Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

«Ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν»…!

Ως ευκαιρία για τους νεαρούς παίκτες να δείξουν τις δυνατότητες τους, βλέπει το αυριανό (12/12) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της ΑΖ, Ντικ Άντβοκατ. «Ανεξάρτητα από αυτό, πάμε για τη νίκη» τόνισε.

«Ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν»…
Μπορεί η Αλκμάαρ να έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη με αρκετούς νεαρούς παίκτες στην αποστολή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί για τη νίκη στο αυριανό (12/12, 22:05) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική του δωδέκατου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

Παράλληλα, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ολλανδικής ομάδας, Ντικ Άντβοκατ, βλέπει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως ευκαιρία για τους νεαρούς παίκτες να δείξουν τις δυνατότητες τους.

Αναλυτικά, ο Ολλανδός τεχνικός, μίλησε για:

-το ότι επέλεξε να αφήσει πολλούς βασικούς παίκτες εκτός αποστολή: «Όλοι οι παίκτες είναι στην ομάδα, έχουμε πολλούς παίκτες και είναι ευκαιρία για όλους να δείξουν τι μπορούν».

-το αν περιμένει να χρησιμοποιήσει νεαρούς παίκτες και ο Χουμπ Στέφενς: «Δεν ξέρω τι θα κάνει. Απλά εμείς θα δοκιμάσουμε και νέα πράγματα».

-τι περιμένει από τον ΠΑΟΚ: «Ο Στέφενς είναι πολύ έμπειρος προπονητής, δούλεψε και στη Γερμανία σε κορυφαίες ομάδες. Έχει καλά οργανωμένες ομάδες και δουλεύουν πολύ σκληρά. Αυτό περιμένω και από τον ΠΑΟΚ».

-το οικονομικό σκέλος του αγώνα και αν αυτό είναι σημαντικό: «Σίγουρα μετράει κι αυτό, αλλά εμείς παίζουμε για τη νίκη. Έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση για τη χρησιμοποίηση νέων παικτών. Δεν υπάρχει θέμα ως προς αυτό».

-το γεγονός ότι η Αλκμάαρ μετρά τρία ματς χωρίς νίκη: «Δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, καθώς και τους προηγούμενους εννιά αγώνες δεν είχαμε χάσει. Είναι νέα ομάδα, στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».

-την κόντρα με τον συμπατριώτη του: «Δεν το βλέπω σαν μονομαχία. Είναι αγώνας ΠΑΟΚ-Αλκμααρ και θα δούμε και πώς οι νέοι θα ανταποκριθούν κόντρα σε μία έμπειρη ομάδα»

-το αν αποτελεί κίνητρο η ευνοϊκότερη κλήρωση που φέρνει η πρωτιά: «Όχι, δε νομίζω αλλιώς θα παίζαμε διαφορετικά. Δεν έχω και καλές αναμνήσεις από το να παίζουμε το πρώτο ματς εντός».

-τον ΠΑΟΚ και αν έχει ξεχωρίσει κάποιους παίκτες: «Δεν διακρίνω ατομικά κάποιους παίκτες. Και πέρυσι είχαμε παίξει φιλικό με την Αϊντχόφεν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω και ποια ομάδα θα παρατάξει ο κ. Στέφενς. Ίσως το μάθουμε αργά το βράδυ. Εμάς μας ενδιαφέρει η δική μας ομάδα, πώς εμείς θα παίξουμε».

Από πλευράς παικτών, ο Ντόνι Γκέρτερ μίλησε για:

-την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Προσωπικά δεν με επηρεάζει αρνητικά. Ίσα-ίσα να ακούω τους οπαδούς να στηρίζουν την ομάδα τους με ‘φτιάχνει’».

-τη νέα θέση του αριστερού χαφ, που αγωνίζεται πλέον: «Ακόμη δεν ξέρω πώς θα παίξουμε, αλλά σε όποια θέση κι αν χρησιμοποιηθώ δεν έχω πρόβλημα».

-ποιον παίκτη ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Συνολικά σαν ομάδα ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή, αλλά δεν ξεχωρίζω κάποιον ατομικά. Υπάρχουν βέβαια παίκτες με ξεχωριστά στοιχεία».

Ιγκουαΐν: «Είμαι ευγνώμων στη Νάπολι»

Ικανοποιημένος από την επιλογή του να συνεχίσει τη καριέρα του στην Νάπολι εμφανίστηκε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος έχει αναγεννηθεί ποδοσφαιρικά στην ιταλική ομάδα.

Ιγκουαΐν: «Είμαι ευγνώμων στη Νάπολι»
Ευγνώμων στη Νάπολι και στον πρόεδρο της, Αουρέλιο Ντε Λάουντις, εμφανίστηκε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος φαίνεται πως ξαναβρήκε την χαμένη του αγωνιστική ταυτότητα από τότε που μετακινήθηκε στην Ιταλία.

«Έλεγαν πως η Άρσεναλ ήθελε να μου κάνει συμβόλαιο αλλά τελικά με αγόρασε η Νάπολι. Με έπεισαν και είμαι πολύ ευγνώμων στη Νάπολι και τον πρόεδρο της για όλα όσα έχει κάνει για μένα και για το ότι με αγόρασε γρήγορα. Γνωρίζοντας πόσο πολύ με ήθελαν, ένιωσα μεγάλη αυτοπεποίθηση», δήλωσε ο 26χρονος φορ και πρόσθεσε:

«Ο προπονητής (Ράφα Μπενίτεθ) μου μίλησε πολύ καλά. Είναι ένας από τους λόγους που με έπεισε να έρθω. Είναι ειλικρινείς και έντιμος άνθρωπος. Αυτά που συζητάμε πρέπει να μείνουν μεταξύ μας, το έκανε πολύ εύκολο για μένα να αποφασίσω».

Ο Ιγκουαΐν έχει αγωνιστεί συνολικά σε 18 παιχνίδια με την φανέλα της Νάπολι, στέλνοντας δέκα φορές την μπάλα στα αντίπαλά δίχτυα. Πηγή: sport-fm.gr

Φοβερά τρεξίματα ο Σαβιόλα!!

Ο Β. Γαλούπης αναλύει τα τρεξίματα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ και για ποιο λόγο έκλεψε την παράσταση ο Αργεντινός που σήμερα έχει γενέθλια!
Το πόσο ήθελε ο Σαβιόλα να «σημαδέψει» το παιχνίδι φάνηκε από το πρώτο λεπτό. Έτρεχε όλη την ώρα πάνω – κάτω, προσπαθούσε να είναι μέσα στις φάσεις, έβαλε δυο γκολ, έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία πριν το 1-0, ενώ είχε και την απώλεια του πέναλτι. Ο Αργεντινός, μάλιστα, ξέσπασε και τις δυο φορές που σκόραρε, νιώθοντας την πίεση της ευθύνης στην επίθεση του Ολυμπιακού.
Ο Σαβιόλα μπορεί να μην βρίσκεται στην πρώτη φάση της νεότητάς του, αφού σήμερα 11 Δεκεμβρίου κλείνει τα 32 του χρόνια, και σίγουρα δεν διαθέτει την δύναμη και την έκρηξη του παρελθόντος, ωστόσο είναι ομαδικός, παλεύει και προσπαθεί για το καλύτερο. Κι αυτό φαίνεται.
Απόψε, λοιπόν, δεν είναι μόνο ότι έβαλε τα δυο γκολ κι ότι έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνισή του από τότε που ήρθε στην Ελλάδα, αλλά και ότι είχε εξαιρετικά τρεξίματα. Μπήκε στο γήπεδο, δηλαδή, με μεγάλη διάθεση, για να βοηθήσει ακόμα και στο πρέσινγκ και στα μαρκαρίσματα.
Αν προσέξει κανείς, στο γκολ της ισοφάρισης, ο Σαβιόλα επιστρέφει… βολίδα μετά το κόρνερ στην άμυνα μήπως και προλάβει την αντεπίθεση. Και στο τέλος της φάσης είναι στο ίδιο ύψος της περιοχής με τον Μανωλά που επίσης επέστρεφε!
Στο α’ ημίχρονο ο Σαβιόλα συναγωνίστηκε τον πάντα… τρεχαλατζή Μασάντο σ’ αυτόν τον τομέα των τρεξιμάτων. Ο Μασάντο έκανε 5.897 μ. και ο Σαβιόλα ήταν 2ος από πλευράς Ολυμπιακού με 5.760 μ. Αφήνοντας 3ο τον Φουστέρ με 5.587 και 4ο τον Σάμαρη.
Στο β’ μέρος, κι αφού βγήκε ο Μασάντο, ο Σαβιόλα ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού μέχρι την ώρα που έγινε αλλαγή στο 60’ με 7.803 μ. Κι ακριβώς επειδή είχε δώσει ό,τι ενέργεια είχε μέσα σου, προφανώς επέλεξε ο Μίτσελ να τον αντικαταστήσει. Μην ξεχνάμε ότι ο Σαβιόλα είναι ένας ντελικάτος παίκτης που δεν είναι το φόρτε του να σπριντάρει όλη την ώρα.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια, δεν υπήρξε ποτέ κεντρικός επιθετικός του Ολυμπιακού που να είναι στην πρώτη τετράδα των τρεξιμάτων, αφού την μερίδα του λέοντος παίρνουν συνήθως τα χαφ ή οι ακραίοι αμυντικοί (π.χ. Χολέμπας) με τις κούρσες. Αν έμενε κι άλλο στο ματς ο Σαβιόλα, θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα πρωτοδεύτερος.
Στα γενικότερα τρεξίματα, σίγουρα επηρέασε το… κοντέρ της Άντερλεχτ η πρώτη αποβολή στις αρχές του β’ μέρους. Στο α’ ημίχρονο οι δυο ομάδες κάνανε από 56,5 χλμ., ενώ στο β’ ο Ολυμπιακός έπεσε λίγο (στα 54,8) και οι Βέλγοι χάσανε περίπου 6 χλμ. συγκριτικά με το πρώτο 45λεπτο.
Συνολικά, η ελληνική ομάδα έκανε 111,4 χλμ. και η Άντερλεχτ 106,9, με ποσοστά κατοχής 61-39. Από τον Ολυμπιακό κορυφαίος τελικά ήταν ο Σάμαρης με 11,3 χλμ. κι ακολούθησε ο Φουστέρ με 11,1 χλμ.
Πηγή: gazzetta.gr

Στο νοσοκομείο οπαδοί του Αγιαξ!!

Χάος στο Μιλάνο, αφού από το πρωί πέφτει πολύ ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς της Μίλαν και του Αγιαξ. Δυο Ολλανδοί τραυματίες, ο ένας σε σοβαρή κατάσταση. Πολύ ξύλο και μαχαιριές στο Μιλάνο, αφού από το πρωί πέφτει πολύ ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς της Μίλαν και του Αγιαξ. Το πρωί οι Ολλανδοί επιτέθηκαν σε Ιταλούς, με έναν τραυματία, ενώ το σκηνικό... πολέμου συνεχίστηκε και το απόγευμα σε κεντρικές πλατείες. Ωστόσο, τα χειρότερα έγιναν το απόγευμα, όταν ένα λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς του Αγιαξ έγινε αντιληπτό από Ιταλούς, με τραγική συνέπεια  δυο μαχαιρωμένους Ολλανδούς, ο ένας σε σοβαρή κατάσταση.Πηγή: gazzetta.gr

«Θα λάμψει ο Νεϊμάρ»

neymar
Mε τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Νεϊμάρ ο προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον. Με την ευκαιρία της αναμέτρησης της ομάδας του με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Πιστεύω ότι θα λάμψει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο μέσα στα επόμενα πέντε με δέκα χρόνια. Αν συνεχίσει να βελτιώνεται, θα γίνει φανταστικός ποδοσφαιριστής. Νομίζω ότι θα γίνει θαυμάσιος παίκτης. Είναι ιδιαίτερος», τόνισε ο Ιρλανδός.
«Στο εντός έδρα παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Νεϊμάρ να παίζει από κοντά και ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος. Πιστεύω ότι θα γίνει μια θαυμάσια προσθήκη για την ομάδα της Μπαρτσελόνα». 
Πηγή: arenafm.gr

«Να τα δώσουμε όλα»

cajjehon
Για το παιχνίδι της Νάπολι με την Άρσεναλ μίλησε ο Χοσέ Καγιεχόν, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να προκριθεί:
«Θέλουμε να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσουμε το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην Άρσεναλ», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, πρέπει να δείξουμε την επιθυμία να τους κερδίσουμε. Ο όμιλος θα είναι αμφίρροπος μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά ονειρευόμαστε ότι θα περάσουμε. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε».
Πηγή: arenafm.gr

“Η διοίκηση δεν είχε χρόνο για τους οπαδούς”

paoklaos
Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεάπολης “Μπέλλος”, Ευόσμου LEMMY και CLUB ΠΑΟΚ Κατερίνης, όπου εξηγούν τους λόγους που δεν θα δώσουν το παρών στην συνάντηση των συνδέσμων με τον ιδιοκτήτη της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.
Συγκεκριμένα, οι τρεις σύνδεσμοι στην ανακοίνωση τους, αναφέρουν:
“Όσον αφορά την συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας , οι Σύνδεσμοι ΝΕΑΠΟΛΗΣ “ΜΠΕΛΛΟΣ”- EΥΟΣΜΟΥ “LEMMY”- CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ δεν θα παρευρεθούν για τους παρακάτω λόγους: 
1ον Θεωρούμε ότι το χρονικό σημείο το οποίο ορίστηκε η συνάντηση, γίνεται ετεροχρονισμένα και ανούσια διότι εδώ και ενάμιση χρόνο που εμείς επιδιώκαμε την συνάντηση αυτή για το μεγαλύτερο πρόβλημα που απασχολούσε το οπαδικό μας κίνημα, την άδικη προφυλάκιση των συνοπαδών μας, η διοίκηση δεν είχε τον χρόνο.
 2ον Οι συναντήσεις που αφορούν σχέσεις οπαδών-διοίκησης όπως και οι στόχοι της ομάδας ορίζονται στην αρχή της χρονιάς. Το σωστό είναι αυτά που ειπώνονται να είναι εφικτά και ταπεινά!
 Η ανακοίνωση κλείνει τονίζοντας και υπενθυμίζοντας ότι ήμασταν είμαστε και θα είμαστε δίπλα στον Π.Α.Ο.Κ. και μόνο σ’αυτόν και όχι στα πρόσωπα.
Υ.Γ.1 ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΘΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Υ.Γ.2 ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.
Υ.Γ.3 Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ. ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ”.

«Ιερολοχίτες» για το πόρισμα!

ieroloxites
Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος των «Ιερολοχιτών», εκπρόσωπος του οποίου έδωσε το «παρών» στη χθεσινή (09/12) σύσκεψη όλων των φορέων στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών Άρη.
Η ανακοίνωση του συνδέσμου αναφέρει:
«Χτες το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε συνάντηση, παρουσία εκπροσώπων της Κ.Μ.Α, Π.Α.Ε., Α.Σ. και εκπροσώπων των 2 μεγαλυτέρων συνδέσμων του Άρη (SUPER-3, ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ), με σκοπό αρχικά την παραλαβή και εν συνεχεία την δημοσιοποίηση του πορίσματος του ελέγχου της NEXIA, για τις χρήσεις των ετών 2004-2012. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής συζητήθηκαν και αναλύθηκαν πολλά και αποφασίστηκε τελικά η μη παραλαβή του συγκεκριμένου πορίσματος.
Από εκείνη την ώρα και μετά ξεκίνησε για πολλοστή φορά ένα τεραστίων διαστάσεων ξεκατίνιασμα σε ραδιόφωνα και ιστοσελίδες, χάνοντας για άλλη μια φορά την ουσία που θα έπρεπε να απασχολεί σήμερα τον κάθε ΑΡΕΙΑΝΟ, και δεν είναι άλλη από την σωτηρία της ομάδας η οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορεί να επιτευχθεί μόνο με άμεση εισροή κεφαλαίων ή αλλιώς ζεστού χρήματος !!!
Και επειδή λοιπόν από εχτές πολλά ακούσαμε μεταξύ των οποίων και βολές απέναντι στο οργανωμένο κίνημα του λαού του Άρη, θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής:
Μετά τη χρονιά ορόσημο του άρθρου 44 μέχρι και σήμερα, ένα πράγμα έχουμε καταλάβει: Η Π.Α.Ε. Άρης, όλα αυτά τα χρόνια, αποτέλεσε μαγνήτη κάθε πιθανού και απίθανου ανεπάγγελτου μπατίρη που θέλει να το παίξει μεγαλοπαράγοντας. Ήδη από πέρσι είχε επισημανθεί η επιθυμία κάποιων η ομάδα να βρεθεί στις ερασιτεχνικές κατηγορίες προκειμένου να “καθαρίσει”. Το ίδιο ισχύει και σήμερα, αφού κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να παίξει το ρόλο του πραγματικού επενδυτή-ιδιοκτήτη, την ίδια στιγμή που σαν λαός, κατορθώσαμε μόνοι μας να υποβαθμίσουμε και να απαξιώσουμε το θεσμό της λέσχης, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να παίξει αυτό το ρόλο, υπό άλλες βέβαια συνθήκες και αν και μόνο λειτουργούσε με τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάστηκε να λειτουργεί…
Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα του πορίσματος, η θέση μας είναι ξεκάθαρη: Ο κόσμος του Άρη φυσικά και έχει το δικαίωμα να μάθει ποιοι ήταν αυτοί που τον κορόιδεψαν, καταχρέωσαν την ομάδα και τη βύθισαν εκεί που βρίσκεται σήμερα !! Το ίδιο επιθυμούμε και εμείς και φωνάζουμε όλα αυτά τα χρόνια. Παρ’ όλα αυτά αυτό το οποίο βάζουμε πάνω απ’ όλα, είναι το συμφέρον του Άρη και η ύπαρξή του την επόμενη μέρα.!!! Τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από αυτό, κανένας έλεγχος, κανένα πόρισμα.!!!
Για το λόγο αυτό, χθες, μία πιθανή πυρηνική βόμβα στα χέρια αυτών που θέλουν ο Άρης να “καθαρίσει” μια ώρα αρχύτερα, αποφασίστηκε να μην ενεργοποιηθεί. Και ποιος θα ήταν αυτός που θα πάρει στις πλάτες του το βάρος μιας τέτοιας ευθύνης, αν πρώτα δεν γνωστοποιηθούν και αναλυθούν οι ενδεχόμενοι κίνδυνοι στο ανώτατο όργανο, δηλαδή τη Γ.Σ. του μεγαλομετόχου;
Μέχρι εκείνη την στιγμή η ουσία, που δεν πρέπει να ξεχνάμε, είναι το ρευστό…!!! Υπενθυμίζουμε στους πάντες ότι ο Άρης αυτή τη στιγμή χρειάζεται λεφτά! Αυτό είναι το μεγάλο αγκάθι, αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα, παρά τις υποσχέσεις που ταϊστήκαμε όλο το καλοκαίρι.!!!
Περιμένουμε και απαιτούμε πριν το ντέρμπι με τον γαύρο να πληρωθούν όλες μας οι υποχρεώσεις μέχρι και σήμερα. ΟΛΕΣ! Το πως και από που ούτε μας ενδιαφέρει. Να κόψετε το λαιμό σας.!!! Όσο για τους “λεφτάδες” που εμφανίστηκαν με το που έκλεισε η ΑΜΚ, είναι και αυτές κινήσεις αντιπερισπασμού και αποπροσανατολισμού του κόσμου από τα πραγματικά προβλήματα της ομάδας.
Οι τελευταίοι που θα αποδεχθούν μια ενδεχόμενη πτώση και μία άνευ όρων παράδοση, είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη.
Πρώτοι από όλους αυτοί έστειλαν το μήνυμα της ενότητας και της συσπείρωσης πέρσι το καλοκαίρι αλλά εδώ και 2 χρόνια όλοι οι παράγοντες που ασχολήθηκαν με τα κοινά του Άρη, φαίνεται να έχουν γράψει το μήνυμά αυτό στα παλιά τους τα παπούτσια.
Ο χρόνος σας τελείωσε. Βρείτε λύσεις αλλιώς θα μας δείτε κι από την άλλη… Και οι “εξώσεις” από τα γραφεία θα είναι μαζικές και θα είναι για όλους!!!
Υ.Γ. Να διευκρινίσουμε προς όλους όσους από εχτές έχουν γίνει επικριτές των συνδέσμων και δεν σταματάνε να κράζουν σχετικά με το θέμα του πορίσματος, πως η παρουσία μας στην διαδικασία παραλαβής αποτελούσε απλώς ασφαλιστική δικλείδα και κανένα ρόλο δεν είχαμε στο να λάβουμε αποφάσεις ή να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά με τα ευρήματα ή τα αποτελέσματα του ελέγχου».

«Ο 100άρης Χουμπ Στέφενς»

xoub
Ακόμα μία έκδοση του συλλεκτικού περιοδικού του “PAOK Matchday Magazine” θα μοιραστεί στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ πριν τον αγώνα με την Άλκμααρ, την Πέμπτη (12/12) στο γήπεδο της Τούμπας.
Όπως αναφέρει η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ:  ”Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Αλκμααρ «γιορτάζει» την πρόκρισή του στους 32 του Europa League και διεκδικεί την πρωτιά στον όμιλό του. Το τρίτο συλλεκτικό τεύχος του Matchday Magazine είναι αφιερωμένο στην πορεία του Δικεφάλου στην Ευρώπη και στα επιτεύγματά του έξω από τα ελληνικά σύνορα.
Κεντρικό πρόσωπο της  έκδοσης είναι ο Χουμπ Στέφενς που στον Δικέφαλο συμπλήρωσε 100 ευρωπαϊκά παιχνίδι ως προπονητής. Στις 68 σελίδες του περιοδικού διαβάστε:
  • Συνέντευξη Στέφανου Αθανασιάδη
  • Το μήνυμα του αρχηγού Κώστα Κατσουράνη
  • Αφιέρωμα στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Αλκμααρ και τις ολλανδικές ομάδες
  • Παρουσίαση της ΑΖ Αλκμααρ
  • Συνέντευξη του αστεριού της ολλανδικής ομάδας, του Αρον Γιόχανσον
  • Στατιστικά και infographics
  • Που ήταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ το 2004 όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά
  • Το life story του Κρίστι Κιόσε
  • Tα νέα των Τμημάτων Υποδομής
  • Το αήττητο ρεκόρ του ΠΑΟΚ στο Europa League.
  • Την ιστορία γύρω από το ντεμπούτο του Δικεφάλου στο Κύπελλο UEFA
  • Την agenda του Europa League.
Θα βρείτε το Matchday Magazine σε όλες τις θύρες του γηπέδου της Τούμπας και στο PAOK FC Official Store πριν τη σέντρα του αγώνα. Προμηθευτείτε το προσωπικό σας τεύχος πριν εξαντληθούν. Ακόμα κι αν δεν προλάβετε, όμως, θα έχετε τη δυνατότητα να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας σε υψηλή ανάλυση μέσω του paokfc.gr”.
paok_cover650
Πηγή: arenafm.gr

Το χειρότερο σενάριο!!

mt_802661_PAOK_PANELEYSINIAKOS_A1_KATHGORIA_17-11-2013-610x350
Αυτό που δεν έπρεπε να γίνει… έγινε στην Ρωσία. Η Άνκαρα κέρδισε στην έδρα της Νίζνι με σκορ 87-92, κάτι που σημαίνει ότι προκρίνεται σε βάρος του ΠΑΟΚ, με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της αδιάφορης Άλμπα Φέχερβαρ!
Το χειρότερο σενάριο διαδραματίστηκε σήμερα (11/12) στο Νόβγκοροντ, καθώς η Άνκαρα κατέθεσε ψυχή και τελικά κέρδισε την πρωτοπόρο Νίζνι μέσα στη Ρωσία. Αυτό σημαίνει πως βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να χάσει στην έδρα της την τελευταία αγωνιστική από την αδιάφορη ουραγό Άλμπα Φέχερβαρ.
Έτσι, ο ΠΑΟΚ ακόμα και με νίκη επί της Νίζνι την τελευταία αγωνιστική δεν κρατάει την πρόκριση στα χέρια του, αφού ελπίζει σε “θαύμα” στο ματς του άλλου ομίλου.
Θυμίζουμε πως ο “Δικέφαλος” μειονεκτεί σε οποιαδήποτε ισοβαθμία με την Άνκαρα και τη Χιμίκ, καθώς έχασε δύο φορές από την πρώτη, ενώ με την ουκρανική ομάδα σπατάλησε τη διαφορά του πρώτου αγώνα με την ήττα του στην Ουκρανία.
Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:
Χιμίκ – ΠΑΟΚ 70-58
Νίζνι – Άνκαρα 87-92
Άλμπα Φέχ. – Μπουντούσνοστ (20:00)

Η βαθμολογία (σε 9 αγώνες):
1. Νίζνι 7-2 (+96)
2. Χιμίκ 6-3 (+58)
3. Άνκαρα 5-4 (-6)
—————————————–
4. ΠΑΟΚ 5-4 (-47)
5. Μπουντούσνοστ 2-6 (-32)*
6. Άλμπα Φέχερβαρ 1-7 (-69)*
* Έχουν ματς λιγότερο
Η τελευταία (10η) αγωνιστική:
ΠΑΟΚ – Νίζνι Νοβγκόροντ
Άνκαρα – Άλμπα Φεχερβάρ
Μπουντούσνοστ – Χιμίκ
Πηγή: arenafm.gr

Έκπληξη με Κωνσταντινίδη!!

Ο Στέφενς δοκίμασε σχήμα και στην βασική ενδεκάδα προορίζει τον Κωνσταντινίδη ως τρίτο χαφ! Ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Κίτσιου και Λίνο στα άκρα της άμυνας, ο Κατσουράνης με τον Βιτόρ στο κέντρο της. Μπροστά τα τρια χαφ θα είναι οι Λάζαρ, Τζιόλης και Κωνσταντινίδης ενώ στην κορυφή ο Αθανασιάδης έχοντας δίπλα του, τους Στοχ και Λούκας. Πηγή: metrosport.gr

Ζαχαρέλης στο Metropolis: «Να πάει το πόρισμα στον εισαγγελέα»

Ο υπεύθυνος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και μέλος της ΠΑΕ Άρης, Σταύρος Ζαχαρέλης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σχολιάζοντας την κίνηση της ΠΑΕ για την παραλαβή του πορίσματος από την ΚΜΑ, αλλά και για το επενδυτικό ενδιαφέρον του κ. Κωνσταντινίδη.

Αναλυτικά:

Για το πόρισμα:«Χθες σε ένα Δ.Σ έπεσαν διάφορα θέματα. Τέθηκε θέμα από τον πρόεδρο να καταθέσουμε τις απόψεις μας σχετικά με την επιστολή προς την ΚΜΑ. Γνωρίζετε πως το πόρισμα ήταν μια απαίτηση από τον κόσμο. Η άποψη μας είναι σταθερή και αταλάντευτη να πάει προς όλους τους αρμόδιους για τα όσα συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια. Να πάει το πόρισμα στον εισαγγελέα. Αν υπάρχουν στοιχεία πως κάποιοι ασέλγησαν όλα αυτά τα χρόνια, να στραφούμε πως κάθε υπεύθυνο. Υπάρχουν ενδείξεις και διαμαρτυρίες για μετακίνηση πολλών ποδοσφαιριστών με πολλά εκατομμύρια».


Για το ενδιαφέρον του κ. Κωνσταντινίδη: «Η αγωνία του κόσμου είναι μεγάλη όπως και η δική μας. Η μη ένταξη στο άρθρο 99, άλλαξε τους χρόνους των αποφάσεων. Θα δούμε τι μέλει γενέσθαι μετά την συνάντηση του προέδρου με το νομικό επιτελείο για την συνέχεια. Επιστρατευτήκαμε πιο γρήγορα να δώσουμε λύση στο θέμα επενδυτή. Το πρόσωπο είναι υπαρκτό. Το έχουμε ξαναπεί. Και επενδυτής να έρθει, άμα δεν έχει την στήριξη του κόσμου, δεν θα προχωρήσει. Ζητάμε από τον κ. Κωνσταντινίδη να τοποθετηθεί δημοσίως. Συνεχίζουμε τις συζητήσεις και μακάρι να έχουμε αίσιο τέλος. Πηγή: metrosport.gr

Επί 10ωρο η ΚΑΕ πουλάει από σήμερα τα πακέτα εισιτηρίων!

Σε 10ωρη βάση θα πωλούνται από σήμερα τα πακέτα εισιτηρίων της ΚΑΕ Άρης για τους αγώνες με τον Πανιώνιο στο κύπελλο και τον Ίκαρο στο πρωτάθλημα, όπως επισήμως ανακοινώθηκε.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: “ Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι επεκτείνει το ωράριο πώλησης των πακέτων εισιτηρίων για τον ημιτελικό με τον Πανιώνιο (22/12) και για τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Ίκαρο Χαλκίδας (28/12), λόγω της μεγάλης ζήτησης και για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Ωράριο λειτουργίας: 09:00-19:00

Τα πακέτα εισιτηρίων κοστίζουν 20 ? και η διάθεσή τους γίνεται καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, 1ος όροφος, τηλ. 2310 265 600).

Υπενθυμίζεται ότι η τιμή του εισιτηρίου για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, ορίζεται στα 10? και υπάρχει πρόβλεψη κράτησης των θέσεών τους μέχρι και τη Δευτέρα 16/12. Το κόστος για τους κατόχους διαρκείας παραμένει στα 10?, μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας, αλλά θα κληθούν να επιλέξουν κάποια από τις ελεύθερες θέσεις του γηπέδου και εφόσον αυτές υπάρξουν.

Τα μεμονωμένα εισιτήρια για τον ημιτελικό– εφ? όσον υπάρχουν προς διάθεση- θα διατίθενται από την Παρασκευή 20/12 στην τιμή των 20?.

Επίσης, οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα πακέτα εισιτηρίων και ηλεκτρονικά στο παρακάτω link:

https://buy.tickethour.com/arisbc-ww/showProductList.html

Προσέχουν... για να έχουν!

Την προσοχή στους φίλους της ομάδας εφιστά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Άλκμααρ την Πέμπτη (12/12). Οι Θεσσαλονικείς είναι υπό την επιτήρηση της UEFA έπειτα από την περσινή τιμωρία.

Προσέχουν... για να έχουν
Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας, την Πέμπτη (12/12, 22:05) για την 6η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παραμένει υπό την επιτήρηση της UEFA μετά την περσινή του τιμωρία - για τα επεισόδια στον με την Ραπίντ Βιέννης – και η παραμικρή παρεκκλίνουσα συμπεριφορά μπορεί να έχει άσχημα αποτελέσματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ :

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (12.12, 22.05) για την έκτη αγωνιστική του Europa League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη ΑΖ Αλκμααρ εφιστά την προσοχή στους φίλους της που θα βρεθούν στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ παραμένει υπό την επιτήρηση της UEFA και το παραμικρό επεισόδιο εντός ή εκτός του γηπέδου, η παραμικρή αντιαθλητική συμπεριφορά, ιδιαίτερα τη χρήση ή/και ρίψη πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων ή άλλων αντικειμένων, η παραμικρή χρήση λέιζερ, η ανάρτηση οποιουδήποτε πανό με περιεχόμενο πολιτικό, υβριστικό, ρατσιστικό και οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη συμπεριφορά ενδέχεται να ζημιώσει τον σύλλογο. Ο ΠΑΟΚ μετά την περυσινή τιμωρία από την UEFA, απειλείται με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το κοινό στις 20.00, ο έλεγχος θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός και τα μέτρα ασφαλείας αυξημένα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρακαλεί τους φίλους του Δικεφάλου που θα τοποθετήσουν πανό στις εξέδρες του γηπέδου να έρθουν στην Τούμπα μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης προκειμένου η σχετική διαδικασία να ολοκληρωθεί τουλάχιστον μία ώρα πριν τη σέντρα και να μην υπάρξει πρόβλημα με τον παρατηρητή της UEFA.

Στέφενς: «Ο στόχος είναι να προχωρήσουμε»

Στέφενς: «Ο στόχος είναι να προχωρήσουμε»Οι… ορέξεις του ΠΑΟΚ στο Europa League δεν σταματούν στην πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης.

Ο Χουμπ Στέφενς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Αλκμααρ ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι να προχωρήσει και άλλο στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ :

-για την επιλογή της Αλκμαάρ να έχει πολλούς αναπληρωματικούς στην αποστολή της:

"Όπως και να έχει θα παίξουμε με έντεκα. Ρώτησα τους παίκτες αν αισθάνονται κουρασμένοι και μου είπαν ότι είναι εντάξει"

-για τον Αντβοκατ και τις σχέσεις του μαζί του:

"Τα πράγματα είναι διαφορετικά για την ΑΖ. Παίζει σε πλαστικό γήπεδο την Κυριακή, εμείς όχι. Και δεν ασχολούμαι με το πώς βλέπουν οι αντίπαλοι εμάς, Εμείς έχουμε το σκεπτικό μας.
Σέβομαι την ιστορία του και ό,τι έχει κάνει με άλλες ομάδες και αυτός φαντάζομαι εμένα , δεν θα υπάρχει όμως μάχη μεταξύ των πάγκων.
Έχουμε παίξει και οι δύο ποδόσφαιρο ως επαγγελματίες, αλλά να θυμηθώ ως μονομαχίες μας ως προπονητές… δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια τώρα"

-για αποτυχία των παικτών του να σκοράρουν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

"Παίζουμε πολύ καλύτερα απ' ότι μήνα πριν αλλά δεν είμαστε τόσο τυχεροί όσο ένα μήνα πριν. Είμαστε πάρα πολύ καλοί μέχρι πέντε μέτρα από την εστία και έχουμε πολλές ευκαιρίες, Ήθελα να τους πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά τους".

-για τον στόχο του ΠΑΟΚ πλέον στο Europa League:

«Ο στόχος είναι να πάμε και παραπέρα από τους "32". Επίσης, θέλουμε να δείξουμε στους φιλάθλους μας, ότι μπορούμε να σκοράρουμε και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Εντάξει, αν έχουμε κάποιον τραυματία να τον προστατεύσουμε, αλλά να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι»

- αν του αρκεί και η ισοπαλία:

"Θα είμαι χαρούμενος με την πρωτιά στον όμιλο. Αλλά θα είμαι χαρούμενος αν πάμε και παραπέρα. Είμαι ήδη χαρούμενος, όμως, που προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο, ήταν ο πρώτος στόχος μας και το είπα και μετά το ματς με την Σαχτιόρ"

-για επιλογή τους μόνιμα εκτός αποστολής: Χακόμπο, Κάτσε, Λόπεθ και Γκαρσία:

"Παρακολουθούμε πάντα τι γίνεται στα ματς, τις προπονήσεις και τα αποδυτήρια και αποφασίζουμε ποια ομάδα μπορεί να είναι η καλύτερη για κάθε ματς. Αν λοιπόν κάποιος είναι εκτός θα συντρέχει κάποιος λόγος"

-για τον Πόζογλου και να μπορεί να είναι μία νέα περίπτωση Κίτσιου:

"Ελπίζω να έχει την εξέλιξη του Κίτσιου, για το μέλλον της ομάδας. Όποτε υπάρχει δυνατότητα να φέρνουμε παίκτες από τις Ακαδημίες, με τον Πόζογλου υπάρχει ακόμη δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσουμε και αύριο"

-σε ποια σημεία διαπιστώνει ότι έχει βελτιωθεί αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ:

"Καταρχήν δεν μπορείς να πεις εύκολα ποτέ θα φθάσει μία ομάδα στην κορύφωση της απόδοσης, Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους και δεν μπορούμε να πούμε σίγουρα ότι κάθε μέρα θα είναι καλύτεροι, Μπορεί να κάνεις και λίγο πίσω αλλά αν κάνεις τρία βήματα μπροστά μετά είναι εξέλιξη. Σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής είπα ότι παίζαμε μέχρι τα πέντε μέτρα καλά. Κάποιες άλλες φορές δεν το κάναμε και σκοράραμε

-εάν ο ΠΑΟΚ παίζει πλέον σαν ολλανδική ομάδα

Είναι δύσκολο οι Έλληνες παίκτες να παίξουν ολλανδικό στυλ ποδοσφαίρου, αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Και γενικότερα δεν πιστεύω ότι πρέπει να βάλεις τους παίκτες να παίξουν κάτι που δεν είναι ο εαυτός τους. Πρέπει να τους αφήσεις να κάνουν αυτό που μπορούν με βάση τις ικανότητές τους"

-εάν υπάρχει απογοήτευση στους παίκτες του λόγω του -8 από τον Ολυμπιακό

"Ακόμη και ο προπονητής ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα την Κυριακή. Πάντα το αποτέλεσμα είναι το πιο σημαντικό. Αλλά για τον προπονητή μετρά ο τρόπος που παίζουμε. Και γι' αυτό δεν είμαι ικανοποιημένος με τους 8 βαθμούς διαφοράς. Απλά αυτό που είπα είναι ότι με τους βαθμούς που έχουμε σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα πιθανότατα η ομάδα θα ήταν πρώτη"

Η πρόταση για το γήπεδο στη Λεωφόρο!(video)

Στη δημοσιότητα έδωσε το ΠΑΝ.ΚΙ. το σχέδιο που παρουσίασε χθες(10/12)για νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Η πρόταση για το γήπεδο στη Λεωφόρο(video)
(Photo: pan-ki.gr)
Πρόκειται για έδρα με 44.000 θεατές που εφόσον κτιστεί θα κοστίσει 95 εκατ. Ευρώ(75 εκατ. ευρώ συν 30% από τις απαλλοτριώσεις).



Οι προτάσεις του «ΠΑΝ.ΚΙ» για το νέο γήπεδο έχουν ως εξής






*** Στροφή του γηπέδου κατά 90 μοίρες, ώστε «να γίνει μια μεταφορά σε όμορη θέση 14 στρεμμάτων. Να γίνει μετεγκατάσταση των σχολικών κτιρίων στα προσφυγικά και να προστατευτεί έτσι και η ιστορική τους σημασία για τη χώρα μας», όπως δήλωσε ο αρχιτέκτονας του έργου, Κίμων Βενέρης.

*** Υπάρχει πρόβλεψη για μελλοντική κατασκευή πεζογέφυρας αν αυτή χρειαστεί.

*** Θα είναι ένα γήπεδο 44.000 θέσεων με 42 σουίτες, 1.000 θέσεις πάρκινγκ, αίθουσες για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

*** Αίθουσες για τα γραφεία του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ.

*** Η είσοδος εντός του γηπέδου θα γίνεται από 24 θύρες στο ύψος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

*** Το γήπεδο θα είναι σε δύο διαζώματα ενώ ο αγωνιστικός χώρος θα βυθιστεί 8,5 μέτρα για να μην επιβαρυνθεί.

*** Η κάθε θύρα χωρίζεται σε δύο διαζώματα. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στα άτομα με ειδικές ανάγκες, ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν.

*** Θα υπάρχει και μουσείο μέσα στο γήπεδο, το οποίο θα είναι σε άμεση επαφή με το πέταλο της Θύρας 13.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι τα σχέδια του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού είναι από ομάδα αρχιτεκτόνων που δηλώνουν οπαδοί του «τριφυλλιού» και σε συνεργασία με το «ΠΑΝ. ΚΙ.» δημιούργησαν το συγκεκριμένο πρότζεκτ.
Πηγή: sport-fm.gr

«Αδυνατούν να διαχειριστούν την κατάσταση»

Κόντρα «ξεσπάει» ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον ΑΣ Άρη, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της πρώτης.

«Αδυνατούν να διαχειριστούν την κατάσταση»
Η διοίκηση σχολιάζει πως μέσω των τοποθετήσεων του οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη έχουν κύριο στόχο να αποκομίσουν επικοινωνιακά οφέλη και επισημαίνει ότι η ΚΜΑ: «είναι ο φορέας που δικαιούται να εποπτεύει τα διοικητικά πεπραγμένα και να ελέγχει τη διοίκηση σε πρώτο χρόνο».

Επιπλέον, τονίζεται πως όταν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τον υποψήφιο επενδυτή θα υπάρξει και επίσημη ενημέρωση.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά τη συνεδρίαση που πραγματοποίησε στις (10/12) εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση

Α. Καταθέτουμε τη διαπίστωση ότι η διοίκηση του Α.Σ. ΑΡΗΣ αισθάνεται αδύνατη να διαχειριστεί την κρισιμότητα των καταστάσεων, νοιάζεται μόνο για την ικανοποίηση του δημοσίου αισθήματος και προχωράει σε ανακοινώσεις με κύριο στόχο να αποκομίσει επικοινωνιακά οφέλη.

Συγχρόνως πάνω στον πανικό της να πείσει ότι κάνει καλά τη δουλειά της, η υπηρεσιακή διοίκηση του Α.Σ ΑΡΗ, η οποία έχει απαξιωθεί από την πλειοψηφία των Αρειανών, οι οποίοι απέχουν από τις Γενικές Συνελεύσεις, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις προσπερνά το ότι ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της ΠΑΕ γίνεται στις προβλεπόμενες από το νόμο ημερομηνίες και διαδικασίες.

Ακόμη με την ίδια ευκολία προσπερνά το γεγονός ότι θεσμικά η Κ.Μ.Α είναι ο φορέας που δικαιούται να εποπτεύει τα διοικητικά πεπραγμένα και να ελέγχει τη διοίκηση σε πρώτο χρόνο. Όπως ακριβώς και γίνεται από την πρώτη ημέρα της εκλογής μας γιατί η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ σέβεται το ρόλο των θεσμικών οργάνων.

Β. Η διοίκηση του Α.Σ ΑΡΗΣ ίσως παρασυρμένη από άτομα που στοχεύουν στην αναταραχή και το «θάψιμο» πιθανών παράνομων και ποινικά κολάσιμων πράξεων που έγιναν στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ επιχειρεί να παίξει το ρόλο του τιμητή των πάντων και ξεπερνάει τις κόκκινες γραμμές. Ξεχνάει ότι ο Α.Σ. ΑΡΗΣ είναι χρεωστικός απέναντι στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ έναντι του ποσού των 72.000 ευρώ που καταβλήθηκε προκαταβολικά στον Ερασιτέχνη, προκειμένου να αδειοδοτηθεί το Τ.Α.Π. και να λυθούν άμεσα λειτουργικά του προβλήματα.

Οι κορώνες του τύπου «ο Α.Σ. είναι ο θεματοφύλακας του ΑΡΗ» κοίμισαν τον κόσμο της ιστορικής μας ομάδας πριν από οκτώ χρόνια με τα γνωστά αποτελέσματα τα οποία βιώνει σήμερα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Ερωτούμε ευθέως τον κ. Γιώτα και τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ: έχετε σκοπό να ανοίξετε και πάλι την «κερκόπορτα» σε μία νέα γενιά «σωτήρων» της ΠΑΕ ΑΡΗΣ;

Εάν όχι γιατί δεν επιδιώκετε να λυθούν τα όποια μεταξύ μας προβλήματα υπάρχουν με διάλογο σε κλίμα που επιβάλουν τα συμφέροντα της ιστορίας του ΑΡΗ μας;

Γ. Τοποθετηθήκαμε προσφάτως με γραπτή ανακοίνωση ότι θα δημοσιοποιήσουμε όλες τις λεπτομέρειες των συζητήσεων με τον υποψήφιο επενδυτή όταν αυτές θα ολοκληρωθούν. Όσο αυτές ευρίσκονται σε κρίσιμο σημείο υποχρέωσή μας είναι να διαφυλάξουμε το απόρρητο των συζητήσεων. Ακόμη κι αν υπάρξει αρνητική κατάληξη στις συζητήσεις το αποτέλεσμα θα το πληροφορηθεί, όπως θεσμικά υποχρεούμαστε, πρώτα η Κ.Μ.Α.

Δ. Η διοίκηση του Α.Σ. ΑΡΗΣ λειτουργώντας πραξικοπηματικά αποφάσισε τη σύσταση επιτροπής για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της ομάδας, ενώ ο πρόεδρος κ. Γιώτας είχε κρατήσει διαφορετική στάση κατά τη συνάντηση των εκπροσώπων της ΠΑΕ, της Κ.Α.Ε, της Κ.Μ.Α και του Ερασιτέχνη.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε όλες τις κινήσεις της έβαζε και βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας, όπως αυτή το αντιλαμβανόταν και δεν διεκδίκησε ποτέ το αλάθητο του Πάπα. Σ’ αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσει να λειτουργεί και όταν θα το κρίνει αναγκαίο θα δημοσιοποιήσει τα «έργα και τις ημέρες» του κ. Γιώτα, προκειμένου να πληροφορηθεί ο κόσμος του ΑΡΗ ποιος επιχειρεί να παίξει το ρόλο του σωτήρα της ιστορικής μας ομάδας.

«Να διαπραγματευθούν αυτοί που υπέγραψαν»

Με τους πιστωτές τους καλεί να διαπραγματευτούν διοικούντες περασμένων ετών της ΠΑΕ Άρης μέσω ανακοίνωσης η νυν διοίκηση. Παράλληλα, καλεί τον Γιάννη Κωνσταντινίδη να κάνει γνωστές τις σκέψεις του.

«Να διαπραγματευθούν αυτοί που υπέγραψαν»
Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί τα όσα αποφασίσθηκαν κατά τη σημερινή(11/12) της συνεδρίαση εξέδωσε η διοίκηση του Άρη. Τονίστηκε ότι θα ζητήσει να παραλάβει το πόρισμα για τα οικονομικά της ομάδας την οκταετία 2004-12. Επιπλέον, απεύθυνε έκκληση στους διοικούντες της συγκεκριμένης περιόδου να διαπραγματευθούν με τους πιστωτές τους, όπως και στον υποψήφιο επενδυτή, Γιάννη Κωνσταντινίδη να ενημερώσει μέσω συνέντευξης Τύπου για τα σχέδια του.

H ανακοίνωση

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά από τη συνεδρίαση της Τρίτης (10/12) γνωστοποιεί στον κόσμο της ομάδας μας τα εξής

1. Αποφασίσθηκε την Τετάρτη (11/12) να καταθέσει αίτημα στο δ.σ. της Κ.Μ.Α. για την παραλαβή του πορίσματος από την εταιρεία ΝΕΧΙΑ και η διαχείρισή του προς όφελος της ενημέρωσης των φιλάθλων του ΑΡΗ.

Αυτή ήταν και η αρχική άποψη του προέδρου κ. Δημήτρη Ηλιάδη, την οποία κατέθεσε στο ξεκίνημα της σύσκεψης των φορέων τη Δευτέρα (09/12) παρουσία του εκπροσώπου της ΝΕΧΙΑ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατέληξε σ’ αυτή την απόφαση μετά από έντονο προβληματισμό γιατί εκτίμησε ότι δεν είναι διακριτό εάν η μη παραλαβή του πορίσματος εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ή αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα των ατόμων που διοίκησαν από το 2004 μέχρι το 2012.

2. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποφάσισε να κάνει δημόσια έκκληση σ’ όλους τους παράγοντες που διοίκησαν από το 2004 μέχρι το 2012 να επιχειρήσουν να πείσουν τους πιστωτές (π.χ. προπονητές, ποδοσφαιριστές κ.λ.π.), με τους οποίους υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας και έχουν καταθέσει προσφυγή να δεχτούν να εισπράξουν μόνο τα δεδουλευμένα διευκολύνοντας έτσι το πλάνο εξυγίανσης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

3. Δηλώνουμε ότι η διοίκηση ακολούθησε πιστά όλες τις εισηγήσεις των νομικών και των φοροτεχνικών, προκειμένου να συνταχθεί ένας αξιόπιστος φάκελος για την υπαγωγή στο άρθρο 99. Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία για τη σύνταξη του φακέλου άρχισε τον Δεκέμβριο του 2012.

4. Δόθηκε εντολή στους νομικούς της ΠΑΕ ΑΡΗΣ να κάνουν τις εισηγήσεις τους για το επόμενο βήμα στο άρθρο 99 και να δημιουργήσουν στο μέτρο του δυνατού νομική ασπίδα γύρω από την εταιρεία προς αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών.

5. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητά από τον κ. Γιάννη Κωνσταντινίδη το συντομότερο δυνατόν να κάνει γνωστές δια μέσω συνέντευξης Τύπου τις σκέψεις του για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Αυτό άλλωστε υποσχέθηκε στην τελευταία έγγραφη δήλωσή του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι σε κάθε χειρισμό της βάζει πάνω απ’ όλα την ηρεμία του ποδοσφαιρικού τμήματος και όχι τα επικοινωνιακά κέρδη. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές επιλέγει τη σιωπή από τις δημόσιες αντιπαραθέσεις.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Σύλλογος ζητάει απ’ όλους του φορείς να λειτουργούν με το ίδιο σκεπτικό.

Εκτιμούμε ότι η σύμπνοια είναι το κύριο όπλο τόσο για την αγωνιστική ανάταση της ποδοσφαιρικής ομάδας όσο και για την προσέλκυση επενδυτή.

Ήρθε ο Ρουάμπα, αναμένεται ο Σόουζα!!

Δοκιμάζεται από τον Λεβαδειακό ο Φλοράν Ρουάμπα και λογικά θα αποκτηθεί. Προπονήσεις με την ομάδα της Βοιωτίας θα ξεκινήσει άμεσα ο Σόουζα.

Ήρθε ο Ρουάμπα, αναμένεται ο Σόουζα
Άλλο ένα νέο πρόσωπο θα έχουν οι προπονήσεις του Λεβαδειακού αυτές τις ημέρες. Ο Φλοράν Ρουαμπά ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας και τσεκάρεται από τον Νίκο Καραγεωργίου. Εφόσον ικανοποιήσει, θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή εν όψει Ιανουαρίου, μετά από αυτή του Ηλία Κώτσιου, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά το θέμα είναι καθαρά τυπικό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα αποκτηθεί.

Ο 27χρονος παίκτης αποτελεί τον βασικό αμυντικό χαφ της Μπουρκίνα Φάσο και πέρυσι αγωνίστηκε στον χαμένο τελικό του Κόπα Άφρικα κόντρα στη Νιγηρία. Για 7,5 χρόνια ήταν στη Σερίφ Τιρασπόλ και αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League παίζοντας σε ολόκληρη τη διάρκεια των δύο ματς.

Από την ομάδα της Μολδαβίας αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο και πήρε μεταγραφή για την Τσάρλτον.

Έρχεται και ο Σόουζα

Στη Λιβαδειά αναμένεται να αφιχθεί μέσα στην εβδομάδα ο Σόουζα, όπως αναφέρει ο «Τρελός του χωριού» στη «Sportday». Ο πρώην αμυντικός του ΟΦΗ θα ξεκινήσει προπονήσεις, ώστε να δοκιμαστεί, όπως συμβαίνει με Κώτσιο και Ρουάμπα. Αν φανεί ότι είναι σε καλή κατάσταση και πως μπορεί να βοηθήσει από τον Ιανουάριο, όταν και ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Πηγή: sport-fm.gr

Θέλει Περιστέρι ο Σουμπίνιο!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Εργοτέλη φέρεται να βρίσκεται ο Σουμπίνιο, όμως ο Βραζιλιάνος παρουσιάζεται να επιθυμεί την επιστροφή του στον Ατρόμητο.

Θέλει Περιστέρι ο Σουμπίνιο
Στη μεταγραφική λίστα του Εργοτέλη βρίσκεται ο Σουμπίνιο, όμως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός φέρεται νε επιθυμεί την επιστροφή του στον Ατρόμητο.

Όπως είχε αποκαλύψει η SportDay, ο 27χρονος παίκτης ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει ξανά τη φανέλα με το αστέρι στο στήθος.

Ο «Σούμπι» δεν έχει ξεχάσει ότι στους Περιστεριώτες έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του και ο Γιώργος Παράσχος φαίνεται πως με την επιστροφή του θα δημιουργήσει μία εξαιρετική τετράδα μαζί με τους Ουμπίντες, Ναπολεόνι και Παπαδόπουλο.

Εν τω μεταξύ, ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί χωρίς τους Καραγκούνη και Ναπολεόνι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές είναι ανέτοιμοι και χθες συνέχισαν το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.
Πηγή: sport-fm.gr

«Θα σας φέρω πρόταση 10 εκατ. για τον Μήτρογλου»

Την υπόσχεση πως το καλοκαίρι θα φέρει μία «γερή» πρόταση για τον Κώστα Μήτρογλου έδωσε ο Μίνο Ραϊόλα στη διοίκηση του Ολυμπιακού, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

«Θα σας φέρω πρόταση 10 εκατ. για τον Μήτρογλου»
Χωρίς αμφιβολία ο Μίνο Ραϊόλα συγκαταλέγεται στους κορυφαίους μάνατζερ του κόσμου.

Ο διάσημος ατζέντης συνεργάζεται με γνωστούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο Πολ Πογκμπά και άλλοι.

Όλα αυτά, όμως, είναι λίγο-πολύ γνωστά…

Σύμφωνα με την στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, o Ραϊόλα μίλησε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας ότι το καλοκαίρι θα φέρει πρόταση που θα ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ για τον Κώστα Μήτρογλου!

Το θέμα είναι ότι ο Ιταλός μάνατζερ συνεργάζεται με αρκετούς συλλόγους και έχει «κονέ» σε Ιταλία και Γαλλία, ενώ δεν είναι λίγες οι ομάδες που έρχεται επαφή από την Αγγλία. Πηγή: sport-fm.gr

Έτσι την ονειρεύονται! (pics)

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού η παρουσίαση της νέας Λεωφόρου, με την πρόταση του ΠΑΝ.ΚΙ. να χτιστεί εκ νέου η ιστορική έδρα του «τριφυλλιού». Δείτε φωτογραφίες.

Έτσι την ονειρεύονται! (pics)
(Photo: pan-ki.gr)
Γήπεδο 44.000 θέσεων στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, με συνολικό κόστος κοντά στα 95 εκατ. ευρώ, είναι η πρόταση του «Παναθηναϊκού Κινήματος», όπως αυτή παρουσιάστηκε στη χθεσινή εκδήλωση.

Όσοι βρέθηκαν στη χθεσινή παρουσίαση έμειναν εντυπωσιασμένη από το βίντεο που προβλήθηκε για το νέο γήπεδο του «τριφυλλιού», το οποίο υπολογίζεται πως θα έχει κόστος 75 εκατ. ευρώ συν 30% από απαλλοτριώσεις (άρα κοντά στα 95 εκατ. ευρώ).

Οι προτάσεις του «ΠΑΝ.ΚΙ» για το νέο γήπεδο έχουν ως εξής

*** Στροφή του γηπέδου κατά 90 μοίρες, ώστε «να γίνει μια μεταφορά σε όμορη θέση 14 στρεμμάτων. Να γίνει μετεγκατάσταση των σχολικών κτιρίων στα προσφυγικά και να προστατευτεί έτσι και η ιστορική τους σημασία για τη χώρα μας», όπως δήλωσε ο αρχιτέκτονας του έργου, Κίμων Βενέρης.

*** Υπάρχει πρόβλεψη για μελλοντική κατασκευή πεζογέφυρας αν αυτή χρειαστεί.

*** Θα είναι ένα γήπεδο 44.000 θέσεων με 42 σουίτες, 1.000 θέσεις πάρκινγκ, αίθουσες για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

*** Αίθουσες για τα γραφεία του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ.

*** Η είσοδος εντός του γηπέδου θα γίνεται από 24 θύρες στο ύψος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

*** Το γήπεδο θα είναι σε δύο διαζώματα ενώ ο αγωνιστικός χώρος θα βυθιστεί 8,5 μέτρα για να μην επιβαρυνθεί.

*** Η κάθε θύρα χωρίζεται σε δύο διαζώματα. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στα άτομα με ειδικές ανάγκες, ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν.

*** Θα υπάρχει και μουσείο μέσα στο γήπεδο, το οποίο θα είναι σε άμεση επαφή με το πέταλο της Θύρας 13.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι τα σχέδια του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού είναι από ομάδα αρχιτεκτόνων που δηλώνουν οπαδοί του «τριφυλλιού» και σε συνεργασία με το «ΠΑΝ. ΚΙ.» δημιούργησαν το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από τη χθεσινή παρουσίαση
(Πηγή: pan-ki.gr)

inner

inner

inner

inner

inner

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Τα λένε Σαββίδης-Γκαρσία!

Εντός της ημέρας επιστρέφει από την Ισπανία ο Πάμπλο Γκαρσία και αναμένεται να μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη για όλα τα θέματα που αφορούν την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Τα λένε Σαββίδης-Γκαρσία
Κατηγορηματικά διαψεύδονται τα σενάρια που θέλουν τον Πάμπλο Γκαρσία να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ και να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Οσασούνα.

Ο Ουρουγουανός χαφ επιστρέφει σήμερα από την Ισπανία, όπου πήγε για προσωπικές του υποθέσεις, και – σύμφωνα με τον Τύπο της Θεσσαλονίκης – αναμένεται να συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη για να συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν την παρουσία του στην ομάδα.

Ο Χουμπ Στέφενς έχει δείξει ότι δεν υπολογίζει τον 36χρονο παίκτη και είχαν κυκλοφορήσει διάφορες πληροφορίες πως εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει τον Γενάρη από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Όλα αυτά, όμως, και άλλα πολλά ζητήματα ο Γκαρσία θα τα συζητήσει με τον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Επίσης, κατηγορηματικά διαψεύδεται το ενδεχόμενο ο Ουρουγουανός μέσος να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αφού πιστεύει πως μπορεί ακόμα να κάνει αυτό που αγαπάει πάρα πολύ.Πηγή: sport-fm.gr

Εξιλέωση στο Παγκρήτιο!!

Νίκη με πολλά γκολ θέλει να πετύχει σήμερα η ΑΕΚ στην Κρήτη με τον Ηρόδοτο, επιστρέφοντας στην κορυφή του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και δείχνοντας πως κατάλαβε το… λάθος της Κυριακής.

Εξιλέωση στο Παγκρήτιο
Η «γκέλα» της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα Βάρης αναγκάζει την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει ως ντέρμπι κορυφής τη σημερινή αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο στο Παγκρήτιο Στάδιο (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Εκείνο που ήθελαν στην «Ένωση» είναι να έχουν σταθερή απόδοση στους αγώνες της Γ’ Εθνικής, ώστε να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα στην προσπάθεια που κάνουν να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν στη Σούπερ Λίγκα.

Μετά την ισοπαλία της Κυριακής, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς – ύστερα από εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη – πήγε στα Σπάτα και «γκάζωσε» τους ποδοσφαιριστές.

Το ίδιο συνέβη και από την πλευρά του Τραϊανού Δέλλα, τόσο μετά τον αγώνα όσο και την επόμενη μέρα στην προπόνηση.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού και όλη θέλουν το σημερινό ματς να αποτελέσει την αφετηρία για να κάνει ένα σερί από νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε να πάρει την άνοδο στη Football League.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Δέλλας δεν έκανε κάποια δοκιμή και έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, αν και δεν πρόκειται να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καραγκιολίδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αργυρίου, Σταθάκη, Ρόβα (ή Τσούπρος) και Πεταυράκης.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Γεωργέας με τον Κορδέρο, με τους Ανάκογλου και Πλατέλλας να παίζουν μπροστά τους Ανάκογλου, Πλατέλλας και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ντακόλ.

Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι για το αριστερό άκρο της επίθεσης, με τους Γροντή, Πόποβιτς και Ράμα να έχουν ίσες πιθανότητες να ξεκινήσουν ως βασικοί.Πηγή: sport-fm.gr

Έμεινε… παγωτό η «Κυρία»

Ένα γκολ του Σνάιντερ χάρισε στη Γαλατάσαραϊ τη νίκη με 1-0 επί της Γιουβέντους στο… παγοδρόμιο του «Αλί Σάμι Γεν» και μαζί το εισιτήριο για τους «16» αφήνοντας «παγωτό» τους Ιταλούς.

Έμεινε… παγωτό η «Κυρία» (video)
Για δεύτερη σερί χρονιά η Γιουβέντους μένει πρόωρα εκτός Champions League. Η Γαλατάσαραϊ στη δεύτερη… δόση του αγώνα που άρχισε χθες και διακόπηκε λόγω χιονόπτωσης επικράτησε 1-0 στο… παγοδρόμιο του «Αλί Σάμι Γεν» και πήρε το εισιτήριο για τους «16» αφήνοντας τους πρωταθλητές Ιταλίας με την παρηγοριά του εισιτηρίου για τους «32» του Europa League.

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ με δεξί σουτ από κεφαλιά πάσα του Ντιντιέ Ντρογκμπά στο 85ο λεπτό πέτυχε το γκολ που έκρινε την πρόκριση.



Γαλατάσαραϊ (Μαντσίνι): Μουσλέρα, Γκοκχάν Ζαν, Σετζού, Σεμίχ Καγιά, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Σνάιντερ (92’ Γκιουλσελάμ), Ριέρα, Ντρογκμπά, Ουμούτ Μπουλούτ (81’ Εμπουέ).

Γιουβέντους (Κόντε): Μπουφόν, Κιελίνι, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι (90’ Τζοβίνκο), Λιχτστάινερ, Πογκμπά, Μαρκίζιο (87’ Κουαλιαρέλα), Ασαμόα, Βιδάλ, Τέβες, Γιορέντε.

Η τελική βαθμολογία του Β’ ομίλου

1. Ρεάλ Μαδρίτης 16 (20-5)
2. Γαλατάσαραϊ 7 (8-14)
3. Γιουβέντους 6 (9-9)
4. Κοπεγχάγη 4 (4-13)Πηγή: sport-fm.gr

Σάμαρης: «Για τον πρόεδρο και τον κόσμο μας»

Σάμαρης: «Για τον πρόεδρο και τον κόσμο μας»Στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τους οπαδούς της ομάδας αφιέρωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ανδρέας Σάμαρης μιλώντας μετά τη νίκη επί της Άντερλεχτ.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο νεαρός μέσος ανέφερε αρχικά:

«Θα ήθελα να σημειώσω ότι είναι η πρώτη φορά για τον πρόεδρό μας και για την ομάδα μας τα τελευταία τρία χρόνια που περνάμε στην επόμενη φάση. Είναι κάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι. Θεωρώ πως κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια σήμερα», τόνισε ο μέσος του Ολυμπιακού και συνέχισε:

Ήμασταν σαφώς ανώτεροι. Το δείχνουν νομίζω και οι αριθμοί αυτήν την φορά. Δίκαια περάσαμε στην επόμενη φάση, κάτι το οποίο έδωσε πολύ χαρά στον κόσμο μας και είναι ιστορικό επίτευγμα σίγουρα για την ομάδα μας».

Όσο για το που αφιερώνει την επιτυχία αυτή ο Σάμαρης επεσήμανε:

«Στον κόσμο και στον πρόεδρό μας όπως είπα και πριν επειδή είναι η πρώτη φορά που περνάει η ομάδα στην διοργάνωση με τον κ. Μαρινάκη στην διοίκηση της ομάδας. Η αφιέρωση είναι φυσικά και για τον κόσμο που ήρθε και έδωσε πολύ δυνατό παρών σήμερα και μας έσπρωξε έτσι ώστε να ξεπεράσουμε κάποιες δυσκολίες που είχαμε στο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη», κατέληξε.Πηγή: sport-fm.gr

Θεοδωρίδης: «Εκπληκτική διαιτησία»

Θεοδωρίδης: «Εκπληκτική διαιτησία»Ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ δήλωσε πανευτυχής από την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και στάθηκε στη διαιτησία την οποία και χαρακτήρισε ως εκπληκτική.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος σήμερα. Θυμάστε απ' την αρχή του χρόνου είχα κάνει δηλώσεις και είχα πει ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα κάνουμε ανάλογες εμφανίσεις», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συνέχισε:

«Ήθελα να ευχαριστήσω το 12ο παίκτη του Ολυμπιακού, τον κόσμο μας και να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο του Ολυμπιακού, στον πρόεδρο, τους ήρωες αυτούς που μας ακολουθούν και κάνουνε μια ατμόσφαιρα που δε νομίζω να υπάρχει τέτοια σ' άλλο γήπεδο του κόσμου».

Ο Σάββας Θεοδωρίδης στη συνέχεια αναφέρθηκε στην διαιτησία του χθεσινού αγώνα.

«Είδαμε μια εκπληκτική διαιτησία, η οποία απέδωσε το δίκαιο. Ας μου πουν ότι μία φάση απ' αυτές ήταν επιλήψιμη ή δεν ήταν σωστή. Ήταν δικαιότατες και οι αποβολές και τα πέναλτι.

Αυτές τις στιγμές η πατρίδα μας περνάει δύσκολες στιγμές κι οποιοσδήποτε μπορεί να της χαρίσει χαρά είναι καλό να το κάνει. Είναι μεγάλη ευτυχία για όλους μας. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός μέσω της Ευρώπης μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ αποκατέστησε τη δόξα της Ελλάδος ποδοσφαιρικά», ανέφερε και κατέληξε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι οι Ολυμπιακοί και εύχομαι και στο ελληνικό πρωτάθλημα να σταματήσουνε αυτές οι δίκες περί διαιτησίας οι οποίες οδηγούν στην καταστροφή του ποδοσφαίρου και ας κοιτάξουν άλλοι να φτιάξουν ομάδες με άλλους τρόπους και μετά τα συζητάμε».

Παραδέχθηκαν την ανωτερότητα του Ολυμπιακού!!

Χωρίς καμία πικρία για τον αποκλεισμό της Μπενφίκα από τη συνέχεια του Champions League, στην Πορτογαλία σχολιάζουν με θετικό τρόπο τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ.

Παραδέχθηκαν την ανωτερότητα του Ολυμπιακού
Με δέκα βαθμούς τερμάτισαν στον Γ’ όμιλο του Champions League ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα, οι οποίοι επικράτησαν της Άντερελχτ και της Παρί Σεν Ζερμέν, αντίστοιχα.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να προκριθούν χάρη στα αποτελέσματα που είχαν κόντρα στους «αετούς» (νίκη και ισοπαλία) στα μεταξύ τους παιχνίδια, όμως στην Πορτογαλία δεν στάθηκαν σε καμία διαιτητική απόφαση και αναγνώρισαν πως η ομάδα του Μίτσελ ήταν καλύτερη από τους Βέλγους.

Συγκεκριμένα, η A Bola έγραψε

«Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-1 και εξασφάλισε την παρουσία του στα νοκ-άουτ ματς του Champions League.

Η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρότι ο αντίπαλος τελείωσε με οχτώ παίκτες, έζησε στιγμές αγωνίας και ανησύχησε στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Σαβιόλα, με δύο γκολ, ήταν ο ήρωας του αγώνα, ο οποίος έχασε και ένα πέναλτι. Μάλιστα, οι Πειραιώτες εκτέλεσαν τρία πέναλτι, όμως κατόρθωσαν να ευστοχήσουν μόνο στο τελευταίο, όταν ο Ντομίνγκες νίκησε τον Μίτροβιτς που πήρε τη θέση Προτό που αποβλήθηκε για αντικανονικό μαρκάρισμα (πάνω στον Βάις)». Πηγή: sport-fm.gr

Πρώτος στην UEFA!

Πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της UEFA είναι η πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρώτος στην UEFA
Πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της UEFA είναι η πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο κείμενο το οποίο αναφέρεται σε όλα τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που έγιναν χθες υπάρχει αναφορά στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άντερλεχτ.

«Ο Ολυμπιακός και η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησαν στην τελευταία αγωνιστική σε καθοριστικές αναμετρήσεις και εξασφάλισαν τις θέσεις τους στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ», είναι μια από τις αναφορές.

Στην αναφορά της ιστοσελίδας στην νίκη του Ολυμπιακού πλέκει το εγκώμιο του Σαβιόλα ο ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο ματς με την Άντερλεχτ και οδήγησε τους ερυθρόλευκους στη φάση των 16 την ημέρα των γενεθλίων του.

Σε άλλο δημοσίευμα της, η ιστοσελίδα της UEFA στέκεται στις δηλώσεις του Μίτσελ. «Ο θριαμβευτής Ολυμπιακός έκανε τον Μίτσελ να ιδρώσει», είναι ο τίτλος της.

«Ο Μίτσελ είπε ότι γέρασε δέκα χρόνια καθώς ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης», αναφέρει για τα όσα είπε ο Ισπανός στη συνέντευξη Τύπου η οποία ακολούθησε του αγώνα.Πηγή: sport-fm.gr

«Υπάρχει απογοήτευση»

Την απογοήτευση όλων στην Αντερλεχτ για την ήττα από τον Ολυμπιακό επισήμανε ο Φαμπρίς Ν’ Σακαλά μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

«Υπάρχει απογοήτευση»
Ο Αφρικανός μέσος των πρωταθλητών Βελγίου επισήμανε πως η αποβολή του Κουγιατέ δυσκόλεψε τα πράγματα και χαρακτήρισε αδικία τη συγκομιδή μόνο ενός πόντου στον όμιλο, ζητώντας προσπάθεια για την κατάκτηση της Jupiler League, ώστε να βρεθούν του χρόνου ξανά αντιμέτωποι με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ απογοητευμένος. Όλοι στην ομάδα είμαστε. Μετά την αποβολή του Κουγιατέ, τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για εμάς. Είναι εξαιρετικά ατυχές που πήραμε φέτος μόνο έναν πόντο. Δεν είναι δίκαιο για εμάς ότι είχαμε τέτοια συγκομιδή. Όμως, πρέπει να βρούμε τη δύναμη να κοιτάξουμε μπροστά. Να συνεχίσουμε τη δουλειά, να βελτιωθούμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα και του χρόνου να είμαστε πολύ καλύτεροι και έτοιμοι για... εκδίκηση».


«Δεν ήμασταν τόσο κατώτεροι»

Στο γεγονός πως η Αντερλεχτ δεν ήταν κατώτερη του Ολυμπιακού, ώστε να χάσει το ματς στο "Καραϊσκήκς" στάθηκε ο Μπράμ Νιούτινκ μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Ο Ολλανδός αμυντικός τόνισε πως τα αποτελέσματα μετρούν και αυτά λένε πως οι «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν και αυτοί έμειναν στον ένα πόντο, θεωρώντας πως και σε άλλα ματς δεν πήραν ότι άξιζαν, πληρώνοντας τα λάθη τους.

Αναλυτικά: «Είμαι προβληματισμένος και νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Δεν θεωρώ πως ήμασταν τόσο κακοί ή τόσο κατώτεροι από τον Ολυμπιακό. Όμως, εκείνοι είναι στην επόμενη φάση και εμείς τελειώνουμε τον όμιλο στην τέταρτη θέση και με μόνο ένα βαθμό. Ένας βαθμός είναι μεγάλη απογοήτευση για μία ομάδα.

Σε κάποια ματς δεν πήραμε ό,τι αξίζαμε. Διαπιστώσαμε, όμως, με τον πιο σκληρό και επώδυνο τρόπο πως κάθε σοβαρό λάθος στην Ευρώπη στοιχίζει».


Πηγή: sport-fm.gr

Στα ιστορικά επίπεδα του 27,4% η ανεργία!!

«Πρωταθλήτριες» οι περιφέρειες της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης - Άνεργος ένας στους δύο νέους ηλικίας 15-24 ετών - Οι άνεργοι φτάνουν πλέον τους 1.376.463.

Στα ιστορικά επίπεδα του 27,4% η ανεργία
Στο νέο ιστορικό επίπεδο του 27,4% έφτασε η ανεργία τον Σεπτέμβριο σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τετάρτη η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Η ανεργία αυξήθηκε οριακά κατά 0,1% σε σχέση με τον Αύγουστο (27,3%) και κατά 1,4% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2012 (26%).

Το σύνολο των απασχολουµένων κατά το Σεπτέµβριο του 2013 εκτιµάται ότι ανήλθε σε 3.639.429 άτοµα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.376.463 άτοµα, ενώ ο οικονοµικά µη ενεργός πληθυσµός ανήλθε σε 3.327.859 άτοµα.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ οι απασχολούµενοι µειώθηκαν κατά 54.128 άτοµα σε σχέση µε το Σεπτέµβριο του 2012 (µείωση 1,5%) και αυξήθηκαν κατά 5.397 άτοµα σε σχέση µε τον Αύγουστο του 2013 (αύξηση 0,1%).

Αντίστοιχια οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 77.161 άτοµα σε σχέση µε το Σεπτέµβριο του 2012 (αύξηση 5,9%) και κατά 14.023 άτοµα σε σχέση µε τον Αύγουστο του 2013 (αύξηση 1,0%).

Όσο για τους οικονομικά μη ενεργούς (άτομα που δεν έχουν και δεν αναζητούν εργασία) µειώθηκαν κατά 25.175 άτοµα σε σχέση µε το Σεπτέµβριο του 2012 (µείωση 0,8%) και κατά 5.296 άτοµα σε σχέση µε τον Αύγουστο του 2013 (µείωση 0,2%).

Σύμφωνα, πάντως, με την ανάλυση της ΕΛΣΤΑΤ τους τελευταίους 4 µήνες παρατηρείται µια σχετική σταθερότητα στο εκτιµώµενο εποχικά διορθωµένο ποσοστό ανεργίας αν και επισημαίνεται ότι χρειάζονται αρκετές «παρατηρήσεις» (δηλαδή, ικανό πλήθος µηνιαίων εκτιµήσεων) για να επιβεβαιωθεί ότι έχει πραγµατικά επέλθει µια σηµαντική µεταβολή στην τάση µεταβολής των µεγεθών της απασχόλησης και της ανεργίας.

Στις γυναίκες η ανεργία έφτασε το 31,4% και στους άνδρες το 24,5% ενώ το μεγαλύτερο πλήγμα εξακολουθεί να δέχεται η ηλικιακή κατηγορία των 15-24 όπου το ποσοστό φτάνει το 51,9%.

Ώς προς τις περιφέρειες, τέλος, «πρωταθλήτριες» αναδεικνύονται η Ήπειρος-Δυτική Μακεδονία και η Μακεδονία-Θράκη με ποσοστό 30% και 30,4%

Πηγή: protothema.gr

Νίκη με «ανατροπή»

Η Μούρθια ήταν η τελευταία νικήτρια στην ένατη αγωνιστική της ACB.

Νίκη με «ανατροπή»
Η τελευταία επικράτησε με 89-85 της Καχασόλ στην έδρα της, κάνοντας μια μεγάλη «ανατροπή» στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας στο πρώτο μέρος 37-43.

Έτσι, βρέθηκε στη μέση της βαθμολογίας, "κόβοντας" προσωρινά στους Ανδαλουσιάνους τον δρόμο για τα πλέι οφ.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Σκοτ Γουντ και Κιμ Τίλι με 17 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μάρκος Μάτα, επίσης, με 17 πόντους.



Αναλυτικά, η ένατη αγωνιστική:


Σάββατο 7/12

Σαραγόσα-Φουενλαμπράδα 77-68
Κανάριας-Ρεάλ Μαδρίτης 74-85
Βαγιαδολίδ-Μπανταλόνα 72-79
Μπιλμπάο-Εστουντιάντες 72-55

Κυριακή 8/12

Λαμποράλ Κούτσα-Βαλένθια 78-79
Ομπραντόιρο-Γκραν Κανάρια 77-83
Μπαρτσελόνα-Ουνικάχα Μάλαγα 67-74
Μανρέσα-Λαγκούν Άρο 72-84

Τρίτη 10/12

Μούρθια-Καχασόλ 89-85 Πηγή: sport-fm.gr

Κέρασμα ήταν οι δύο γκολάρες του Σαβιόλα!!

"Σκυλίσια μέρα" με τον Σαβιόλα, ο οποίος μετά τα δύο φοβερά γκολ που πέτυχε χθες απέναντι στην Άντερλεχτ, μπορεί σήμερα να γιορτάσει χαρούμενος τα γενέθλιά του. Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα και της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ. Και σίγουρα είναι ένας τίτλος τιμής να έχει μπορέσει κάποιος στην καριέρα του να έχει αγωνιστεί και στους δυο μεγάλους της Ισπανίας.
Ο Σαβιόλα γιορτάζει σήμερα. Έχει τα γενέθλιά του αφού ήρθε στη ζωή στις 11 Δεκεμβρίου 1981 στο Μπουένος Άιρες.
Από μικρός έδειξε την έφεσή του στο ποδόσφαιρο και το 1998 έκανε το ντεμπούτο του στη Ρίβερ Πλέιτ, με την οποία αγωνίστηκε 86 φορές και πέτυχε 45 γκολ.
Στη συνέχεια, κι έχοντας γίνει ένα από τα πιο hot ονόματα της μεταγραφικής περιόδου, πήγε στην Μπαρτσελόνα (123 συμμετοχές, 49 γκολ). Στην Βαρκελώνη έμεινε από το 2001-2007, αν και αγωνίστηκε στο μεταξύ σαν δανεικός και σε Μονακό, Σεβίλλη.
Το 2007 μετακόμισε στη Μαδρίτη για τη Ρεάλ. Φόρεσε τη φανέλα της Βασίλισσας 17 φορές με 4 γκολ.
Μετά της Μπενφίκα και της Μάλαγα, με τις οποίες έκανε σημαντικά πράγματα, ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό
Είναι, άλλωστε, ο πιο αναγνωρίσιμος ποδοσφαιριστής στο ελληνικό πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή.
Με την εθνική Αργεντινής έχει 40 συμμετοχές και 11 γκολ.Πηγή: sportdog.gr

Αφεντικό οι Πέισερς, βελτιωμένος ο Κόμπι!

Οι Πέισερς επιβλήθηκαν του Μαϊάμι στο ντέρμπι της Ανατολής με 90-84. Βελτιωμένος ο Κόμπι Μπράιαντ στο δεύτερο ματς μετά την επιστροφή του, αλλά οι Λέικερς έχασαν ξανά.

Αφεντικό οι Πέισερς, βελτιωμένος ο Κόμπι
Κυρίαρχοι στην Ανατολή παραμένουν οι Πέισερς. Παρά το κακό τους ξεκίνημα στο ματς (19-30), επικράτησαν 90-84 του Μαϊάμι κάνοντας το 10/10 στην έδρα τους και φτάνοντας τις 19 νίκες σε 22 ματς. Ο Ρόι Χίμπερτ με 24 και οι Πολ Τζορτζ και Ντέιβιντ Γουέστ με 17 πόντους ήταν οι πρωταγωνιστές για τους νικητές. Στα ρηχά έμειναν για τους πρωταθλητές ο Λεμπρόν Τζέιμς με 17 πόντους και 6/16 σουτ και ο Ντουέιν Ουέιντ με 17 πόντους και 6/14 σουτ.

Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν εμφανώς καλύτερος στο δεύτερο παιχνίδι μετά την επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό του, ωστόσο οι Λέικερς έχασαν και πάλι στην έδρα τους, με 114-108 από τους Σανς. Ο 35χρονος σταρ είχε 20 πόντους σε 29 λεπτά, αλλά ο Γκόραν Ντράγκιτς με 31 πόντους οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Η Θάντερ έφτασε τις έντεκα νίκες στα τελευταία δώδεκα ματς μετά το 101-92 επί των Χοκς στην Ατλάντα με 30 πόντους και 10 ριμπάουντ του Κέβιν Ντουράντ. Με 37 πόντους του Κάιρι Ίρβινγκ οι Καβαλίερς υποχρέωσαν τους Νικς στην ενδέκατη ήττα τους στα τελευταία 13 ματς με 109-94.

Οι Σπερς με όπλο των πλουραλισμό δεν είχαν πρόβλημα στο Τορόντο (116-103), ενώ ο Ντερόν Ουίλιαμς επέστρεψε στη δράση με 25 πόντους οδηγώντας τους Νετς στο 104-96 επί των Σέλτικς.

Οι Τίμπεργουλβς πέρασαν με 121-94 από το Ντιτρόιτ με ένα ακόμη νταμπλ-νταμπλ του Κέβιν Λοβ (26π.-16 ριμπ.), ενώ οι Μπακς νίκησαν τους Μπουλς στο Σικάγο με 78-74 χρησιμοποιώντας συνολικά 17 παίκτες λόγω τραυματισμών. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιξε 9:59 έχοντας 1 πόντο (1/2 βολές, 0/1 δίποντο) και 2 λάθη.

Αναλυτικά:

Κλίβελαντ Καβαλίερς-Νιου Γιορκ Νικς 109-94 Ίρβινγκ 37 (11 ασίστ), Τζακ 17, Τόμπσον 12, Μάιλς 10-Άντονι 29, Στούντεμαϊρ 15, Σμιθ 14, Μπαρνιάνι 11.

Ιντιάνα Πέισερς-Μαϊάμι Χιτ 90-84 Χίμπερτ 24, Τζορτζ 17, Γουέστ 17, Στίβενσον 12, Σκόλα 7, Ουότσον 6, Χιλ 5, Τζόνσον 2-Τζέιμς 17 (14 ριμπ.), Ουέιντ 17, Μπος 12, Άντερσεν 10, Τσάλμερς 9, Κόουλ 9, Μπατιέ 5, Άλεν 3, Λιούις 2.

Τορόντο Ράπτορς-Σαν Αντόνιο Σπερς 103-116 Τζόνσον 19, ΝτεΡόζαν 19, Βαλαντσιούνας 14, Ρος 14, Λάουρι 11-Τζινόμπιλι 16, Πάρκερ 15, Ντάνκαν 14, Γκριν 14, Μπέινς 14, Μπελινέλι 12, Μιλς 11.

Ατλάντα Χοκς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 92-101 Μίλσαπ 23 (12 ριμπ.), Τιγκ 17, Μακ 17, Χόρφορντ 7 (10 ριμπ.)-Ντουράντ 30 (10 ριμπ.), Ιμπάκα 19 (10 ριμπ.), Γουέστμπρουκ 14 (11 ασίστ), Τζάκσον 13, Λαμπ 11.

Μπρούκλιν Νετς-Μπόστον Σέλτικς 104-96 Ουίλιαμς 25, Λόπεζ 24, Άντερσον 15, Γκαρνέτ 11, Μπλάτσε 11-Μπράντλεϊ 22, Γκριν 19, Σάλιντζερ 15, Κρόφορντ 15, Μπας 13 (11 ριμπ.).

Ντιτρόιτ Πίστονς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς 94-121 Τζένινγκς 20, Σμιθ 17, Κάλντγουελ-Πόουπ 16, Μονρό 10-Λοβ 26 (16 ριμπ.), Πέκοβιτς 18, Μάρτιν 18, Ρούμπιο 15, Μπρούερ 11, Μπαρέα 10.

Σικάγο Μπουλς-Μιλγουόκι Μπακς 74-78 Ντανλίβι 24, Μπούζερ 21 (12 ριμπ.), Σνελ 13, Γκίμπσον 10-Χένσον 25 (14 ριμπ.), Νάιτ 19 (10 ριμπ.), Ιλιασόβα 10.

Λος Άντζελες Λέικερς-Φίνιξ Σανς 98-104 Μπράιαντ 20, Γκασόλ 19, Χιλ 13, Γιανγκ 13, Μικς 13, Χένρι 12, Μπλέικ 9 (10 ασίστ)-Ντράγκιτς 31, Μάρκους Μόρις 22, Μαρκίφ Μόρις 15, Μπλέντσοου 18, Φράι 11.

Οι βαθμολογίες του ΝΒΑ Πηγή: sport-fm.gr

Το δράμα, η λύτρωση και τα ρεκόρ!!

O Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το δράμα, η λύτρωση και τα ρεκόρ!
Η πρόκριση ήρθε κι αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα για τον Ολυμπιακό. Εσπασαν καρδιές και οι περισσότεροι ανέμεναν μετά το έγκλημα των χαμένων πέναλτι και ευκαιριών με παίκτη και παίκτες παραπάνω να έρθει η τιμωρία. Παιζόταν για ώρα ένα δράμα στο Φάληρο. Δεν είχε τραγικό τέλος, αλλά κάθαρση με την πρόκριση.

Οσα του χρωστούσε η τύχη από τα προηγούμενα χρόνια και η μοίρα του είχε στερήσει του τα έδωσε όλα μαζεμένα σε αυτό τον όμιλο. Από την αρχή ως το τέλος. Πέρασε μέχρι και σε ισοβαθμία ενώ άλλες φορές είχε αποκλειστεί στα εκτός έδρας γκολ! Πήρε για πρώτη φορά μετά από 4,5 χρόνια πέναλτι στην Ευρώπη (τελευταίο το εύστοχο του Τζόλε στο 1-3 από τη Σεντ Ετιεν τον Φλεβάρη του 2009 για τους 32 του ΟΥΕΦΑ). Τα πήρε μαζεμένα. Τρια κι έγινε μόλις η δευτερη ομάδα μετά την Τότεναμ το 2010 (στο 4-1 επί της Τβέντε) που του δίνονται τόσα σε ένα ματς.

Εχασε τα δυο κάτι που μόνο σε Μπορντό (2009) και Ντόρτμουντ (1997) έχει συμβεί. Πήρε υπέρ του τρεις αποβολές κάτι που για πρώτη φορά συνέβη σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ (ή αν προτιμάτε η Αντερλεχτ έγινε η πρώτη που βλέπει τρεις κόκκινες σε ένα ματς). Πήρε και το μπόνους για την πρόκριση με αποτέλεσμα για πρώτη φορά στην ιστορία του να ξεπεράσει τους 65.000 βαθμούς (65.600 για την ακρίβεια) και βάζει πλώρη για την πρώτη εικοσάδα της Ευρώπης.

Για την ώρα είναι στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιστρέφει εκεί για πρώτη φορά μετά το 2009-10. Τέσσερα χρόνια μετά για τέταρτη φορά στην ιστορία του ξεπερνά το εμπόδιο των ομίλων. Από το 2007-08 με εξαίρεση το 2010-11 παίζει συνέχεια άνοιξη στην Ευρώπη και θέλει να κάνει βήμα παραπάνω. Θα είναι δύσκολο αφού θα μπει ως δεύτερος στην κλήρωση και θα έχει μεγαθήριο μπροστά του. Ο βασικός στόχος όμως επετεύχθη! Για μετά; Τρώγοντας έρχεται η όρεξη... Πηγή: sport-fm.gr

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Χθες είχαμε 2/4 επιλογές καθώς χάσαμε το g/g της Κοπεγχάγης που δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι στην Ρεάλ, καθώς και το g/g της Σαχτάρ που δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι στην Γιουνάϊτεντ.

Στο σημερινό κουπόνι έχουμε την τελευταία και κρίσιμη αγωνιστική για τους ομίλους 5-8 του Champions League. Ξεχωρίζει ασφαλώς το μεγάλο παιχνίδι Νάπολι(9β) εναντίον Άρσεναλ(12β), οι Ιταλοί δεν χρειάζονται απλώς νίκη αλλά και με 3 γκολ διαφορά, κάτι που θα τους κάνει να παίξουν πολύ επιθετικά και έτσι η Άρσεναλ θα βρει κενούς χώρους, οπότε όβερ. Στην Γερμανία η Σάλκε(7β) υποδέχεται την Βασιλεία(8β), οι Γερμανοί θέλουν μόνο νίκη για να πάρουν την πρόκριση, δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, «μαχητικοί» οι Ελβετοί, πιστεύω ότι μπορούν να σκοράρουν, εκατέρωθεν γκολ. Τέλος στην Ιταλία η Μίλαν(8β) υποδέχεται τον Άγιαξ(7β), οι Ολλανδοί θέλουν μόνο νίκη, η Μίλαν παρουσιάζει πολλά «αμυντικά κενά», περιμένω εκατέρωθεν γκολ.

Πρόταση (σε μονά αποδεκτά ή σε δυάδες):

ΣΑΛΚΕ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ   G/G  (1.61)
ΜΙΛΑΝ-ΑΓΙΑΞ  G/G  (1.80)
ΝΑΠΟΛΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ  OVER(2.5) (1.65)


Οι αποδόσεις είναι της Βet365.gr  (στη εικόνα  Amy Childs)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!