Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Νέα... ταρίφα απ’ τους μικρούς!!

Μετά την εντός έδρας πεντάρα, η Εθνική Ελπίδων... φιλοδώρησε με ακόμα τέσσερα την Μάλτα, αυτή την φορά εκτός για προκριματικά του Euro.

Νέα... ταρίφα απ’ τους μικρούς!
Καμία αντίσταση δεν βρήκε από την Μάλτα η Εθνική Ελπίδων. Η Ελλάδα επικράτησε εκτός έδρας 4-0 και διπλασίασε τις νίκες της στα προκριματικά του Euro 2013/15, επιστρέφωντας στις επιτυχίες, μετά την ήττα από την Τουρκία.

Από την αρχή οι διεθνείς μας ήταν το αφεντικό του αγώνα και στο 17’ ο Ποτουρίδης έβαλε μπροστά την ομάδα του με εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Βέλλιος). Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, οι Καρέλης και Κολοβός έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουν κάποιο τέρμα, το οποίο εν τέλει ήρθε από τον νυν παίκτη του Πανιωνίου, με ωραία προσωπική ενέργεια στις καθυστερήσεις.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με την Εθνική να ‘χει δοκάρι με τον Διαμαντάκο στο 61’. Στο φινάλε της αναμέτρησης, η Ελλάδα βρήκε το δρόμο ξανά για τα δίχτυα, δίνοντας χαρακτήρα θριάμβου στη νίκη της. Ο Κολοβός στο 90’ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, κάνοντας το 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Διαμαντάκος, μετά από ασίστ του Λυκογιάννη.

Πλέον το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στρέφει την προσοχή του στα δύο σαφώς πιο δυνατά παιχνίδια του Νοεμβρίου με Σουηδία και Πολωνία.

ΜΑΛΤΑ: Τσίνι, Γκρεκ, Ατσοπάρντι (46΄ Ταμπόνε), Μουσκάτ Ζ., Κρίστενσεν, Μποργκ (75΄ Μουσκάτ Μπ.), Πιζάνι Γ. (55΄ Μπετζίνα), Πιζάνι Σ., Καμενζούλι, Ζεράφα, Φαρούτζια

ΕΛΛΑΔΑ: Διούδης, Μαρινάκης, Λυκογιάννης, Ποτουρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπουχαλάκης, Κολοβός, Μαυρίας (77΄ Κουρμπέλης), Καρέλης (64΄ Κούρος), Βέλλιος (24΄ Διαμαντάκος)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: