Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Θα πρέπει να το καταλάβουμε...!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης μέσα από το blog του τονίζει πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού παραμένει ο μοναδικός... αιμοδότης του συλλόγου και αυτό θα αποδειχθεί και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!
Από την προηγούμενη εβδομάδα ήταν γνωστό, ότι οι τιμές του αγώνα με τον Ολυμπιακό θα είναι τσιμπημένες. Αυτό αποδείχθηκε στην πράξη, αφού οι τιμές-όπως ανακοινώθηκε- είναι διπλάσιες σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια. Ξεκινούν για τα μέλη της Συμμαχίας από 20 και φθάνουν στα 150 ευρώ στα επίσημα.
Μάλιστα η ΠΑΕ κάνει και μία προσφορά για τα μέλη με έκπτωση 15% αν πάρουν εισιτήριο και για το ματς με τον Πανθρακικό. Μπορεί οποιοσδήποτε φίλος της ομάδας να πει ότι οι τιμές είναι ακριβές και ότι δεν είναι δυνατόν να τις διπλασιάζει η ΠΑΕ ενόψει ντέρμπι. Αυτό , που θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε είναι, ότι τα μοναδικά παραπάνω έσοδα που περιμένουν στην ΠΑΕ, για να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις είναι οι εισπράξεις από τα παιχνίδια στην Λεωφόρο.
Και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι το τοπ εμπορικό παιχνίδι, που περιμένει ο Παναθηναϊκός για να βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία. Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι , ότι όσο μπορεί ο καθένας  είναι ανάγκη να συμβάλλει, ώστε να αυξηθούν τα έσοδα της ομάδας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από κανέναν άλλον να βοηθήσει.
Ο Αλαφούζος , όσο μπορεί βάζει και από εκεί και πέρα δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ. Και αυτό φαίνεται καθημερινά και σε κάθε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου!Στο κάτω-κάτω η ομάδα με τις εμφανίσεις τις τελευταίες σου δίνει ένα κίνητρο να πας στο γήπεδο να την δεις και να την βοηθήσεις. Και αξίζει τον κόπο βλέποντας τα νέα παιδιά , να πεις κάνω μία θυσία στο ντέρμπι και δίνω 20, 35, 55 ευρώ που είναι τα πιο φθηνά(και μπορεί να γίνουν φθηνότερα όποιος πάρει εισιτήριο και με τον Πανθρακικό) και πάω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει αποτέλεσμα. Ετσι το βλέπω εγώ...
 Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος δεν έχει να φάει, καταλαβαίνω την κρίση, αλλά από την άλλη πιστεύω ότι υπάρχουν φίλοι του Παναθηναϊκού , που είτε είναι μέλη της Συμμαχίας και δεν έχουν διαρκείας , είτε δεν είναι και γραφτεί τώρα, έχει τη δυνατότητα να δώσει για αυτό το ματς μόνο κάτι παραπάνω και να ξέρει, ότι έτσι θα βοηθήσει και την οικονομική προσπάθεια της ομάδας.
Εξάλλου μην ξεχνάμε, ότι πέρυσι η ΑΕΚ με πορεία σωτηρίας(που τελικά δεν τα κατάφερε) είχε 15-20.000 κόσμο στο γήπεδο και φέτος στην Γ'Εθνική πούλησε 12.000 διαρκείας με τιμές στο ΟΑΚΑ(που έχει μεγάλη χωρητικότητα και όχι 16.000 όπως η Λεωφόρος), τσιμπημένες όχι μόνο για την Γ'Εθνική, αλλά και για την Σούπερ Λίγκα.
ΥΓ :Οσο για τις ακριβότερες τιμές των 150 ευρώ στα επίσημα αυτά και αν πρέπει να εξαντληθούν. Οσοι πάνε με προσκλήσεις ας πληρώσουν μία φορά ένα σημαντικό ποσό (που για αυτούς με βάση την οικονομική τους ευχέρεια δεν είναι τίποτα) και να δώσουν πρώτοι το παράδειγμα και στους υπόλοιπους που τα φέρνουν δύσκολα βόλτα και παρόλα αυτά σκέφτονται να κάνουν την θυσία.
ΥΓ2: Μπράβο για τους παλαίμαχους της ομάδας, που πρώτοι αποφάσισαν αντί να πάρουν προσκλήσεις να αγοράσουν εισιτήρια  για να καθήσουν στην θύρα 10 .
ΥΓ 3: Εγώ πρώτος έχω γράψει πολλές φορές για τα λάθη που έχει κάνει ο Αλαφούζος από τότε που ανέλαβε . Η απόφασή του να βάλει αυτές τις τιμές στα εισιτήρια του ντέρμπι έχει λογική...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: