Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ινιέστα: «Απορώ με τη Ρεάλ για Οζίλ»

Την έκπληξη του για την απόφαση της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης να παραχωρήσει τον Μεσούτ Οζίλ, εξέφρασε ο Αντρές Ινιέστα.

Ινιέστα: «Απορώ με τη Ρεάλ για Οζίλ»
Η αποχώρηση του Μεσούτ Οζίλ από την Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, είτε μέσα στην οικογένεια της «βασίλισσας», είτε έξω από αυτήν.

Ένας από αυτούς που εξεπλάγην ήταν ο Αντρές Ινιέστα, που τέθηκε πολλές φορές αντιμέτωπος με τον Γερμανό μέσο στα ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τους Μαδριλένους. «Μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η απόφαση της ομάδας να τον παραχωρήσει, γιατί καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο καλύτερα από τον καθένα. Προφανώς θα είχαν τους λόγους τους» δήλωσε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero».

Ο Ισπανός μέσος ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να γίνει συμπαίκτης το ερχόμενο καλοκαίρι είτε με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, είτε με τον Πέπε Ρέινα της Νάπολι, που θεωρούνται βασικοί υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν στα γκολπόστ τον Βίκτορ Βαλντές.

«Ο Βαλντές είναι ο καλύτερος και θα μας λείψει πολύ, ωστόσο, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, αφού έχει πάρει την απόφασή του. Το να έρθει ο Κασίγιας στη Μπαρτσελόνα το θεωρώ απίθανο. Όσο για τον Ρέινα, θα ήμουν ευτυχής αν γινόμασταν συμπαίκτες».

Τέλος, κλήθηκε να απαντήσει και στο ερώτημα που αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «μπλαουγκράνα». «Η επιθυμία είναι γνωστή και θέλω να μείνω. Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του συλλόγου. Από τη στιγμή που και οι δύο πλευρές θέλουν το ίδιο πράγμα, δεν θα υπάρξει πρόβλημα» ήταν τα λόγια του Αντρές Ινιέστα, που έχει συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα μέχρι το 2015. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: