Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Τον πήρε για τέτοιες βραδιές...!!

Ο Ηρακλής Αντύπας μετά την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ γράφει για το μεγαλείο του Σαβιόλα και τις νύχτες που κάνει την διαφορά! 
Όταν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό προχώρησαν στην απόκτηση του Χαβιέρ Σαβιόλα αυτές τις βραδιές είχαν στο μυαλό τους. Περίμεναν από έναν ποδοσφαιριστή με την προσωπικότητα και την κλάση του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ να καθαρίσει ένα ματς μόνο του. Και όχι ένα απλό παιχνίδι, αλλά ένα που οδηγεί στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Σαβιόλα... μίλησε την κατάλληλη στιγμή και σε ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία. Ο Αργεντινός πήρε το όπλο του και... σκότωσε την Αντερλεχτ. Μια ομάδα που ήρθε στο Καραϊσκάκη αδιάφορη, αλλά δημιούργησε προβλήματα στους γηπεδούχους. Ο Σαβιόλα ήταν ο MVP του ματς με τα δύο κρίσιμα γκολ που σημείωσε. Ειδικά το δεύτερο, με το οποίο έφυγε το άγχος από τους Πειραιώτες. Μπορεί να πει κάποιος ότι έχασε πέναλτι. Ο.Κ. αλλά ο Αργεντινός ρέφαρε με το δεύτερο γκολ και για να τα λέμε και όλα, δε νομίζουμε ότι έπρεπε να βγει αυτός από το παιχνίδι...  
Ο Θρύλος πήρε μια τεράστια πρόκριση, σε ένα καταπληκτικό ματς (που τα είχε όλα...), που πήγε να του... στραβώσει ουκ ολίγες φορές. Στράβωσε με την ισοφάριση των Βέλγων. Στράβωσε με το χαμένο πέναλτι του Σαβιόλα. Στράβωσε με το δεύτερο χαμένο πέναλτι του Βάις. Οι φιλοξενούμενοι ήρθαν στο Ναό και έκαναν τα πάντα για να κόψουν τον δρόμο των πρωταθλητών. Στάθηκαν με αξιοπρέπεια και πάλεψαν μέχρι το 90'. Και δε νομίζουμε να υποστηρίζει κάποιος ότι η Αντερλεχτ είναι ομάδα της σειράς, επειδή έχει πολλούς νεαρούς παίκτες. Ήρθε στο Καραϊσκάκη με πλάνο, με σχέδιο, αλλά κόντρα σε αυτόν τον Ολυμπιακό που σε όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ έδειξε εξαιρετικό και συνάμα σοβαρό πρόσωπο, δεν τα κατάφερε. 
Ο Θρύλος έγραψε ιστορία. Προκρίθηκε με το σπαθί του και προσέφερε στους φίλους του, μαγικές βραδιές. Τώρα θα περιμένει την Δευτέρα να μάθει τον αντίπαλό του. Σίγουρα ο αντίπαλος θα είναι μεγαθήριο, αλλά δεν μασάμε. Θρύλος είμαστε...  
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: