Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Άλλαξε χέρια η Ίντερ!!

Ιστορική μέρα για την Ίντερ! Ο Μάσιμο Μοράτι ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τον Ινδονήσιο επιχειρηματία Έρικ Τοχίρ, ο οποίος αποκτά το 70% του συλλόγου.


Άλλαξε χέρια η Ίντερ!
Μετά από 58 χρόνια η Ίντερ περνά σε άλλα χέρια. Ο Μάσιμο Μοράτι ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η συμφωνία για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών στον Ινδονήσιο επιχειρηματία Έρικ Τοχίρ. Ο 43χρονος ζάπλουτος άνδρας, που θα γίνει ο πρώτος Ασιάτης ιδιοκτήτης ομάδας της Serie A, αναμένεται να πάρει στα χέρια του το 70% του συλλόγου.

«Όλα έχουν τελειώσει, οι υπογραφές έχουν μπει και αναμένονται οι ανακοινώσεις. Είμαι ικανοποιημένος γιατί οι συζητήσεις κράτησαν πολύ καιρό, αλλά όλα φαίνεται πως τακτοποιήθηκαν», δήλωσε ο Μοράτι, η οικογένεια του οποίου έχει τα ηνία της ομάδας από το 1955.

«Είμαι ανακουφισμένος γιατί η ομάδα περνά σε ανθρώπους που είναι αξιόλογοι. Εγώ θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα», πρόσθεσε ο Μοράτι, που αποχωρεί από την προεδρία μετά από 18 χρόνια.

Ο Έρικ Τοχίρ έχει μετοχές στους Φιλαδέλφεια 76ερς στο ΝΒΑ, αλλά και στην DC United, που αγωνίζεται στο MLS. Πρόθεσή του φέρεται πως είναι να κάνει μεγάλες επενδύσεις στους «νερατζούρι» και να τους καταστήσει πανίσχυρους και πάλι στην Ευρώπη, αλλά και πολύ δημοφιλείς στην Ασία.

Η μεταβίβαση των μετοχών για τυπικούς λόγους δεν μπορεί να ολοκληρωθεί πριν το Νοέμβριο. Τότε θα οριστεί και το νέο διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο θα υπάρχουν πέντε άτομα της πλευράς του Τοχίρ και τρία του Μοράτι. Πηγή: sport-fm.gr

Γι’ αυτό… τρέχουμε!!

Λόγω εμφανίσεων σαν αυτή με το Λιχτενστάιν δεν πάμε απευθείας στο Μουντιάλ. Τα καλά νέα από το Λιθουανία-Βοσνία δεν ήρθαν και το φτωχό 2-0 υπέγραψε πως η Εθνική θα τα παίξει όλα πλέον στα μπαράζ.

Γι’ αυτό… τρέχουμε!
Αυτό που άξιζε -για να ‘μαστε δίκαιοι- πήρε τελικά από τον όμιλό της στα προκριματικά του Μουντιάλ η Εθνική.

Με νέα φτωχή εμφάνιση (και ελαφρυντικό ότι είχε το μυαλό στη Λιθουανία) το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε 2-0 του αδύναμου Λιχτενστάιν.

Τα γκολ των Σαλπιγγίδη (7’) και Καραγκούνη (81’) έδωσαν μια ακόμα νίκη, αλλά η Βοσνία που ενδιαφερόταν να παίρνει τέτοιες και με πολλά γκολ (και επικράτησε δύσκολα σήμερα 1-0) την έστειλε να ψάξει στα μπαράζ την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Εκεί όπου θα περιμένει τ' αποψινά αποτελέσματα για να μάθει τους υποψήφιους αντιπάλους, με τους οποίους θα μπει στην κληρωτίδα στις 21 Οκτωβρίου.


Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

1. Βοσνία 25 (30-6)
2. Ελλάδα 25 (12-4)
3. Σλοβακία 12 (9-8) -9 αγ.
4. Λιθουανία 11 (9-10)
5. Λετονία 7 (8-18) -9 αγ.
6. Λιχτενστάιν 2 (4-23)

Πώς έπαιξε

Με πολλές αλλαγές -και κύριο στόχο να προφυλαχθούν όσοι κινδυνεύουν με τιμωρία ενόψει μπαράζ- ήταν η ενδεκάδα που παρέταξε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος άφησε έξω αρκετούς απ’ αυτούς που βρίσκονται στο όριο καρτών (Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο) και δεδομένης της απουσίας του ήδη τιμωρημένου Μανιάτη, διαμόρφωσε ως εξής το 4-3-3:

Κάτω από τα δοκάρια ο Καρνέζης και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Βύντρα, Κατσουράνης, Σιόβας και Χολέμπας. Η τριάδα στα χαφ αποτελούνταν από τους Τζιόλη (ως «σκούπα») και Κονέ-Καραγκούνη (ως εσωτερικούς μέσους), ενώ στην επίθεση ξεκίνησαν οι Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Μήτρογλου (στην κορυφή).

Το ματς

Εδώ δεν παίζαμε μπάλα με μυαλό και σώμα στο δικό μας ματς. Θα παίζαμε με το πρώτο απ’ αυτά να βρίσκεται αλλού; Έχοντας το αυτί κολλημένο στη Λιθουανία, η Εθνική ασχολήθηκε περίπου… επτά λεπτά με το Λιχτενστάιν. Όσο χρειάστηκε για να δώσει μια έκλαμψη θεάματος (υπέροχο «1-2» του Χολέμπας με τον Σαμαρά) και να πάρει το γκολ που την ενδιέφερε από τον -πάντα έτοιμο- Σαλπιγγίδη.

Από ‘κει και πέρα… άραξε. Και αντί να εκμεταλλευτούν την ικανότητά τους ν’ απειλούν ανά πάσα στιγμή τον αδύναμο αντίπαλο, οι παίκτες του Σάντος έδειχναν να σκέφτονται «δε βαριέσαι, κάπως θα το βάλουμε το δεύτερο». Αφού έβαλε ο Θεός το χέρι του λοιπόν και δεν είδε ο διαιτητής το χέρι του Σιόβα (σε σουτ του Στόκλασα) θα μπορούσαν να καθαρίσουν σε ευκαιρίες των Μήτρογλου-Σαλπιγγίδη.

Δεν το έκαναν όμως. Κι ο προπονητής τους ήξερε πως -ακόμη και με το Λιχτενστάιν- δεν μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλής με το 1-0. Γι’ αυτό στο ημίχρονο προσπάθησε να τονώσει τη δημιουργικότητα της ομάδας. Βάζοντας τον Σάμαρη αντί του Τζιόλη. Μάταια όμως… Η Εθνική συνέχιζε να γυροφέρνει άσκοπα την περιοχή. Και να «παραδέχεται» ακόμα περισσότερο ότι την ενδιέφερε πιο πολύ τι γίνεται στη Λιθουανία.

Δυστυχώς όμως, τα νέα που έρχονταν από ‘κει σταμάτησαν κάποια στιγμή να ‘ναι καλά. Πιο συγκεκριμένα, τη στιγμή που ο Ιμπίσεβιτς πετύχαινε το «χρυσό» γκολ για τη Βοσνία. Δίνοντάς της -αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί- δίκαια την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ. Και δίνοντας το μήνυμα στην Εθνική πως θα χρειαστεί πολύ καλύτερες εμφανίσεις από τη σημερινή (που γλύκανε κάπως το δεύτερο γκολ από τον Καραγκούνη) για να την ακολουθήσει μέσω των μπαράζ.


Οι συνθέσεις των ομάδων

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Χολέμπας, Σιόβας, Κατσουράνης, Βύντρα, Τζιόλης (46’ Σάμαρης), Κονέ, Καραγκούνης, Σαμαράς (69’ Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου (86’ Αθανασιάδης)

Στον πάγκο έμειναν οι: Καπίνο, Σηφάκης, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Νίνης, Παπασταθόπουλος, Φετφατζίδης, Ταχτσίδης

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ (Ρενέ Πάουριτς): Γιέλε, Ντέιβιντ Χάσλερ, Μπούργκμαγιερ, Κάουφμαν, Έρι, Ματίας Κρίστεν (82’ Έρνε), Στόκλασα, Αντρέας Κρίστεν, Νίκολας Χάσλερ (90’+1’ Γιλντίζ), Ποβλερίνο, Βίιζερ

Στον πάγκο έμειναν οι: Μπίτσερ, Γκούμπσερ, Έρις, Μάκρι, Γκουρ, Κουΐντανς, Φρικ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λίμπορ Κόβαρικ (Ουγγαρία)
ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης» Πηγή: sport-fm.gr

Βρίσκει δεν βρίσκει, ήταν γκολάρα!!

Δίχως να φορτσάρει ιδιαίτερα, αλλά με τον Όσκαρ να πετυχαίνει ένα πολύ ωραίο γκολ, η Βραζιλία συνέχισε τη νικηφόρα πορεία της στα φιλικά επικρατώντας 2-0 κόντρα στη Ζάμπια.

Βρίσκει δεν βρίσκει, ήταν γκολάρα
Όλα τα λεφτά ήταν σίγουρα το γκολ με το οποίο η Βραζιλία άνοιξε το σκορ στο 59’. Ο Όσκαρ έκανε τα… δικά του έξω από την περιοχή και με ένα σουτ που χρειάζεται να δεις πολλές φορές το ριπλέι για να διαπιστώσεις πως ο αντίπαλος αμυντικός έβαλε το… ποδαράκι του για να βγει η «μαγεία»!

Το 2-0 διαμόρφωσε με κεφαλιά μετά από φάουλ του Νεϊμάρ στο 66’ ο Ντεντε.

Δείτε τα γκολ από το ματς το οποίο φιλοξενήθηκε στο Πεκίνο:




Πηγή: sport-fm.gr

Νέα... ταρίφα απ’ τους μικρούς!!

Μετά την εντός έδρας πεντάρα, η Εθνική Ελπίδων... φιλοδώρησε με ακόμα τέσσερα την Μάλτα, αυτή την φορά εκτός για προκριματικά του Euro.

Νέα... ταρίφα απ’ τους μικρούς!
Καμία αντίσταση δεν βρήκε από την Μάλτα η Εθνική Ελπίδων. Η Ελλάδα επικράτησε εκτός έδρας 4-0 και διπλασίασε τις νίκες της στα προκριματικά του Euro 2013/15, επιστρέφωντας στις επιτυχίες, μετά την ήττα από την Τουρκία.

Από την αρχή οι διεθνείς μας ήταν το αφεντικό του αγώνα και στο 17’ ο Ποτουρίδης έβαλε μπροστά την ομάδα του με εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Βέλλιος). Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, οι Καρέλης και Κολοβός έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουν κάποιο τέρμα, το οποίο εν τέλει ήρθε από τον νυν παίκτη του Πανιωνίου, με ωραία προσωπική ενέργεια στις καθυστερήσεις.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με την Εθνική να ‘χει δοκάρι με τον Διαμαντάκο στο 61’. Στο φινάλε της αναμέτρησης, η Ελλάδα βρήκε το δρόμο ξανά για τα δίχτυα, δίνοντας χαρακτήρα θριάμβου στη νίκη της. Ο Κολοβός στο 90’ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, κάνοντας το 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Διαμαντάκος, μετά από ασίστ του Λυκογιάννη.

Πλέον το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στρέφει την προσοχή του στα δύο σαφώς πιο δυνατά παιχνίδια του Νοεμβρίου με Σουηδία και Πολωνία.

ΜΑΛΤΑ: Τσίνι, Γκρεκ, Ατσοπάρντι (46΄ Ταμπόνε), Μουσκάτ Ζ., Κρίστενσεν, Μποργκ (75΄ Μουσκάτ Μπ.), Πιζάνι Γ. (55΄ Μπετζίνα), Πιζάνι Σ., Καμενζούλι, Ζεράφα, Φαρούτζια

ΕΛΛΑΔΑ: Διούδης, Μαρινάκης, Λυκογιάννης, Ποτουρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπουχαλάκης, Κολοβός, Μαυρίας (77΄ Κουρμπέλης), Καρέλης (64΄ Κούρος), Βέλλιος (24΄ Διαμαντάκος)Πηγή: sport-fm.gr

Ιμπίσεβιτς, ο λυτρωτής!!

Οι Βόσνιοι φλέρταραν για πάνω από μια ώρα με μια βολική για την Ελλάδα ισοπαλία στη Λιθουανία, αλλά το γκολ του Ιμπίσεβιτς στο 68’ τους έδωσε τη νίκη και την παρθενική πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση!

Τζέκο, ο λυτρωτής!
Τελικά, δεν ήρθε το «δώρο» από τη Λιθουανία αφού η Βοσνία κατάφερε να νικήσει και το άγχος της.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, η Βοσνία πίεσε περισσότερο και όσο περνούσε η ώρα έδειχνε πως αυτήν τη (δίκαιη) πρόκριση δεν θα την έχανε με τίποτα.

Κι ενώ στο 62’ γκολ του Λούλιτς σωστά δεν μέτρησε ως οφσάιντ, έξι λεπτά αργότερα ήρθε ο Ιμπίσεβιτς να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και τη Βοσνία στην παρθενική της συμμετοχής σε μεγάλη διοργάνωση, αφήνοντας την Ελλάδα στη δεύτερη θέση και τα μπαράζ.

Τα αποτελέσματα:


Ελλάδα-Λιχτενστάιν 2-0
(7’ Σαλπιγγίδης, 81’ Καραγκούνης)

Λιθουανία-Βοσνία 0-1
(68’ Ιμπίσεβιτς)

Λετονία-Σλοβακία 0-2 (σε εξέλιξη)
(9’ Γιακούμπκο, 16’ Σαλατα)

Θέση Χώρα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Βοσνία 25 (30-6)
2. Ελλάδα 25 (12-4)
3. Σλοβακία 12 (9-8)
4. Λιθουανία 11 (9-11)
5. Λετονία 7 (8-18)
6. Λιχτενστάιν 2 (4-25)Πηγή: sport-fm.gr

«Φύσηξε» Σιρόκοφ για το Μουντιάλ!!

Ένα γκολ του Ρομάν Σιρόκοφ στο 16’ ήταν αρκετό στη Ρωσία για να της δώσει όχι τη νίκη (1-1 το σκορ) κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν αλλά την πρόκριση στο Μουντιάλ. Στο περίμενε και τα μπαράζ η Πορτογαλία.

«Φύσηξε» Σιρόκοφ για το Μουντιάλ
Στο Αζερμπαϊτζάν η Ρωσία ήξερε πως ακόμη και μια ισοπαλία ήταν αρκετή για να τη στείλει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Οι φιλοξενούμενοι πάντως, δεν θέλησαν να παίξουν με τη φωτιά και φρόντισαν από πολύ νωρίς (στο 16’) να ανοίξουν το σκορ και στη συνέχεια να ελέγξουν το ματς.

Το σκορ άλλαξε στο τέλος, όταν στο 90’ο Γιαβάντοφ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 που άφησε στη δεύτερη θέση την Πορτογαλία που την ίδια ώρα επικρατούσε όπως αναμενόταν 3-0 του αδύναμου Λουξεμβούργου. Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε έτσι στη δεύτερη και πλέον περιμένει τα μπαράζ.

Στο… αδιάφορο ματς του 6ου ομίλου, Ισραήλ και Βόρειος Ιρλανδία έμειναν στο 1-1.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Πορτογαλία-Λουξεμβούργο 3-0
(30’ Βαρέλα, 37’ Νάνι, 79’ Πόστιγκα)

Ισραήλ-Βόρειος Ιρλανδία 1-1
(43’ Ντεν Μπασάτ – 72’ Ντέιβις)

Αζερμπαϊτζάν-Ρωσία 1-1
(90’ Γιαβάντοφ - 16’ Σιρόκοφ)

Θέση Χώρα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Ρωσία 22 (20-5)
2. Πορτογαλία 21 (20-9)
3. Ισραήλ 14 (19-14)
4. Αζερμπαϊτζάν 9 (7-11)
5. Βόρεια Ιρλανδία 7 (9-17)
6. Λουξεμβούργο 6 (7-26)Πηγή: sport-fm.gr

Ο Στοχ είναι παρών!!

Ο Στοχ είναι παρώνΟ Μίροσλαβ Στοχ δίνει κανονικά το «παρών» στην απογευματκή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Μέσω του προφίλ που διατηρεί η ΠΑΕ στο Twitter ενημέρωσε για την παρουσία του Σλοβάκου μέσου στο προπονητήριο της Νέας Μεσημβρίας «ανεβάζοντας» -μάλιστα- και μια σχετική φωτογραφία.

Ο Στοχ αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του καθώς έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τελευταίο της παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντάλ 2014.Πηγή: sport-fm.gr

Δικαιώθηκε ο ΠΑΟΚ!!

Δεκτή έκανε Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA την έφεση του ΠΑΟΚ μετατρέποντας την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών σε απλό χρηματικό πρόστιμο.

Δικαιώθηκε ο ΠΑΟΚ!
Όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, η Πειθαρχική Επιτροπή η οποία συνεδρίασε στη Νιόν δέχτηκε τις θέσεις των νομικών εκπροσώπων του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφορικά με τους 40 υπεράριθμους οπαδούς της ομάδας στο ματς του Europa League με τη Σάλκε.

Έτσι, αποφάσισε αντί για ποινή αποκλεισμού της έδρας για μία αγωνιστική να επιβάλει πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μετά από αυτήν εξέλιξη, οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν με κόσμο στο πλευρό τους τη Μακάμπι στις 24 Οκτωβρίου στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.Πηγή: sport-fm.gr

Μπατιστούτα: Ψεύτικη η είδηση για τη σοβαρή ασθένεια!!

Το σοκ που προκλήθηκε από την είδηση πως ο Γκάμπριελ Μπατιστούτα πάσχει από την σπάνια ασθένεια, Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση ήταν μεγάλο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν πρόκειται για… γκάφα ιταλικής ιστοσελίδας.
Σαν… κεραυνός έσκασε η είδηση πως ο Γκάμπριελ Μπατιστούτα πάσχει από  Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση. Ο μεγάλος γκολτζής του παρελθόντος ήταν αρκετά αγαπητός από όλους τους ποδοσφαιρόφιλους και ευτυχώς, η συγκεκριμένη είδηση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Συγκεκριμένα, ιταλικά blog χρησιμοποίησαν κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει ο «Μπατιγκόλ» στο παρελθόν όπου είχε τονίσει πως είχε κινδυνέψει με το να μείνει παράλυτος και έτσι δόθηκε το… πάτημα σε αυτά τα blogs να αναφέρουν πως πάσχει από τη συγκεκριμένη ασθένεια.
Όπως ήταν φυσικό, η είδηση αναπαράχθηκε σε όλο τον κόσμο, ωστόσο σύμφωνα με τα Μέσα της Ιταλίας η συγκεκριμένη είδηση μόνο αληθινή δεν είναι. Η SLA είναι μια αρκετά σπάνια ασθένεια που επιφέρει μία προοδευτική νευροεκφυλιστική πάθηση που επηρεάζει τα νευρικά κύτταρα στον εγκέφαλο και στην σπονδυλική στήλη, εμφανίζεται κυρίως σε άτομα ηλικίας 56-63 ετών και οι μισοί από όσους πάσχουν, ζουν τρία, ίσως και περισσότερα χρόνια έπειτα από τη διάγνωσή της.
Πηγή: onsports.gr

Αργεντινή: «Ανάσα» για Παλέρμο!! (videos)

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε η Γοδόι Κρουζ του Μάρτιν Παλέρμο σε βάρος της Λανούς, με την οποία απομακρύνθηκε από τις «επικίνδυνες» θέσεις.
Η Γοδόι Κρουζ ανέβηκε και στην 6η θέση της αργεντίνικης Inicial, αλλά είναι οκτώ βαθμούς μακριά από τους πρωτοπόρους, Νιούελς Ολντ Μπόις, ενώ εξαρχής η προσοχή του συλλόγου είναι στην τριετή κατάταξη, η οποία κρίνεται τις ομάδες, που θα πέσουν στη δεύτερη κατηγορία. Στην προκειμένη, ο Χοσέ Λουίς Φερνάντεζ ντύθηκε «ήρωας» σκοράροντας στο 7ο λεπτό, ενώ η Λανούς, η οποία ήταν από τα αρχικά φαβορί για την κατάκτηση της Inicial, δεν μπόρεσε να απαντήσει. Σημειώνουμε επίσης ότι ο πρώην στράικερ της ΑΕΚ, Ισμαέλ Μπλάνκο, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο για τους ηττημένους.
Σε άλλο ματς της 11ης αγωνιστικής, η Χιμνάσια Λα Πλάτα απέσπασε 1-1 στην έδρα της «διψασμένης» Τίγκρε, αν και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες εξαιτίας δεύτερης κίτρινης του Οσβάλντο Μπαρσοτίνι από το 45ο λεπτό. Μάλιστα προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με πέναλτι του Λούκας Λιχτ, αλλά στο 17ο ο Ματίας Πέρεζ Γκαρσία ισοφάρισε για τους γηπεδούχους με εκτέλεση φάουλ.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Τίγκρε-Χιμνάσια Λα Πλάτα 1-1
Λανούς-Γοδόι Κρουζ 0-1
Η βαθμολογία της Inicial:
ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Νιούελς Ολντ Μπόις
11
26
Άρσεναλ Σαραντί
11
23
Σαν Λορένζο
11
20
Μπόκα Τζούνιορς
11
20
Ατλέτικο Ραφαέλα
11
19
Γοδόι Κρουζ
11
18
Χιμνάσια Λα Πλάτα
11
18
Εστουντιάντες Λα Πλάτα
11
16
Μπελγκράνο Ντε Κόρντομπα
11
15
Ρίβερ Πλέιτ
11
14
Αρχεντίνος Τζούνιορς
11
14
Λανούς
11
13
Βελέζ Σάρσφιλντ
11
13
Κίλμες
11
13
Τίγκρε
11
12
Ροζάριο Σεντράλ
11
12
Ολ Μπόις
11
11
Κολόν Σάντα Φε
11
11
Ολίμπο
11
10
Ρασίνγκ Κλουμπ
11
2
Σημείωση: Ο πρωταθλητής της Inicial προκρίνεται στο Κόπα Λιμπερταδόρες του 2014 και στον τελικό για της σεζόν 2013-14 της Αργεντινής.
Και η τριετή κατάταξη:
ΟΜΑΔΑ
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
Νιούελς Ολντ Μπόις
1.70
Μπόκα Τζούνιορς
1.69
Άρσεναλ Σαραντί
1.67
Χιμνάσια Λα Πλάτα
1.64
Ρίβερ Πλέιτ
1.59
Βελέζ Σάρσφιλντ
1.59
Λανούς
1.56
Μπελγκράνο Ντε Κόρντομπα
1.48
Σαν Λορένζο
1.40
Κολόν Σάντα Φε
1.34
Εστουντιάντες Λα Πλάτα
1.31
Ρασίνγκ Κλουμπ
1.31
Ατλέτικο Ραφαέλα
1.29
Κίλμες
1.29
Τίγκρε
1.25
Ολ Μπόις
1.22
Γοδόι Κρουζ Ντε Μεντόζα
1.21
Αρχεντίνος Τζούνιορς
1.15
Ροζάριο Σεντράλ
1.09
Ολίμπο
0.91
Σημείωση: Οι τρεις τελευταίες ομάδες της παραπάνω βαθμολογίας υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία.





Πηγή: onsports.gr

Ντελ Μπόσκε… δαγκωτό!!

Υπό τις οδηγίες του έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου. Και με τον ίδιο καθοδηγητή -τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε- θα προσπαθήσει να επαναλάβει τα επιτεύγματά της η εθνική Ισπανίας.

Ντελ Μπόσκε… δαγκωτό!
Την ευκαιρία να… ντουμπλάρει και τις κατακτήσεις Euro (πέραν αυτής του να κάνει το ίδιο με το Μουντιάλ το καλοκαίρι) θα έχει ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Το τελευταίο διάστημα ήταν έντονη η φημολογία πως η ισπανική ομοσπονδία κι ο 63χρονος τεχνικός έχουν φτάσει ήδη σε συμφωνία για ν’ ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Και την Τρίτη ο γραμματέας της, Χόρχε Πέρεθ, επιβεβαίωσε την πρόθεση των δυο πλευρών να συνεχίσουν μαζί μέχρι και το 2016.

«Θα πάει στο Μουντιάλ, έχοντας ανανεώσει το συμβόλαιό του. Δεν βιαζόμαστε όμως να το επισημοποιήσουμε. Έχουμε μιλήσει μαζί του και όλα είναι πολύ ξεκάθαρα», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε, δε, ότι στους προσεχείς μήνες θα πέσουν και οι υπογραφές, που θα οριστικοποιήσουν πως ο Ντελ Μπόσκε θα οδηγήσει τους «φούριας ρόχας» και στο Euro της Γαλλίας. Πηγή: sport-fm.gr

Όσιμ: «Είναι ώρα να αποβάλουμε το κόμπλεξ»

Ως την μεγαλύτερη ευκαιρία που είχε ποτέ η Βοσνία να βρεθεί σε μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση χαρακτήρισε τη… σημερινή ο Ίβιτσα Όσιμ σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της χώρας.

Όσιμ: «Είναι ώρα να αποβάλουμε το κόμπλεξ»
Ως την μεγαλύτερη ευκαιρία που είχε ποτέ η Βοσνία να βρεθεί σε μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση χαρακτήρισε τη… σημερινή ο Ίβιτσα Όσιμ σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της χώρας.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και ένας από τους θρύλους του ποδοσφαίρου της Βοσνίας πρόσθεσε ότι είναι και η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσει η εθνική ομάδα της χώρας να αποβάλει το κόμπλεξ που έχει αποκτήσει μετά από τα… στραπάτσα που έχει πάθει και έμεινε εκτός τελικής φάσης μεγάλων διοργανώσεων.

«Δεν μπορεί κανείς να πει ότι αυτή η εθνική ομάδα είναι και η καλύτερη από τις προηγούμενες. Οι παίκτες έχουν περάσει πολλά και είχαν τα πάνω τους και τα κάτω τους», τόνισε και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αποβάλουμε το κόμπλεξ που ενδεχομένως να υπάρχει από τους αποκλεισμούς. Και για να βάλω ένα τέλος σε όσα λέγονται είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες του γνωρίζουν καλά αυτό και θα κάνουν ό,τι μπορούν να πάρουν την πρόκριση», σχολίασε ο Όσιμ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν... κελαηδούν οι Ιταλοί, λόγω Μπαλοτέλι!!

Ο Μπαλοτέλι αρνήθηκε μέσω τουίτερ να συνδέσει το όνομά του με αγώνα κατά της μαφίας στην Ιταλία και ο Πραντέλι «έκοψε» τα σόσιαλ μίντια για τους παίκτες του κατά τη διάρκεια του μουντιάλ.

Δεν... κελαηδούν οι Ιταλοί, λόγω Μπαλοτέλι
Με τα καμώματά του έχει αναστατώσει αρκετές φορές συμπαίκτες, προπονητές και αντιπάλους, βρίσκοντας συνήθως τον τρόπο να... επανορθώσει, εντός γηπέδου.

Το τελευταίο κατόρθωμά του Μάριο Μπαλοτέλι έφερε νέους... κανόνες στην Εθνική Ιταλίας, αφού όπως δήλωσε στο RAI Sport ο Σέζαρ Πραντέλι, θα απαγορευτεί η χρήση των social media στους διεθνείς παίκτες κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

«Οι κανόνες θα είναι πολύ πιο αυστηροί. Σκεφτόμαστε να απαγορεύσουμε τη χρήση των Social Media για τους παίκτες. Αυτή η απαγόρευση σίγουρα θα έχει μπει σε ισχύ απ' το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βραζιλίας», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, μετά το τελευταίο tweet που επανασύνδεσε το όνομα του Ιταλού διεθνή με την ιταλική «καμόρα».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο «Σούπερο Μάριο» απάντησε μέσω twitter σε δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, η οποία ανέφερε πως ο Μπαλοτέλι θα πρέπει να είναι το κεντρικό σύμβολο στον αγώνα που γίνεται στην Ιταλία κατά της Μαφίας.

Το σχόλιο συνδυάστηκε με την τελευταία προπόνηση που έκανε η Εθνική ομάδα, πριν το ματς με την Αρμενία, στο γήπεδο της Κουάρτο, ομάδα που άνηκε στο παρελθόν στη ναπολιτάνικη μαφία (Καμόρα) και απελευθερώθηκε μετά από αγώνες. Από τότε αποτελεί σύμβολο για τη μάχη κατά του οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι από τη μεριά του θέλησε να κρατήσει αποστάσεις απ' τα γεγονότα και απάντησε στο σχετικό δημοσίευμα γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό: «Αυτό σας λέω μόνο! Έρχομαι εδώ γιατί το ποδόσφαιρο είναι όμορφο και όλοι πρέπει να παίζουν όπου θέλουν. Και εκτός απ' αυτό, υπάρχει και το παιχνίδι!».


Questo lo dite voi! Io vengo perché il calcio e bello e tutti devono giovarlo dove vogliono e poi c'è la partita!!!!


Η αντίδραση της επικεφαλής της εκστρατείας κατά της μαφίας, Ροσάρια Καπατσιόνε, ήταν άμεση και καυστική: «Τι σκέφτηκα μόλις το είδα; Ότι είναι ηλίθιος», ενώ ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Τζιανκάρλο Αμπέτε τον δικαιολόγησε, λέγοντας πως είναι συνεχώς στο μάτι του κυκλώνα.

Μάλιστα, τα ιταλικά μέσα συνδύασαν την αντίδραση του Μάριο Μπαλοτέλι στο... στενό μαρκάρισμα που του έκανε κάμεραμαν, ως αποτέλεσμα του εκνευρισμού του για το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας. Πηγή: sport-fm.gr

Φτηνά εισιτήρια με Αστέρα!!

Από δέκα ευρώ θα αρχίζουν οι τιμές των εισιτηρίων στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Φτηνά εισιτήρια με Αστέρα
Από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε επίσης και ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα της 8ης αγωνιστικής, κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ 2013-14, που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 18:15.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν την Τετάρτη 16.10.2013 έως και την Παρασκευή 18.10.2013 από τις 09:00 μέχρι τις 17:00, ενώ το Σάββατο 19.10.2013 από τις 09:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: €30
Θύρες 2, 3: €25
Θύρες 5, 6: €15
Θύρες 4, 4α: €10
Θύρες 7, 7α, 8: €10
VIP 3ου: €80
VIP 4ου: €50

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου τα 30 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ .

Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας θα γίνεται αποκλειστικά από το εκδοτήριο το οποίο βρίσκεται μπροστά στην μπουτίκ, ενώ ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος».

Βόμβα με Σα Πίντο ή Αναστόπουλος;

Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση του Δ.Σ, ο ΟΦΗ στρέφεται σε μεγάλο όνομα για τη θέση του προπονητή. Πρόταση σε Σα Πίντο αναφέρει το ρεπορτάζ και στο... βάθος Αναστόπουλος!

Βόμβα με Σα Πίντο ή Αναστόπουλος;
Να μπει όσο το δυνατό συντομότερα ένα τέλος στο θέμα του προπονητή θέλουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, οι οποίοι κινούνται για την απόκτηση ενός τεχνικού από το εξωτερικό.

Στο σημερινό Δ.Σ προτάθηκε και συζητήθηκε έντονα το όνομα ενός ξένου προπονητή για τον οποίο θα γίνει εντός της ημέρας η μεγάλη προσπάθεια για να πει το «ναι». Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Πορτογάλο Σα Πίντο, έναν τεχνικό που διαθέτει «βαρύ» βιογραφικό, κυρίως λόγω της θητείας του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα.

Ακόμη κι αν ο Σα Πίντο δεν είναι ο ξένος προπονητής για τον οποίο έγινε η κουβέντα, το σίγουρο είναι πως οι Κρητικοί θα καταθέσουν την πρότασή τους χωρίς να είναι διατεθειμένοι να εμπλακούν σε σίριαλ. Αν δεν λάβουν λίαν συντόμως απάντηση, ή αν αυτή είναι αρνητικοί, θα στραφούν άμεσα προς τη λύση του Νίκου Αναστόπουλου.

Μάλιστα, ο «μουστάκιας» ίσως θα ήταν και το φαβορί για τη θέση του προπονητή αν δεν είχε αφήσει με άκομψο τρόπο τον ΟΦΗ την περασμένη περίοδο όταν και πάλι βρισκόταν στο «τιμόνι» της ομάδας. Πηγή: sport-fm.gr

«Ό,τι πάρεις 15 ευρώ»

Τον τρόπο με τον οποίο θα διατεθούν τα εισιτήρια του αγώνα της Βέροιας με τον Άρη εξήγησε η «βασίλισσα του Βορρά».

«Ό,τι πάρεις 15 ευρώ»
Στη διάθεση των οπαδών της Βέροιας τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άρη και η διοίκηση της «βασίλισσας του Βορρά» εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο θα διατεθούν.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ενημερώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον ΑΡΗ έχει ξεκινήσει και οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ομάδας.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ».

Ίωση ο Λόρενς, επέστρεψε ο Στοχ!!

Με την απουσία του Λίαμ Λόρενς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Στην απογευματινή προπόνηση ο Μίροσλαβ Στοχ.

Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ (15/10), ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο πρωινό πρόγραμμα, το οποίο αφιερώθηκε σε ασκήσεις δύναμης και αντοχής, δεν συμμετείχε ο Λίαμ Λόρενς που ταλαιπωρείται από ίωση. Ακόμη, εκτός προπόνησης έμειναν οι Γκαρσία, Κωνσταντινίδης και Ποζατζίδης.

Στην απογευματινή προπόνηση του «Δικέφαλου του βορρά» αναμένεται να συμμετάσχει και ο Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι τιμωρημένος και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Σλοβακίας για τον αγώνα κόντρα στην Λετονία.Πηγή: sport-fm.gr

Δύο τα «διλήμματα» για Μιλίνκοβιτς!!

Μία θέση στην άμυνα και μία στα χαφ προβληματίζουν ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι του Άρη με την Βέροια.

Δύο τα «διλήμματα» για Μιλίνκοβιτς
Τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας του Άρη, λόγω της απουσίας του τιμωρημένου Τσουμάνη, ψάχνει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Οι επιλογές του Σέρβου τεχνικού με βάση τη λογική δυο: ο Μαργαρίτης, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό από την έναρξη της σεζόν, και ο δεξιός μπακ, Καραγκούνης.

Ο δεύτερος πονοκέφαλος του 45χρονου προπονητή έχει να κάνει με την μεσαία γραμμή.

Η επιστροφή του Παπαδόπουλου δίνει ακόμη μία λύση στον άξονα, κάτι που μπορεί να αλλάξει τον σχηματισμό των «κιτρίνων» για το προσεχές παιχνίδι με τη Βέροια.

Πάντως, ο κ. Μιλίνκοβιτς έχει μείνει ικανοποιημένος από το δίδυμο Οικονομόπουλου, Ηρακλή, αφού έχουν δείξει ακριβώς όσα τους έχει ζητήσει ο Σέρβος.Πηγή: sport-fm.gr

Ντόπες Χάβου!!

Ενδυνάμωση… ψυχολογίας περιλάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα (Δεύτερα, 14/10) του Παναιτωλικού με τον Μάκη Χάβο να ζητά τη νίκη από τους παίκτες κόντρα στον Απόλλωνα.

Ντόπες Χάβου
Με τα γνωστά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού ενόψει της επιστροφής στη δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μάκης Χάβος, στη χθεσινή προπόνηση (Δεύτερα, 14/10) είδε τους Γοδόι, Μύγα και Κουτσοσπύρο να συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα, ενώ προσπάθησε να… ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του.

Ο Παναιτωλικός στην όγδοη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα (20/10) με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει στους ποδοσφαιριστές του ότι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν το… τρίποντο και να συνεχίσουν τις νίκες μετά από αυτή που πήραν κόντρα στον ΠΑΣ.Πηγή: sport-fm.gr

Τετ-α-τετ Βελλή με Τεννέ!!

Την πρώτη τους συζήτηση από κοντά είχαν ο Σταμάτης Βελλής με τον Μπάμπη Τεννέ, από την ημέρα που ο δεύτερος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης.

Τετ-α-τετ Βελλή με Τεννέ
Την πρώτη τους γνωριμία είχαν χθες το απόγευμα ο Σταμάτης Βελλής με τον Μπάμπη Τεννέ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Απόλλωνα Σμύρνης.

Μέχρι και χθες το προπονητικό τιμ δεν είχε συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ο οποίος απουσίαζε στο εξωτερικό τις προηγούμενες ημέρες.

Ο κ. Τεννές δήλωσε σίγουρος για τις δυνατότητες της ομάδας και ισχυρός άνδρας του εξέφρασε την εμπιστοσύνη του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπλάζιτς έκανε θεραπεία και ο Μπάρκογλου πυρετό και απουσίασε. Πηγή: sport-fm.gr

Και τώρα ποιος;

Τις αρνητικές απαντήσεις των Τσιώλη και Νιόπλια εισέπραξε η διοίκηση του ΟΦΗ, η οποία εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν για τον πάγκο της ομάδας.

Και τώρα ποιος;
Τελικά δεν κατάφεραν στον ΟΦΗ να έρθουν σε συμφωνία με τον Σάκη Τσιώλη και τον Νίκο Νιόπλια για να αντικαταστήσουν τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Οι Κρητικοί θα επιχειρούσαν να ασκήσουν εκ νέου πίεση στον δεύτερο, όμως ως εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν ο Νίκος Αναστόπουλος και ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο πρώτος, όμως, δεν ήταν στα πλάνα του Μάνθου Πουλινάκη, ενώ μετά το «διαζύγιο» του Τάκη Λεμονή με τον Λεβαδειακό ακούγεται και για τον σύλλογο της Βοιωτίας.

Πάντως, σε επαφή που είχαν οι Ηρακλειώτες μαζί του, δεν επιβεβαίωσε ποτέ το ενδιαφέρον των «πράσινων» για την περίπτωσή του και δείχνει διατεθειμένος μέχρι την τελευταία στιγμή να περιμένει ειδοποίηση από τον ΟΦΗ.

Όσον αφορά τώρα τον κ. Παπαδόπουλο, ποτέ δεν συζητήθηκε το όνομά του ως πρώτη επιλογή, όμως από την ώρα που τα άλλα ονόματα της λίστας έχουν αρχίσει ένα ένα να διαγράφονται, τίποτα δεν αποκλείεται. Πηγή: sport-fm.gr

Οι δύο «πονοκέφαλοι» του Παντελίδη!!

Τους αντικαταστάτες του Ντε Βινσέντι και Τσάβες καλείται να βρεθεί ο Σάββας Παντελίδης για το προσεχές ματς (Δευτέρα, 21/10) του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο.

Οι δύο «πονοκέφαλοι» του Παντελίδη
Το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει ο Σάββας Παντελίδης τις σκέψεις του όσον αφορά το καταρτισμό της ενδεκάδας του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο έμπειρος τεχνικός προβληματίζεται για τους αντικαταστάτες των Ντε Βινσέντι και Τσάβες, με τον πρώτο να μην έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόουτς, και δεν είναι σε θέση να παίξουν κόντρα στον Πανιώνιο.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Κεϊτά, ο Τσουκαλάς αναμένεται να αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού χαφ και ο Βίλα στα πλάγια. Πηγή: sport-fm.gr

«Βλέπει» Ζαραδούκα ο Ατρόμητος!!

Την περίπτωση του Γιάννη Ζαραδούκα εξετάζουν στον Ατρόμητο, σύμφωνα με τη στήλη «Τρελός του χωριού» στη SportDay.

«Βλέπει» Ζαραδούκα ο Ατρόμητος
Ο Γιάννης Ζαραδούκας δεν τα βρήκε όπως τα περίμενε στην Τρίπολη. Πότε είναι εκτός αποστολής, πότε ακούει τη γκρίνια από την εξέδρα, ενώ μετά την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη από τον πάγκο, έχασε και τον άνθρωπο που τον εμπιστεύτηκε και τον έφερε στον Αστέρα.

Σύμφωνα με τη στήλη «Τρελός του χωριού» στη SportDay, ο Ατρόμητος παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του 27χρονου αριστερού μπακ και σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα της Αρκαδίας θέλει να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του, προκειμένου να αποκτήσει μία ακόμη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, όπου έχει επωμιστεί όλο το βάρος ο Κώστας Γιαννούλης.Πηγή: sport-fm.gr

Όλα δείχνουν Αναστόπουλο!!

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο διάδοχος του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Λεβαδειακού.

Όλα δείχνουν Αναστόπουλο
Προ των πυλών του Λεβαδειακού είναι ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο 55χρονος τεχνικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Γιάννη Κομπότη και πιθανώς και σήμερα να βρεθεί στην πόλη της Βοιωτίας για τις τελικές συζητήσεις και να αρχίσει δουλειά αντικαθιστώντας τον Τάκη Λεμονή και κάνοντας ντεμπούτο το Σάββατο απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι (16:00).

Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού εξέτασε και τις περιπτώσεις των Καραγεωργίου και Τσιώλη, ωστόσο «προκρίθηκε» η λύση του Αναστόπουλου.

Όσον αφορά στον Τάκη Λεμονή, έκανε λόγο για προσωπικό πρόβλημα αναφορικά με την απόφασή του να παραιτηθεί ξεκαθαρίζοντας τόσο στους παίκτες όσο και στον Γιάννη Κομπότη πως δεν είχε κανένα παράπονο από τη συνεργασία τους. Πηγή: sport-fm.gr

ΠΑΟΚ… ψάχνει!!

Στον ΠΑΟΚ «ψάχνονται» από τώρα εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Στα υπόψη πάντα ο Λούκοβιτς για το κέντρο της άμυνας, αλλά και ο Μαλεζάς. Αγωνία για την τύχη της έφεσης στη Νιόν.

ΠΑΟΚ… ψάχνει
Η απόφαση για περαιτέρω ενίσχυση του ΠΑΟΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ειλημμένη. Σίγουρα θα γίνει κίνηση για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Χουμπ Στέφενς δείχνει να εμπιστεύεται μόνο τους Κατσουράνη και Βίτορ, ωστόσο με δύο στόπερ δεν βγαίνει ολόκληρη χρονιά. Πιθανώς να γίνει και κίνηση για την απόκτηση αμυντικού χαφ, εφόσον ο Έργκους Κάτσε δεν «κερδίσει» τον Χουμπ Στέφενς ή πωληθεί.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Αλεξάνταρ Λούκοβιτς. Ο 31χρονος Σέρβος αμυντικός, που απασχόλησε το καλοκαίρι αλλά δεν κατέστη εφικτό να αποκτηθεί, έχει μόλις τρεις εμφανίσεις-κ- αυτές σαν αλλαγή-με τη Ζενίτ. Παράλληλα το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι κι έτσι είναι απολύτως εφικτό να αποκτηθεί το χειμώνα. Στον ΠΑΟΚ κοιτάζουν και την περίπτωση του… παλιόφιλου Στέλιου Μαλεζά, που επίσης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Φορτούνα.

Αγωνία για την έφεση

Σήμερα εκδικάζεται στη Νιόν η έφεση του ΠΑΟΚ για τη μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε επιπλέον στην ομάδα για τους 40 υπεράριθμους θεατές του αγώνα με τη Σάλκε. Στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» ελπίζουν πως είτε θα μειωθεί (με μετατροπή σε πρόστιμο) είτε θα διαγραφεί η ποινή, προκειμένου να υποδεχτούν με κόσμο τη Μακάμπι Χάιφα στο επόμενο εντός έδρας ματς για το Europa League και να μη χρειαστεί να περιμένουν το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Άλκμααρ για να δουν γεμάτη Τούμπα στη διοργάνωση. Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπούν ο δικηγόρος Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο γενικός διευθυντής Μάκης Γκαγκάτσης. Η απόφαση αναμένεται ίσως και μέσα στη μέρα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν τον δίνει, αλλά τον… δένει!!

Εντείνεται η φημολογία πως ο Ολυμπιακός θα «δέσει» τον Κώστα Μήτρογλου αυξάνοντας τη ρήτρα στο συμβόλαιό του. Φήμες και για ενδιαφέρον της Βερόνα για Σάμαρη. Αρχίζει η προετοιμασία για Πλατανιά.


Δεν τον δίνει, αλλά τον… δένει
Ο Κώστας Μήτρογλου εξακολουθεί να απασχολεί μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, αφού τα διαδοχικά του γκολ τον έχουν βάλει για τα καλά στις ατζέντες τους εν όψει Ιανουαρίου. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με ψυχραιμία τις εξελίξεις και γνωρίζει πως είναι σε θέση ισχύος. Γνωρίζει πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2016 και ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος στην ομάδα, αλλά παράλληλα… προσέχει για να έχει.

Παρότι δεν έχει προγραμματιστεί κάποιο ραντεβού, υπάρχει έντονη φημολογία πως στο συμβόλαιο του πρώτου σκόρερ των «ερυθρολεύκων» θα επιχειρηθεί να γίνει αύξηση της ρήτρας παραχώρησης, αφού αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, τα 8 εκατ. ευρώ φαντάζουν λίγα για ενδεχόμενη πώλησή του. Πάντως για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα χρειαστεί πιθανότατα και μία σημαντική αναπροσαρμογή στις αποδοχές του, πλησιάζοντας ή ξεπερνώντας το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Σενάρια και για Σάμαρη

Με ενδιαφέρον φέρεται να παρακολουθεί την περίπτωση του Ανδρέα Σάμαρη η Ελλάς Βερόνα. Ο προπονητής Αντρέα Μαντορλίνι, που έχει υπό τις οδηγίες του και τον Βαγγέλη Μόρα, λέγεται πως έχει ζητήσει πληροφορίες για τον νεαρό μέσο και ένα σενάριο θέλει την ιταλική ομάδα να καταθέτει ακόμη και το Γενάρη πρόταση, αφού θεωρεί προσιτή περίπτωση τον διεθνή άσο. Πάντως στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν απολύτως καμία βιασύνη να πουλήσουν τον Σάμαρη και θεωρούν πως όσο περισσότερο αγωνίζεται, τόσο θα ανεβαίνουν οι μετοχές του και θα απασχολήσει περισσότερες και καλύτερες ομάδες με μεγαλύτερο… πορτοφόλι.

Περιμένει τους διεθνείς

Την επιστροφή των διεθνών περιμένει ο Μίτσελ για να αρχίσει σε πιο εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία εν όψει του ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά. Ήδη από σήμερα επιστρέφει ο Μπονγκ (που δύσκολα θα παίξει στα Χανιά λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε), ενώ θα ακολουθήσουν από αύριο και οι υπόλοιποι. Είναι πολύ πιθανό ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού να αφήσει εκτός ενδεκάδας, πιθανώς και αποστολής, κάποιους από τους παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, προκειμένου να τους έχει φρέσκους για το Champions League. Σε ανοδική πορεία είναι οι Μασάντο και Σαλίνο, που αναμένεται να είναι έτοιμοι για το ματς με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα, που ακολουθεί για τους «ερυθρόλευκους».Πηγή: sport-fm.gr

Προχωρά η δίκη Ψωμιάδη!!

Ο Μάκης Ψωμιάδης δήλωσε ότι θέλει να δικαστεί για να λάμψει η αλήθεια και δίκη του για υπεξαίρεση χρημάτων από την ΠΑΕ ΑΕΚ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος θα προχωρήσει κανονικά.  

Οι δικηγόροι του πρώην ιδιοκτήτη της Ένωσης ζήτησαν για πολλοστή φορά αναβολή, με την έδρα να διακόπτει για να αποφασίσει αν οι αναβολές θα φτάσουν το διψήφιο αριθμό! Τελικά, έπειτα από συνεδρίαση μιάμισης ώρας, η απόφαση ήταν αρνητική. 
Ο Μάκης Ψωμιάδης μάλιστα δήλωσε ότι... θέλει να δικαστεί:  «Είμαι ο πρώτος που θέλει να γίνει η δίκη για να φανεί η αλήθεια από τότε που έχω φύγει από την ΑΕΚ. Δεν έχω μιλήσει ποτέ, θέλω να φανεί η αλήθεια. Θέλω να έχω τους δικηγόρους μου και μου τους στερείτε. Σε μια υπόθεση σοβαρή που είμαι αθώος», είπε χαρακτηριστικά!
Ωστόσο η δίκη δεν έγινε καθώς μετά την επιστροφή των δικαστών, οι δικηγόροι του Ψωμιάδη αποχώρησαν επειδή δεν πέρασε το αίτημα τους για αναβολή! Και τελικά η διαδικασία διακόπηκε για την Τετάρτη
Πηγή: gazzetta.gr

Φοβερό και τρομερό πώς θα πάμε απευθείας Βραζιλία!!

"Ντου στα Αποδυτήρια" με αποκάλυψη! Διαβάστε στον σκύλο πώς θα πάει η Εθνική στο Μουντιάλ και τι είναι αυτό που "στέλνει" την Ελλάδα ακόμα κι απευθείας στη Βραζιλία! Ο Σάντος βγήκε και είπε στη συνέντευξη Τύπου πως "πιστεύω ότι η πρόκριση θα συμβεί στην τελευταία αγωνιστική". Σε λίγες ώρες, δηλαδή. Να πω κάτι κι εγώ από το blog μου; Ότι υπάρχει ένα …σημάδι που δείχνει πως η εθνική μας δεν είναι τελειωμένη στην υπόθεση της απευθείας πρόκρισης. Ο οιωνός, μάλιστα, είναι ξεκάθαρα σε βάρος της Βοσνίας. Άρα, υπέρ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Χύνει την καρδάρα με το γάλα
Η Βοσνία το παλεύει χρόνια για να βρεθεί σε μια μεγάλη διοργάνωση. Πάντα κάτι συμβαίνει, όμως, και κλωτσάει και χύνει την καρδάρα με το γάλα την τελευταία στιγμή. Κι επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, δείτε ένα στατιστικό φοβερό και τρομερό που θεωρητικά δίνει ελπίδες στην Εθνική μας.
Γιοκ νίκη την τελευταία αγωνιστική
Ξέρετε από πότε έχει να κερδίσει σε προκριματικό όμιλο Euro ή Mουντιάλ η Βοσνία την τελευταία αγωνιστική; Περισσότερα από δέκα χρόνια.
Και, μάλιστα, η τελευταία της νίκη ήταν επί του …Λιχτενστάιν. Ακόμα κι έτσι, όμως, φέτος το αντιμετώπισε το Λιχτενστάιν την προτελευταία αγωνιστική! Κι έτσι η παράδοση ουσιαστικά συνεχίζεται.
Από τα προκριματικά του 2002
Δείτε, λοιπόν, πώς έχουν τα πράγματα.
Στον όμιλο για το Mουντιάλ 2002 η Βοσνία ήρθε 4η. Την τελευταία αγωνιστική νίκησε στο γήπεδό της το Λιχτενστάιν με 5-0. Ήταν η τελευταία φορά που έφυγε χαμογελαστή στο φινάλε του ομίλου. Αν, μάλιστα, ψάχνουμε όχι για απλή νίκη, αλλά για διπλό της Βοσνίας τελευταία αγωνιστική πρέπει να γυρίσουμε ακόμα πιο πίσω χρονικά!
Για 2004 και 2006
Πάμε παρακάτω. Στα προκριματικά για το Euro 2004 η Βοσνία ήρθε πάλι 4η. Τελευταία αγωνιστική στον όμιλο; Ισοπαλία 1-1 εντός με τη Δανία.
Στα προκριματικά για το Mουντιάλ 2006, η Βοσνία βγήκε 3η στον όμιλο. Τελευταία αγωνιστική έχασε 1-0 εκτός έδρας από τη Σερβία.
Για Euro 2008 – 2012 και Mουντιάλ 2010
Για τα προκριματικά του Euro 2008, η Βοσνία ήταν πάλι στον ίδιο όμιλο με την Eθνική μας. Πήρε την 4η θέση. Τελευταία αγωνιστική η Βοσνία έπαιξε στην Τουρκία. Κι έχασε ξανά με 1-0.
Για τα προκριματικά του Mουντιάλ 2010 η Βοσνία κατάφερε και πήρε τη 2η θέση και πήγε στα μπαράζ (όπου αποκλείστηκε). Την τελευταία αγωνιστική είχαμε Βοσνία – Ισπανία 2-5.
Και, τέλος, για τα προκριματικά του Euro 2012 η Βοσνία ξαναβγήκε 2η και πήγε στα μπαράζ (όπου ξανά αποκλείστηκε). Την τελευταία αγωνιστική του ομίλου; Γαλλία – Βοσνία 1-1.
Κάτι παθαίνει
Με λίγα λόγια, η Βοσνία κάτι παθαίνει και δεν κερδίζει την τελευταία αγωνιστική σε όμιλο εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Και δεύτερον, όταν παίζει εκτός έδρας δεν βάζει περισσότερα από ένα γκολ. Είτε χάνει 1-0, είτε φέρνει 1-1. Μπλάκ άουτ κανονικό, δηλαδή.
Το ίδιο έργο;
Λέτε να δούμε το ίδιο έργο και στη Λιθουανία; Που ναι μεν δεν είναι κάποια ομαδάρα, αλλά δεν είναι και αμελητέα ποσότητα. Μπορεί να κάνει τη ζημιά κι έτσι να συνεχιστεί η κακή παράδοση της Βοσνίας στο φινάλε των ομίλων.
Έχει τον τρόπο της
Από εκεί και πέρα, πάντως, νομίζω ότι η Eθνική είτε έτσι, είτε αλλιώς θα πάει Mουντιάλ. Έχει δείξει τι μπορεί να κάνει, δηλαδή. Και δεν εννοώ μόνο στα μπαράζ. Ακόμα κι ένα δυνατό όνομα να πέσει απέναντί της, όπως π.χ. η Γαλλία, η Eθνική έχει τον τρόπο της να στέκεται και να τα καταφέρνει.
Πηγή: sportdog.gr

Η ομάδα που δίνει αύριο το πρωί 8 μύρια για "Μήτρο"!

Ποιος μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Μήτρογλου; Γιατί τον θέλει, πότε τον τσέκαρε και πόσα δίνει; Ο σκύλος έχει όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! Η ...μισή Ευρώπη φέρεται να θέλει τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο μία απ΄ αυτές που ακούγονται καθημερινά έχει δείξει -μέχρι στιγμής- πραγματικό ενδιαφέρον! Ποια είναι;
Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", με τις δεκάδες αποκαλύψεις, η Ντόρτμουντ είναι η ομάδα που έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Έλληνα φορ, ο οποίος είναι, με τα υπάρχοντα δεδομένα, από τα πρώτα φοβορί για να αντικαταστήσουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που λέγεται ότι θα αποχωρήσει τον Γενάρη για την Μπάγερν.
Ο Μητρογκόλ αποτελεί προσωπικό πόθο του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός, που λύνει και δένει στην Μπορούσια, γουστάρει παικτικά τον άσο του Ολυμπιακού, ενώ έχει και πολύ καλή σχέση με το γραφείο που εκπροσωπεί τον διεθνή φορ. Μια σχέση που αναπτύχθηκε το καλοκαίρι κι αφού ο Κλοπ είχε ...απογοητευθεί από τις αποτυχημένες προσπάθειές του να αποκτήσει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.
Τότε ένας ομογενής, γνωστός του Γερμανού κόουτς, τον έφερε κοντά με τους μάνατζερ του Σωκράτη, κάτι που έπαιξε τελικά καταλυτικό ρόλο στη μεταγραφή. Ήρθε, λοιπόν, σε συμφωνία με την πλευρά του Έλληνα στόπερ, χάλασε το deal της Λεβερκούζεν με τη Βέρντερ και τον "άρπαξε" την τελευταία στιγμή!
Έτσι η απόκτηση του "Πάπας" εμφανίστηκε ως προσωπική νίκη του Κλοπ, ο οποίος εκτίμησε και φυσικά δεν έχει ...ξεχάσει τη βοήθεια των εκπροσώπων του Έλληνα άσου. Εδώ, λοιπόν, "κολλάει" και ο Μήτρογλου, για τον οποίο ο κόουτς της Ντόρτμουντ έχει πεισθεί πλέον πως μπορεί να κάνει καριέρα στην Μπουντεσλίγκα. Προσωπική επιλογή Κλοπ ήταν ο Παπασταθόπουλος, προσωπική επιλογή Κλοπ είναι τώρα και ο Μητρογλου, με τους δύο Έλληνες μάλιστα να ανήκουν στο ίδιο γραφείο agent.
Γι΄ αυτό και ο νεαρός επιθετικός έχει σοβαρές πιθανότητες να καταλήξει στην Ντόρτμουντ, η οποία έκανε σκάουτινγκ γι΄ αυτόν στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες. Εκεί βρέθηκε άνθρωπος των Γερμανών, μαζί με έναν Έλληνα μάνατζερ και είδαν από κοντά το ...σόου του Μήτρογλου. Πώς να μην ξετρελαθούν με το χατ τρικ του Έλληνα φορ;
Βέβαια, θα πρέπει να σημειώσουμε πως στην Μπορούσια δεν είναι ...τρελοί και δεν υπάρχει περίπτωση να καταθέσουν ποτέ στον Ολυμπιακό πρόταση 16 εκατομμυρίων, όπως γράφτηκε. Άλλωστε, αν τον θέλουν τόσο πολύ, μπορούν να τον πάρουν με 8 εκατομμύρια που είναι και η ρήτρα του. Εκτός αν Ολυμπιακός προλάβει, όπως ακούγεται, και "δέσει" τον παίκτη με νέο συμβόλαιο και υψηλότερη ρήτρα αποδέσμευσης.
Πηγή: sportdog.gr

«Επιστρέφουμε στην Ευρώπη»

zoyrnatzidhs
Ο  τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης, φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 καθώς το μπάσκετ του «δικέφαλου» αντιμετωπίζει σήμερα την Μπουντούσνοστ για την πρεμιέρα των ομίλων του Eurocup (15/10, 21:00).
«Πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί και πως θα πάνε τα πράγματα. Το επίπεδο είναι καλό αλλά το EuroCup είναι πολύ διαφορετικά δομημένο από ότι η Ευρωλίγκα. Και αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχουν εξασφαλισμένα έσοδα. Αντίθετα με την Ευρωλίγκα που είναι σίγουρα. Το μόνο που σου αφήνει το EuroCup είναι να εκμεταλλευτείς τα έσοδα από τα εισιτήρια και τις χορηγίες. Και αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δώσεις τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τίποτα παραπάνω. Δεν έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο ποδοσφαιρικό Γιουρόπα Λιγκ. Στο ΕuroCup δεν υπάρχουν έσοδα αλλά μακάρι να φτάσουμε στον τελικό» για να προσθέσει:
«Αυτή την στιγμή μπαίνουμε σε ένα όμιλο που είναι με ομάδες που δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι από τις πιο προβεβλημένες. Συγκεντρώνουμε πληροφορίες και βλέπω ότι είναι ισχυρές στην έδρα τους με μεγάλα μπάτζετ. Η κλήρωση δεν ήταν η χειρότερη για τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι κάτι εύκολο αλλά η ομάδα έχεις τις δυνατότητες να περάσει και να διεκδικήσει»
Ειδικότερα για την Μπουντούσνοστ  και τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν:«Είναι μεγάλη ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα. Έχει σταθερά μεγάλες ομάδες και σταθερά μπατζετ. Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε την νίκη. Για εμάς είναι χαρά να έρχονται φίλαθλοι των φιλοξενούμενων. Εμείς τους δεχόμαστε με χαρά. Και ένθερμους φιλάθλους τους δεχόμαστε μια χαρά. Ξεκινώντας να παίξουμε δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία έχθρα. Ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι τους, τους ακολουθούν. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε κάτι. Είναι και θέμα της Αστυνομίας δεν είναι μόνο θέμα δικό μας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Είχαμε εξασφαλίσει εδώ και καιρό που θα κάτσουν οπότε και αν οι δικοί μας φίλαθλοι θέλουν να ταξιδέψουν δεν θα έχουν πρόβλημα. Ήδη κάποιοι με έχουν ενημερώσει ότι θέλουν να βρεθούν εκεί και να στηρίξουν την ομάδα»
Μετά είπε σχετικά με το πόσο επηρεάζουν τα άσχημα αποτελέσματα μία ομάδα:«Υπάρχουν δύο τρόπο να βλέπεις τα πράγματα. Ο ένας είναι να τα βλέπεις ως φίλαθλος με την χαρά την απογοήτευση και όλα τα συναισθήματα που δημιουργεί μία νίκη ή μία ήττα. Υπάρχει και ο άλλος τρόπος να εμπλέκεσαι στην διαδικασία της λειτουργίας και τα πράγματα τα βλέπεις πιο ισορροπημένα. Ούτε χαρές ούτε στεναχώριες. Είναι αρχή της χρονιάς. Είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα. Έχουμε εμπιστοσύνη. Είμαστε ικανοποιημένοι και οι παίκτες μας σιγά-σιγά βρίσουν τον ρυθμό τους και έχουμε τα κατάλληλα αποτελέσματα. Είδαμε ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες τους. Το κατά πόσο γρήγορα ή το πόσο αργά θα βγουν στο γήπεδο έχει να κάνει και με παράγοντες που δεν είναι στο χέρι σου. Είναι και θέμα τύχης. Ο προπονητής είναι τόσα χρόνια και στηρίζει και όλοι προσπαθούν για ότι καλύτερο»
Για το ροστερ:«Το έμψυχο υλικό του ΠΑΟΚ αξίζει πολύ παραπάνω από τις αμοιβές. Οφείλεται στους ίδιους που θέλουν να παίξουν στην ομάδα και στους ανθρώπους που κάνουν τις συνθήκες εξαιρετικές. Είναι πολλά. Δεν το βλέπουμε καθόλου μίζερα. Είμαστε πολύ περήφανοι και αυτό θα αρχίσει να βγαίνει και στο γήπεδο. Και πέρσι ξεκινήσαμε με την ήττα στο Κύπελλο παρόλα αυτά η ομάδα βρήκε τον ρυθμό της και έκανε και μεγάλες νίκες. Εμάς μας ενδιαφέρει πάρα πολύ το αθλητικό πνεύμα και η σοβαρότητα. Μπορεί να λειτουργούμε λίγο διαφορετικά αλλά εμάς μας ενδιαφέρει το σωστό πνεύμα»
Ενώ όσον αφορά το μήνυμα του προς τον κόσμο:
«Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας αλλά υπάρχουν όρια και καταστάσεις που πρέπει να σεβόμαστε. Νομίζω ότι οι φίλαθλοι θα ανταποκριθούν. Υπάρχει πολύ κόσμος που αγαπάει την ομάδα και θέλει να την βλέπει. Άρα λοιπόν ότι καλύτερο έχει αυτός ο όμιλος είναι η Μπουντούσνοστ  και είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα»
Πηγή: arenafm.gr