Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Και τώρα ποιος;

Τις αρνητικές απαντήσεις των Τσιώλη και Νιόπλια εισέπραξε η διοίκηση του ΟΦΗ, η οποία εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν για τον πάγκο της ομάδας.

Και τώρα ποιος;
Τελικά δεν κατάφεραν στον ΟΦΗ να έρθουν σε συμφωνία με τον Σάκη Τσιώλη και τον Νίκο Νιόπλια για να αντικαταστήσουν τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Οι Κρητικοί θα επιχειρούσαν να ασκήσουν εκ νέου πίεση στον δεύτερο, όμως ως εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν ο Νίκος Αναστόπουλος και ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο πρώτος, όμως, δεν ήταν στα πλάνα του Μάνθου Πουλινάκη, ενώ μετά το «διαζύγιο» του Τάκη Λεμονή με τον Λεβαδειακό ακούγεται και για τον σύλλογο της Βοιωτίας.

Πάντως, σε επαφή που είχαν οι Ηρακλειώτες μαζί του, δεν επιβεβαίωσε ποτέ το ενδιαφέρον των «πράσινων» για την περίπτωσή του και δείχνει διατεθειμένος μέχρι την τελευταία στιγμή να περιμένει ειδοποίηση από τον ΟΦΗ.

Όσον αφορά τώρα τον κ. Παπαδόπουλο, ποτέ δεν συζητήθηκε το όνομά του ως πρώτη επιλογή, όμως από την ώρα που τα άλλα ονόματα της λίστας έχουν αρχίσει ένα ένα να διαγράφονται, τίποτα δεν αποκλείεται. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: