Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Λοτζέσκι: «Είχαμε πάθος»

Λοτζέσκι: «Είχαμε πάθος»Διπλά χαρούμενος ήταν ο Ματ Λοτζέσκι μετά το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΣΕΦ. Αφενός για την νίκη του Ολυμπιακού και αφετέρου γιατί αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.

«Είναι κάτι που με κάνει να νιώθω όμορφα», σχολίασε ο νέος άσος των ερυθρόλευκων μετά το τέλος του αγώνα και παραδέχθηκε ότι ένιωσε όμως αρκετά περίεργα γιατί στο κλειστό του Φαλήρου δεν υπήρχαν θεατές.

«Παλέψαμε κάθε λεπτό του αγώνα. Είχαμε μεγάλη ένταση, πάθος και μαχητικότητα», ήταν η απάντηση του σχετικά με το σημείο που έδωσε σήμερα τη νίκη στον Ολυμπιακό.


Μάντζαρης: «Παίξαμε εξαιρετική άμυνα»

Η καλή άμυνα των παικτών του Ολυμπιακού ήταν σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη το κλειδί της νίκης επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της πρεμιέρας της Α1 μπάσκετ.

Στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, απέδωσε τη νίκη των «ερυθρολεύκων» επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των δύο ομάδων για την 1η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά την πολύμηνη απουσία μου είμαι και πάλι εδώ. Όταν παίζεις τόση καλή άμυνα στην έδρα σου, είναι αδύνατο να χάσεις. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Στην επίθεση ήμασταν άστοχοι», είπε ο γκαρντ των Πειραιωτών και πρόσθεσε: «Κρατάμε τη νίκη και κοιτάμε πλέον το παιχνίδι με τη Μάλαγα την Παρασκευή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: