Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Πρόβλημα με Μπράμο!!

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το ματς της Πέμπτης με τη Λιέτουβος Ρίτας χωρίς τον Μπράμο που ταλαιπωρείται από ίωση. «Να γίνουμε ομάδα», το μήνυμα του Πεδουλάκη. Τι είπαν Ούκιτς και Μαυροκεφαλίδης.

Πρόβλημα με Μπράμο
Με μία απουσία, που δεν αποκλείεται τελικά να… διαγραφεί, αναχώρησε ο Παναθηναϊκός για τη Φρανκφούρτη, όπου απόψε θα διανυκτερεύσει προτού μεταβεί στο Βίλνιους για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Λιέτουβος Ρίτας για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας (21:45).

Ο Μάικ Μπράμος ταλαιπωρείται από ίωση και το πρωί πήγε στο νοσοκομείο για να πάρει αγωγή. Ο ομογενής φόργουορντ έμεινε στην Αθήνα, αλλά εφόσον η κατάστασή του παρουσιάσει βελτίωση, πιθανώς να πετάξει αύριο για συναντήσει την υπόλοιπη αποστολή στη Λιθουανία.

«Εμείς χρειαζόμαστε να κάνουμε επίσημα δυνατά παιχνίδια για να βρούμε ρυθμό. Φάνηκε στο χθεσινό ματς πως έχουμε πρόβλημα στο ρυθμό αλλά και στην φυσική κατάσταση, λόγω των διαφόρων προβλημάτων που μας παρουσιάστηκαν στην προετοιμασία. Να βρούμε ομοιογένεια. Έχουμε πρόβλημα μέσα στο καλάθι με παιδιά που δεν είναι έτοιμα. Αυτό θα λυθεί μέσα από προπονήσεις», είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης κατά την αναχώρηση της αποστολής.

«Ο Μάικ είναι κλινήρης με ίωση και πυρετό στο νοσοκομείο. Αν είναι εντάξει θα ταξιδέψει αύριο», ανέφερε για το αγωνιστικό πρόβλημα που προέκυψε, ενώ για τον αγώνα στο Βίλνιους ανέφερε: «Το πρώτο που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να καλύψει τα προβλήματα μέσα από τους τραυματισμούς και μέσα από το πανευρωπαϊκό. Πρέπει να γίνουμε ομάδα μέσα στο γήπεδο. Πολλά παιδιά δεν ξέρουν τα συστήματα».

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ανέφερε: «Ταξιδεύω μαζί με την ομάδα για να παίξω. Σίγουρα δεν είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από πλευράς μπάσκετ αλλά αν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο, είμαι εδώ για να το κάνω. Αυτό που χρειάζομαι εγώ προσωπικά, λόγω της απουσίας μου από τις προπονήσεις, είναι να καταφέρω να βρω ρυθμό όσο το δυνατόν γρηγορότερα», ενώ για το παιχνίδι είπε: «Το ματς με την Λιέτουβος θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει δώσει αρκετά επίσημα παιχνίδια. Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά στην Ευρωλίγκα και να μπούμε σε έναν ρυθμό ώστε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο, πρέπει πρώτα να πετύχουμε 100 μικρούς στόχους που βάζουμε κάθε μέρα. Αλλιώς δεν θα τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης επισήμανε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς, όπως ήταν και με τον Ολυμπιακό. Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις και αυτό το είδαμε και χθες όπου ο αντίπαλός μας κέρδισε δίκαια. Η Λιέτουβος έχει ήδη παίξει πέντε επίσημα ματς και έχει καταφέρει να βρίσκεται σε έναν καλό ρυθμό αλλά αυτό δεν μας λέει κάτι. Εμείς είμαστε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα και είμαστε σίγουροι ότι θα παίξουμε πολύ καλύτερα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Η Λιέτουβος μπορεί να έχει παιχνίδια στα πόδια της, αλλά η Ευρωλίγκα διαφέρει πάρα πολύ από τις υπόλοιπες διοργανώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: