Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

“Η διοίκηση δεν είχε χρόνο για τους οπαδούς”

paoklaos
Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεάπολης “Μπέλλος”, Ευόσμου LEMMY και CLUB ΠΑΟΚ Κατερίνης, όπου εξηγούν τους λόγους που δεν θα δώσουν το παρών στην συνάντηση των συνδέσμων με τον ιδιοκτήτη της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.
Συγκεκριμένα, οι τρεις σύνδεσμοι στην ανακοίνωση τους, αναφέρουν:
“Όσον αφορά την συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας , οι Σύνδεσμοι ΝΕΑΠΟΛΗΣ “ΜΠΕΛΛΟΣ”- EΥΟΣΜΟΥ “LEMMY”- CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ δεν θα παρευρεθούν για τους παρακάτω λόγους: 
1ον Θεωρούμε ότι το χρονικό σημείο το οποίο ορίστηκε η συνάντηση, γίνεται ετεροχρονισμένα και ανούσια διότι εδώ και ενάμιση χρόνο που εμείς επιδιώκαμε την συνάντηση αυτή για το μεγαλύτερο πρόβλημα που απασχολούσε το οπαδικό μας κίνημα, την άδικη προφυλάκιση των συνοπαδών μας, η διοίκηση δεν είχε τον χρόνο.
 2ον Οι συναντήσεις που αφορούν σχέσεις οπαδών-διοίκησης όπως και οι στόχοι της ομάδας ορίζονται στην αρχή της χρονιάς. Το σωστό είναι αυτά που ειπώνονται να είναι εφικτά και ταπεινά!
 Η ανακοίνωση κλείνει τονίζοντας και υπενθυμίζοντας ότι ήμασταν είμαστε και θα είμαστε δίπλα στον Π.Α.Ο.Κ. και μόνο σ’αυτόν και όχι στα πρόσωπα.
Υ.Γ.1 ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΘΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Υ.Γ.2 ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.
Υ.Γ.3 Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ. ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: