Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ακάθεκτη προς την «Αγιά-Σοφιά»

Αποφασισμένοι να… καταπιούν οποιαδήποτε καθυστέρηση για την κατασκευή της «Αγιά-Σοφιάς» συνεχίζουν στην ΑΕΚ. Έτσι, δρομολογήθηκε πλέον η διαδικασία για την παραχώρηση της έκτασης στη «Δικέφαλος ΑΕ».

Ακάθεκτη προς την «Αγιά-Σοφιά»
Την πρόθεση να μη χαθεί ούτε λεπτό στο πρότζεκτ για την κατασκευή της «Αγιά-Σοφιάς» μέχρι να ξεκινήσουν τα έργα επιβεβαίωσαν στην ΑΕΚ.

Σε συνάντηση που είχαν την Τρίτη, τα μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ενημερώθηκαν αναλυτικά από τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο και τον Αλέξη Αλεξίου -τόσο για τις κινήσεις που έχουν γίνει ως τώρα, όσο και γι’ αυτές που πρέπει να προχωρήσουν στη συνέχεια.

Συζήτησαν, δε, την κυριότερη διαδικασία απ’ αυτές, που δεν είναι άλλη απ’ την επίσημη παραχώρηση της έκτασης της Νέας Φιλαδέλφειας στη «Δικέφαλος 1924».

Δεδομένου λοιπόν ότι το σωματείο αριθμεί πλέον περίπου 13.000 μέλη (μετά την αυτόματη εγγραφή σ’ αυτό κάθε φιλάθλου που αγόρασε εισιτήριο διαρκείας) και ότι απαιτείται Γενική Συνέλευση όπου τα 3/4 των μελών θα εγκρίνουν την υπογραφή της σχετική σύμβασης, συζητήθηκαν οι τρόποι που θα μπορούσε να αυτή να πραγματοποιηθεί.

Με τη λύση που μοιάζει να προκρίνεται τελικά να είναι εκείνη που θα επιθυμούσε κι ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Δηλαδή τη διοργάνωση μιας πανηγυρικής Γενικής Συνέλευσης με μαζική συμμετοχή του κόσμου, η οποία θα μπορούσε να γίνει στο περιθώριο ποδοσφαιρικού αγώνα ή σε κάποιο κλειστό γυμναστήριο και να συνδυαστεί με κάποιο ματς άλλου τμήματος του συλλόγου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: