Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Η ομάδα που δίνει αύριο το πρωί 8 μύρια για "Μήτρο"!

Ποιος μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Μήτρογλου; Γιατί τον θέλει, πότε τον τσέκαρε και πόσα δίνει; Ο σκύλος έχει όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! Η ...μισή Ευρώπη φέρεται να θέλει τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο μία απ΄ αυτές που ακούγονται καθημερινά έχει δείξει -μέχρι στιγμής- πραγματικό ενδιαφέρον! Ποια είναι;
Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", με τις δεκάδες αποκαλύψεις, η Ντόρτμουντ είναι η ομάδα που έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Έλληνα φορ, ο οποίος είναι, με τα υπάρχοντα δεδομένα, από τα πρώτα φοβορί για να αντικαταστήσουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που λέγεται ότι θα αποχωρήσει τον Γενάρη για την Μπάγερν.
Ο Μητρογκόλ αποτελεί προσωπικό πόθο του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός, που λύνει και δένει στην Μπορούσια, γουστάρει παικτικά τον άσο του Ολυμπιακού, ενώ έχει και πολύ καλή σχέση με το γραφείο που εκπροσωπεί τον διεθνή φορ. Μια σχέση που αναπτύχθηκε το καλοκαίρι κι αφού ο Κλοπ είχε ...απογοητευθεί από τις αποτυχημένες προσπάθειές του να αποκτήσει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.
Τότε ένας ομογενής, γνωστός του Γερμανού κόουτς, τον έφερε κοντά με τους μάνατζερ του Σωκράτη, κάτι που έπαιξε τελικά καταλυτικό ρόλο στη μεταγραφή. Ήρθε, λοιπόν, σε συμφωνία με την πλευρά του Έλληνα στόπερ, χάλασε το deal της Λεβερκούζεν με τη Βέρντερ και τον "άρπαξε" την τελευταία στιγμή!
Έτσι η απόκτηση του "Πάπας" εμφανίστηκε ως προσωπική νίκη του Κλοπ, ο οποίος εκτίμησε και φυσικά δεν έχει ...ξεχάσει τη βοήθεια των εκπροσώπων του Έλληνα άσου. Εδώ, λοιπόν, "κολλάει" και ο Μήτρογλου, για τον οποίο ο κόουτς της Ντόρτμουντ έχει πεισθεί πλέον πως μπορεί να κάνει καριέρα στην Μπουντεσλίγκα. Προσωπική επιλογή Κλοπ ήταν ο Παπασταθόπουλος, προσωπική επιλογή Κλοπ είναι τώρα και ο Μητρογλου, με τους δύο Έλληνες μάλιστα να ανήκουν στο ίδιο γραφείο agent.
Γι΄ αυτό και ο νεαρός επιθετικός έχει σοβαρές πιθανότητες να καταλήξει στην Ντόρτμουντ, η οποία έκανε σκάουτινγκ γι΄ αυτόν στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες. Εκεί βρέθηκε άνθρωπος των Γερμανών, μαζί με έναν Έλληνα μάνατζερ και είδαν από κοντά το ...σόου του Μήτρογλου. Πώς να μην ξετρελαθούν με το χατ τρικ του Έλληνα φορ;
Βέβαια, θα πρέπει να σημειώσουμε πως στην Μπορούσια δεν είναι ...τρελοί και δεν υπάρχει περίπτωση να καταθέσουν ποτέ στον Ολυμπιακό πρόταση 16 εκατομμυρίων, όπως γράφτηκε. Άλλωστε, αν τον θέλουν τόσο πολύ, μπορούν να τον πάρουν με 8 εκατομμύρια που είναι και η ρήτρα του. Εκτός αν Ολυμπιακός προλάβει, όπως ακούγεται, και "δέσει" τον παίκτη με νέο συμβόλαιο και υψηλότερη ρήτρα αποδέσμευσης.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: