Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Μέσα στη μέρα η απολογία Βάντερσον!

Κλήση σε απολογία δέχθηκε από τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον, με τον Βραζιλιάνο να απολογείται μέσα στη μέρα. Ερωτηματικό παραμένει τον μέλλον του στην «ελαφρά ταξιαρχία».

Μέσα στη μέρα η απολογία Βάντερσον
Προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις του Απόλλωνα Σμύρνης για τον Κόστα Βιάνα Βάντερσον, αφού ο ποδοσφαιριστής έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και πλέον μετά από εντολή του Αλέκου Βοσνιάδη, προπονείται μόνος του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, φαίνεται να εξέφρασε τη δυσαρέσεκεια του για το γεγονός πως δεν ξεκίνησε βασικός στο ματς της Δευτέρας με τον Αχαρναϊκό, με αποτέλεσμα από χθες να μην συμμετέχει στην προπόνηση με τους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, ο 21χρονος επιθετικός έχει κληθεί σε απολογία από τη διοίκηση, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει εντός της μέρας.

Από εκεί και πέρα ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με τη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την «ελαφρά ταξιαρχία» ως το 2018.

Ωστόσο οι άνθρωποι του Απόλλωνα, θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για να συνετίσουν τον ποδοσφαιριστή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: