Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Τα… σπάει ο Ρονάλντο!!

Μπορεί να έλειψε από ένα ματς, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον συγκρατήσει.Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το 9ο γκολ που πέτυχε φέτος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έγινε ο πρώτος σκόρερ της α’ φάσης

Τα… σπάει ο Ρονάλντο
Ένα ακόμα ρεκόρ έσπασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έγινε ο πρώτος σκόρερ σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ σε μια σεζόν, μετά το ένατο τέρμα που πέτυχε στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, στο σημερινό ματς της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Κοπενχάγη.

Ο Πορτογάλος επιθετικός «κρατούσε» το ρεκόρ των οκτώ γκολ μαζί με τους Ρουντ φαν Νιστελρόι (2004/5), Φίλιπο Ινζάκι και Ερνάν Κρέσπο (2002/03) και Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος ισοφάρισε το ρεκόρ την προηγούμενη αγωνιστική, στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ολυμπιακό.

Το σημερινό γκολ του έδωσε το προβάδισμα, χάνοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία να το διευρύνει, αφού έχασε πέναλτι λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Μάλιστα, έσπασε το ρεκόρ, παρότι αγωνίστηκε σε πέντε απ' τα έξι ματς της πρώτης φάσης (έλειψε απ' το ματς της πέμπτης αγωνιστικής κόντρα στην Γαλατασαράι).

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο γίνεται ο πρώτος σκόρερ των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ, αφού το είχε καταφέρει άλλες τρεις φορές. Τις περιόδους 2012/13 και 2009/10 με έξι γκολ, το 2007-08 με πέντε γκολ
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: