Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Φτιάχνει το μέλλον!!

Τη βάση που δίνει στα τμήματα υποδομής απέδειξε για ακόμα μια φορά ο Εργοτέλης σε συνάντηση που είχε με τους γονείς των νεαρών αθλητών της Ακαδημίας των «κιτρινόμαυρων»

Φτιάχνει το μέλλον
Τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχουν τα τμήματα υποδομής στην λειτουργία του Εργοτέλη απέδειξε για ακόμα μια φορά η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων».

Ο προπονητής Γιάννης Πετράκης, ο γενικός αρχηγός Σταύρος Λαμπράκης, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Μιχάλης Επιτροπάκης, το μέλος του ιατρικού επιτελείου Νίκος Ανδρουλάκης και εκ μέρους της διοίκησης ο Σταύρος Μεσσαριτάκης, συναντήθηκαν με τους γονείς των νεαρών αθλητών στην αίθουσα του Παγκρητίου Σταδίου και συζήτησαν για τα θέματα που απασχολούν τις Ακαδημίες.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σταύρος Μεσσαριτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη στήριξη του συλλόγου προς τα τμήματα υποδομής. Η συζήτηση κινήθηκε σε ζητήματα διαπαιδαγώγησης και εστιάστηκε στην ισορροπία μεταξύ της άθλησης και της μάθησης που είναι το ζητούμενο για ένα παιδί.

inner

Μάλιστα οι Πετράκης, Λαμπράκης, Επιτροπάκης, Ανδρουλάκης αναφέρθηκαν στις αρχές του σωματείου, όπου τα τμήματα υποδομής έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, γεγονός που αποδεικνύεται από το έργο που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια στο Μαρτινέγκο.

Αποκορύφωμα του έργου και της προσπάθειας που γίνεται στην Ακαδημία του Εργοτέλη είναι το γεγονός ότι ο βασικός κορμός της πρώτης ομάδας αποτελείται από ποδοσφαιριστές που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στο Μαρτινέγκο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: