες. Ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του νταμπλ», είπε η προπονήτρια του ΠΑΟΚ, Γρηγορία Γκόλια και παρουσίασε τις αθλήτριες που απαρτίζουν φέτος την ομάδα.

Από την πλευρά της η αρχηγός Μυρτώ Νούλα επισήμανε: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Με τη βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη και της διοίκησης του ΑΣ ΠΑΟΚ. Θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Μεγάλο κεφάλαιο αποτελεί ο κόσμος μας, που πάντα είναι δίπλα μας και θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε ακόμη πιο κοντά μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: