Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Δεν πτοείται ο Ούκιτς!!

Δεν απογοητεύεται από την ήττα στο ΣΕΦ ο Ρόκο Λένι Ούκιτς που δηλώνει σίγουρος για ανάκαμψη του Παναθηναϊκού. «Δεν πονάω, πρέπει όμως να βρω τον ρυθμό μου», τόνισε για τον τραυματισμό του.

Δεν πτοείται ο Ούκιτς
Δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα η επιστροφή του Ρόκο Λένι Ούκιτς, όμως ο Κροάτης γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν απογοητεύεται από την ήττα στο ΣΕΦ και εμφανίζεται σίγουρος πως στο μέλλον αυτός και οι συμπαίκτες του θα παρουσιαστούν καλύτεροι.

«Ήμασταν καλοί στην άμυνα, όχι όμως και στην επίθεση. Ουσιαστικά δεν καταφέραμε ποτέ να βρούμε ρυθμό, ενώ και τα σουτ μας δεν έβρισκαν στόχο. Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, δεν ήμασταν έτοιμοι ακόμα. Δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός. Θα βελτιωθούμε σίγουρα στη συνέχεια, θα εμφανιστούμε καλύτεροι και θα τα καταφέρουμε», είπε αρχικά για το ματς και πρόσθεσε για την κατάσταση του τραυματισμού του:

«Από τη στιγμή που δεν είχα κανένα πόνο, έθεσα τον εαυτό μου στην διάθεση της ομάδας. Δεν πονάω καθόλου πλέον, απλώς έχω χάσει αρκετές προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα και έτσι δεν έχω μπει ακόμα στο πρόγραμμα της ομάδας. Δεν έχω βρει ρυθμό και δεν έχω μάθει το μπει στο παιχνίδι των συμπαικτών μου. Σταδιακά θα λυθεί κι αυτό το πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: