Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΟΚ… ψάχνει!!

Στον ΠΑΟΚ «ψάχνονται» από τώρα εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Στα υπόψη πάντα ο Λούκοβιτς για το κέντρο της άμυνας, αλλά και ο Μαλεζάς. Αγωνία για την τύχη της έφεσης στη Νιόν.

ΠΑΟΚ… ψάχνει
Η απόφαση για περαιτέρω ενίσχυση του ΠΑΟΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ειλημμένη. Σίγουρα θα γίνει κίνηση για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Χουμπ Στέφενς δείχνει να εμπιστεύεται μόνο τους Κατσουράνη και Βίτορ, ωστόσο με δύο στόπερ δεν βγαίνει ολόκληρη χρονιά. Πιθανώς να γίνει και κίνηση για την απόκτηση αμυντικού χαφ, εφόσον ο Έργκους Κάτσε δεν «κερδίσει» τον Χουμπ Στέφενς ή πωληθεί.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Αλεξάνταρ Λούκοβιτς. Ο 31χρονος Σέρβος αμυντικός, που απασχόλησε το καλοκαίρι αλλά δεν κατέστη εφικτό να αποκτηθεί, έχει μόλις τρεις εμφανίσεις-κ- αυτές σαν αλλαγή-με τη Ζενίτ. Παράλληλα το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι κι έτσι είναι απολύτως εφικτό να αποκτηθεί το χειμώνα. Στον ΠΑΟΚ κοιτάζουν και την περίπτωση του… παλιόφιλου Στέλιου Μαλεζά, που επίσης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Φορτούνα.

Αγωνία για την έφεση

Σήμερα εκδικάζεται στη Νιόν η έφεση του ΠΑΟΚ για τη μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε επιπλέον στην ομάδα για τους 40 υπεράριθμους θεατές του αγώνα με τη Σάλκε. Στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» ελπίζουν πως είτε θα μειωθεί (με μετατροπή σε πρόστιμο) είτε θα διαγραφεί η ποινή, προκειμένου να υποδεχτούν με κόσμο τη Μακάμπι Χάιφα στο επόμενο εντός έδρας ματς για το Europa League και να μη χρειαστεί να περιμένουν το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Άλκμααρ για να δουν γεμάτη Τούμπα στη διοργάνωση. Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπούν ο δικηγόρος Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο γενικός διευθυντής Μάκης Γκαγκάτσης. Η απόφαση αναμένεται ίσως και μέσα στη μέρα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: