Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Οι αλήθειες του Νίκου Μαχλά!!

Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και παραδέχτηκε πως η Βοσνία δικαιούται να είναι πάνω απ'την Ελλάδα στα προκριματικά του Μουντιάλ, ενώ αποκάλυψε πως ψηφίζει… Αναστόπουλο για τον ΟΦΗ.

Οι αλήθειες του Νίκου Μαχλά
Δεν έμαθε ποτέ να κρύβεται και το απέδειξε και πάλι. Ο Νίκος Μαχλάς μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 αναγνώρισε πως η Βοσνία είναι δίκαια πρωτοπόρος του προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά εξέφρασε την πίστη πως η Εθνική ακόμη και μέσω μπαράζ θα είναι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αποκάλυψε, δε, πως θα προτείνει την πρόσληψη του Νίκου Αναστόπουλου ως μέλος στο ΔΣ του ΟΦΗ, καθώς τον θεωρεί καταλληλότερο να πάρει τη θέση του Παύλου Δερμιτζάκη παρά τις αντιδράσεις μερίδας φιλάθλων.

Αναλυτικά, ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη για:

-το αν δίκαια η Βοσνία είναι πρωτοπόρος στον όμιλο: «Η Βοσνία έχει πιο ολοκληρωμένο σύνολο και έδειξε μεγαλύτερη σταθερότητα στη διάρκεια. Ειδικά από τη μέση και μπροστά είναι πολύ ποιοτική ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι πρώτοι στον όμιλο και αποδείχτηκαν καλύτεροι από ό,τι τους περίμενα».

-το αν περιμένει στραβοπάτημα για τη Βοσνία στη Λιθουανία: «Στη διάρκεια της καριέρας μου το ένιωσα πολλές φορές. Σε τέτοιες καταστάσεις φοβάσαι μην κάνεις λάθος όταν παίζεις απέναντι σε αντίπαλο που δεν έχει άγχος, αλλά συνήθως στο τέλος η ομάδα που το θέλει πιο πολύ παίρνει αυτό που θέλει».

-το αν μπορεί η Εθνική να περάσει μέσω μπαράζ: «Στο τελευταίο διάστημα η ομάδα δεν αποδίδει καλά. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως στα μπαράζ θα είναι ίδια η εικόνα. Έχουμε παίκτες κλάσης στο ρόστερ και όταν θα χρειαστεί θα είναι πιο δυνατοί. Το έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι στα δύσκολα τα καταφέρνουν».

-το θέμα προπονητή στον ΟΦΗ: «Έχουμε ένα διοικητικό συμβούλιο κι εκεί θα αποφασίσουμε. Εγώ έχω καταλήξει στο μυαλό μου με ποιον προπονητή πρέπει να προχωρήσει η ομάδα. Το ΔΣ θα αποφασίσει και θα το ανακοινώσουμε. Για μένα οι Τσιώλης, Νιόπλιας και Αναστόπουλος είναι πολύ καλοί προπονητές κι όποιος κι αν ερχόταν θα ήμουν χαρούμενος. Η άποψή μου είναι πως ιδανικός είναι ο Νίκος Αναστόπουλος. Αυτή είναι η πρότασή μου. Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του άποψη. Στο ποδόσφαιρο ο καθένας κάνει τον προπονητή. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να αποφασίζουν κάποιοι άλλοι. Εμείς είμαστε στη διοίκηση, εμείς αποφασίζουμε κι εμείς κρινόμαστε. Δεν θα αποφασίσουμε κάτι κόντρα σε όλους, αλλά νομίζω πως ο Αναστόπουλος έδειξε έργο και τον θεωρώ καταλληλότερο. Αυτή όμως είναι η προσωπική μου άποψη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: