Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Βόμβα με Σα Πίντο ή Αναστόπουλος;

Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση του Δ.Σ, ο ΟΦΗ στρέφεται σε μεγάλο όνομα για τη θέση του προπονητή. Πρόταση σε Σα Πίντο αναφέρει το ρεπορτάζ και στο... βάθος Αναστόπουλος!

Βόμβα με Σα Πίντο ή Αναστόπουλος;
Να μπει όσο το δυνατό συντομότερα ένα τέλος στο θέμα του προπονητή θέλουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, οι οποίοι κινούνται για την απόκτηση ενός τεχνικού από το εξωτερικό.

Στο σημερινό Δ.Σ προτάθηκε και συζητήθηκε έντονα το όνομα ενός ξένου προπονητή για τον οποίο θα γίνει εντός της ημέρας η μεγάλη προσπάθεια για να πει το «ναι». Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Πορτογάλο Σα Πίντο, έναν τεχνικό που διαθέτει «βαρύ» βιογραφικό, κυρίως λόγω της θητείας του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα.

Ακόμη κι αν ο Σα Πίντο δεν είναι ο ξένος προπονητής για τον οποίο έγινε η κουβέντα, το σίγουρο είναι πως οι Κρητικοί θα καταθέσουν την πρότασή τους χωρίς να είναι διατεθειμένοι να εμπλακούν σε σίριαλ. Αν δεν λάβουν λίαν συντόμως απάντηση, ή αν αυτή είναι αρνητικοί, θα στραφούν άμεσα προς τη λύση του Νίκου Αναστόπουλου.

Μάλιστα, ο «μουστάκιας» ίσως θα ήταν και το φαβορί για τη θέση του προπονητή αν δεν είχε αφήσει με άκομψο τρόπο τον ΟΦΗ την περασμένη περίοδο όταν και πάλι βρισκόταν στο «τιμόνι» της ομάδας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: