Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

«Αποκατάσταση της αδικίας»

Ανακοίνωση με την οποία ζητούν αποκατάσταση, μετά την αθωωτική απόφαση για τον πρώην πρόεδρο της Καβάλας, Σταύρο Ψωμιάδη, εξέδωσαν οπαδοί του συλλόγου.

H ανακοίνωση:

«Ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων Καβάλας "Γαλάζιοι Αργοναύτες" μετά την αθωωτική απόφαση που πάρθηκε από την Ελληνική δικαιοσύνη και αφορούσε τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ, Σταύρο Ψωμιάδη, αποφάσισε κατόπιν έκτακτης γενικής συνέλευσης τα εξής:

α) Την λήψη μέτρων για την αποκατάσταση της τεράστιας αδικίας και ασέβειας προς την ιστορία της ομάδας μας που έλαβε χώρα και το διασυρμό της στην Δ' εθνική κατηγορία με αποτέλεσμα τα παραπάνω.

β) Να κοινοποιήσει σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα την απαίτηση των φιλάθλων της πόλης που ζητά πλέον την επαναφορά της ομάδας στην κατηγορία που βρισκόταν αφού ο υποβιβασμός της δεν προήλθε από την αγωνιστική της κατάσταση και ήταν πολιτική απόφαση, καταργώντας στην ουσία το αυτοδιοίκητο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

γ) Συσπείρωση του φίλαθλου κόσμου της και την δυναμική παρουσία του σε οποιαδήποτε κίνηση αποφασιστεί από κοινού με σκοπό την αποστολή ηχηρού μηνύματος στους αρμόδιους αθλητικούς οργανισμούς και παράγοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου ζητώντας την άμεση δικαίωση.

Η απαίτηση όλων είναι η αγαπημένη ομάδα της πόλης μας να συνεχίσει την πορεία της γνωρίζοντας την δικαίωση και την ισονομία απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες».

«ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: