Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Οι αγώνες ΠΑΟΚ & Πανιώνιου στο Eurocup στα κανάλια Novasports!

ΠΑΟΚ – Μπούντουκνοστ 15/10, 21:00 Novasports 3. Πανιώνιος – Ραντνίτσκι 16/10, 19:00 Novasports 3.

Οι αγώνες ΠΑΟΚ & Πανιώνιου στο Eurocup στα κανάλια Novasports
Μετά την Euroleague και την Basket League και η «καρδιά» του Eurocup χτυπά στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους εντός και εκτός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου, στο Eurocup, στην δεύτερη τη τάξη διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ για την σεζόν 2013-2014.

Τα κανάλια Novasports πιστά στην υπόσχεση τους για το «Όλα για την ομάδα σου», στέκονται στο πλευρό των ελληνικών ομάδων του μπάσκετ και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δίνουν την δυνατότητα στους συνδρομητές τους να παρακολουθήσουν τις μάχες του «Δικέφαλου» του Βορρά και των «κυανέρυθρων» στην προσπάθεια που κάνουν για να διακριθούν στο Eurocup. Η κατάκτηση του τροπαίου της συγκεκριμένης διοργάνωσης εξασφαλίζει την απευθείας συμμετοχή στην επόμενη σεζόν της Euroleague.

Οι μεταδόσεις του Eurocup στα κανάλια Novasports ξεκινάνε σήμερα Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 21:00 με τον αγώνα ΠΑΟΚ – Μπούντουκνοστ που θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports 3 σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη.

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 19:00 θα καλυφθεί από το Novasports 3 ο αγώνας Πανιώνιος – Ραντνίτσκι σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Αργύρη Στεφανόπουλου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: