Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Έκπληξη Σίσκου με Στιβ Ρούτερ στον ΠΑΟ Ρουφ!!

Ο συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό, Στιβ Ρούτερ, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του ΠΑΟ Ρουφ.

Έκπληξη Σίσκου με Στιβ Ρούτερ στον ΠΑΟ Ρουφ
Ένας εκλεκτός καλεσμένος φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟ ΡΟΥΦ πριν λίγες μέρες από τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Χρήστο Σίσκο. Ο Στιβ Ρούτερ, συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό και πρώην education manager στην Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ( υπεύθυνος εκπαίδευσης στις σχολές προπονητών της Αγγλίας).

inner

Στην διάρκεια της πολύωρης διαμονής του στην ομάδα του Ρουφ ,ο Στιβ Ρούτερ δίδαξε και έδειξε τον τρόπο προσέγγισης της εκπαίδευσης στους προπονητές αλλά και τον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού στους παίκτες της ομάδας Νέων του ΠΑΟ ΡΟΥΦ.
Την εκπαιδευτική διαδικασία παρακολούθησαν όλα τα τμήματα Ακαδημίας και η ομάδα Κ-15 του συλλόγου.

inner

Παρόντες ήταν οι προπονητές Παναγιώτης Κωτσοβός της Κ-15, Μάκης Σωτηριάδης της Κ-13, ο Βασίλης Ζαφείρης των Κ-9 και Κ-11 του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, ο προπονητής των τερματοφυλάκων Ρόμπσον Ρομπ και φυσικά ο τεχνικός της πρώτης ομάδας Θωμάς Μανώλης.

inner

Παρέστησαν όλα τα μέλη της διοίκησης με επικεφαλής τους Αλέξανδρο Παπαευσταθίου, Θοδωρή Κουνάδη, Τάκη Διχαλάκη, ο διοικητικός υπεύθυνος των Ακαδημιών του συλλόγου Απόστολος Καραμπάς, ο παλαίμαχος άσος Στέργιος Στεργίου και πολλοί φίλοι της ομάδας.

Ο Στιβ Ρούτερ υπήρξε καθηγητής του Χρήστου Σίσκου στις σχολές προπονητών της Αγγλίας πάνω στις μικρές ηλικίες.

inner

Ο Χρήστος Σίσκος βρέθηκε σήμερα στο στούντιο του NOVA ΣΠΟΡ FM 94,6 καλεσμένος του Μηνά Τσαμόπουλου και του Γιώργου Θαναηλάκη και μίλησε για την οργάνωση της Ακαδημίας του ΠΑΟ ΡΟΥΦ και για θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση των νέων ποδοσφαιριστών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

inner








Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: