Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Με κόσμο στα Χανιά ο Ολυμπιακός!!

Η αστυνομική διεύθυνση Χανίων, έδωσε άδεια για να μετακινηθούν οπαδοί του Ολυμπιακού στην πόλη για το ματς της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον Πλατανιά.

Με κόσμο στα Χανιά ο Ολυμπιακός
Τη συμπαράσταση των οπαδών του θα έχει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά στα Χανιά. Όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας που έγινε τη Δευτέρα (14/10) στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, αποφασίστηκε, η φιλοξενούμενη ομάδα θα λάβει συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων (όλη τη Θύρα 4 και ένα μικρό μέρος της Θύρας 3).

Σύμφωνα με το σχέδιο της Αστυνομίας, οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα προσέλθουν στο γήπεδο από την είσοδο της Θύρας 4. Παράλληλα, έγινε σαφές από τους εκπροσώπους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων ότι οι φίλαθλοι με εισιτήριο στις Θύρες 1 και 2 καθώς και στο μεγάλο μέρος της Θύρας 3 (πλην του τμήματος που θα δοθεί στη φιλοξενούμενη ομάδα) δεν θα επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους διακριτικά (κασκόλ, φανέλες καθώς και πανό ή άλλα σχετικά αντικείμενα) των νταμπλούχων Ελλάδας.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, στις 20.30, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014, θα ξεκινήσει αύριο, Τρίτη, και θα πραγματοποιείται από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από τα Γραφεία Διάθεσης Εισιτηρίων στα Χανιά (Κυδωνίας 67, δίπλα στο κατάστημα «Σταύρος Σπορ»).

Σημειώνεται ότι την Τρίτη 15 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν αποκλειστικά και μόνο οι κάτοχοι αποκόμματος εισιτηρίου από τον αγώνα Πλατανιάς Χανίων – Πανθρακικός, στην ίδια Θύρα, όχι όμως και στην ίδια θέση.

Από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν όλοι οι φίλαθλοι.

Τιμές: Θύρες 1 & 2: 25 ευρώ. Θύρα 3: 20 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: