Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

«Υπάρχει απογοήτευση»

Την απογοήτευση όλων στην Αντερλεχτ για την ήττα από τον Ολυμπιακό επισήμανε ο Φαμπρίς Ν’ Σακαλά μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

«Υπάρχει απογοήτευση»
Ο Αφρικανός μέσος των πρωταθλητών Βελγίου επισήμανε πως η αποβολή του Κουγιατέ δυσκόλεψε τα πράγματα και χαρακτήρισε αδικία τη συγκομιδή μόνο ενός πόντου στον όμιλο, ζητώντας προσπάθεια για την κατάκτηση της Jupiler League, ώστε να βρεθούν του χρόνου ξανά αντιμέτωποι με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ απογοητευμένος. Όλοι στην ομάδα είμαστε. Μετά την αποβολή του Κουγιατέ, τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για εμάς. Είναι εξαιρετικά ατυχές που πήραμε φέτος μόνο έναν πόντο. Δεν είναι δίκαιο για εμάς ότι είχαμε τέτοια συγκομιδή. Όμως, πρέπει να βρούμε τη δύναμη να κοιτάξουμε μπροστά. Να συνεχίσουμε τη δουλειά, να βελτιωθούμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα και του χρόνου να είμαστε πολύ καλύτεροι και έτοιμοι για... εκδίκηση».


«Δεν ήμασταν τόσο κατώτεροι»

Στο γεγονός πως η Αντερλεχτ δεν ήταν κατώτερη του Ολυμπιακού, ώστε να χάσει το ματς στο "Καραϊσκήκς" στάθηκε ο Μπράμ Νιούτινκ μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Ο Ολλανδός αμυντικός τόνισε πως τα αποτελέσματα μετρούν και αυτά λένε πως οι «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν και αυτοί έμειναν στον ένα πόντο, θεωρώντας πως και σε άλλα ματς δεν πήραν ότι άξιζαν, πληρώνοντας τα λάθη τους.

Αναλυτικά: «Είμαι προβληματισμένος και νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Δεν θεωρώ πως ήμασταν τόσο κακοί ή τόσο κατώτεροι από τον Ολυμπιακό. Όμως, εκείνοι είναι στην επόμενη φάση και εμείς τελειώνουμε τον όμιλο στην τέταρτη θέση και με μόνο ένα βαθμό. Ένας βαθμός είναι μεγάλη απογοήτευση για μία ομάδα.

Σε κάποια ματς δεν πήραμε ό,τι αξίζαμε. Διαπιστώσαμε, όμως, με τον πιο σκληρό και επώδυνο τρόπο πως κάθε σοβαρό λάθος στην Ευρώπη στοιχίζει».


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: