Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Θεοδωρίδης: «Εκπληκτική διαιτησία»

Θεοδωρίδης: «Εκπληκτική διαιτησία»Ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ δήλωσε πανευτυχής από την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και στάθηκε στη διαιτησία την οποία και χαρακτήρισε ως εκπληκτική.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος σήμερα. Θυμάστε απ' την αρχή του χρόνου είχα κάνει δηλώσεις και είχα πει ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα κάνουμε ανάλογες εμφανίσεις», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συνέχισε:

«Ήθελα να ευχαριστήσω το 12ο παίκτη του Ολυμπιακού, τον κόσμο μας και να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο του Ολυμπιακού, στον πρόεδρο, τους ήρωες αυτούς που μας ακολουθούν και κάνουνε μια ατμόσφαιρα που δε νομίζω να υπάρχει τέτοια σ' άλλο γήπεδο του κόσμου».

Ο Σάββας Θεοδωρίδης στη συνέχεια αναφέρθηκε στην διαιτησία του χθεσινού αγώνα.

«Είδαμε μια εκπληκτική διαιτησία, η οποία απέδωσε το δίκαιο. Ας μου πουν ότι μία φάση απ' αυτές ήταν επιλήψιμη ή δεν ήταν σωστή. Ήταν δικαιότατες και οι αποβολές και τα πέναλτι.

Αυτές τις στιγμές η πατρίδα μας περνάει δύσκολες στιγμές κι οποιοσδήποτε μπορεί να της χαρίσει χαρά είναι καλό να το κάνει. Είναι μεγάλη ευτυχία για όλους μας. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός μέσω της Ευρώπης μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ αποκατέστησε τη δόξα της Ελλάδος ποδοσφαιρικά», ανέφερε και κατέληξε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι οι Ολυμπιακοί και εύχομαι και στο ελληνικό πρωτάθλημα να σταματήσουνε αυτές οι δίκες περί διαιτησίας οι οποίες οδηγούν στην καταστροφή του ποδοσφαίρου και ας κοιτάξουν άλλοι να φτιάξουν ομάδες με άλλους τρόπους και μετά τα συζητάμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: