Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Χολέμπας: «Μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό»

Παρά τη νευρικότητα που έδειξαν στο ξεκίνημα του αγώνα με την Άντερλεχτ, οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν μέχρι τέλους για την πρόκριση, όπως τόνισε ο Χοσέ Χολέμπας. «Κλειδί το γκολ του Σαβιόλα» επισήμανε.

Χολέμπας: «Μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό»
Κλειδί για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Άντερλεχτ ήταν το πρώτο γκολ του Χαβιέρ Σαβιόλα, όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Χοσέ Χολέμπας.

Παρόλα αυτά, επισήμανε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ήταν πολύ νευρικοί, καθώς έψαχναν το γρήγορο γκολ.

Η δήλωση του Χολέμπας:

«Ήταν μια μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ήμασταν νευρικοί στο ξεκίνημα, γιατί θέλαμε να πετύχουμε το γρήγορο γκολ. Έτσι ήρθαν αρκετά λάθη για εμάς, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Είναι αλήθεια ότι το γκολ του Σαβιόλα άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης για εμάς. Τα πήγαμε καλά, ειδικότερα σε θέματα τακτικής. Το παλέψαμε μέχρι τέλους και είναι μια σπουδαία νίκη και πρόκριση για την ομάδα μας».


Ρομπέρτο: «Να κάνω τον κόσμο ευτυχισμένο»

Χαρούμενος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Champions League εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο. «Να κάνω τον κόσμο ευτυχισμένο και στην συνέχεια» το σύνθημά του.
Για την πρόκριση του Ολυμπιακού στις «16» καλύτερες ομάδες του Champions League αλλά και για το αν είναι ο πολυτιμότερος παίκτης των «ερυθρόλευκων» στη φάση των ομίλων έως τώρα, μίλησε στην Nova ο Ρομπέρτο.

Επίσης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο παραμονής του στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν είναι ο πολυτιμότερος στον Ολυμπιακό στους ομίλους:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Δουλέψαμε όλοι μαζί γι' αυτή την πρόκριση. Θα συνεχίσουμε έτσι και με τον επόμενο αντίπαλο που θα έχουμε και θα δούμε τη θα γίνει στην συνέχεια».

Για την συνέχεια του στον Ολυμπιακό και το σύνθημα της κερκίδας:

«Έχω αναγνωρίσει το σύνθημα και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Επίσης ζω απίστευτες στιγμές και θέλω να συνεχίσω να κάνω τον κόσμο να είναι ευτυχισμένος». Ας τελειώσουμε την χρονιά καλά. Να φτάσουμε ως το τέλος του πρωταθλήματος και της Ευρώπης και μετά θα δούμε…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: