Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Φαν ντεν Μπρομ: «Κάποιος δεν ήθελε να νικήσουμε»

Αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό άφησε ο τεχνικός της Άντερλεχτ, Φαν ντεν Μπρομ στη συνέντευξη Τύπου.

Φαν ντεν Μπρομ: «Κάποιος δεν ήθελε να νικήσουμε»
Συνεχάρη τους οπαδούς του Ολυμπιακού, παραδέχθηκε πως οι καλύτερες ομάδες του ομίλου ήταν αυτές που δίκαια προκρίθηκαν, όμως ο Φαν ντεν Μπρομ άφησε σαφέστατες αιχμές για τη διαιτησία του Σταρκ, λέγοντας πως κάποιος δεν ήθελε να αφήσει τη βελγική ομάδα να νικήσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο αγώνας ήταν πολύ ιδιαίτερος. Το ματς ξεκίνησε όπως το περιμέναμε, με πολύ θερμή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, τους οποίους και θέλω να συγχαρώ. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ωστόσο καταφέραμε να ισοφαρίσουμε πριν το ημίχρονο, έστω και αν ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στην επανάληψη άρχισαν τα... δώρα. Αποβολές, πέναλτι, λες και κάποιος δεν ήθελε να μας επιτρέψει να νικήσουμε. Συνεχίσαμε να παλεύουμε και με 10 και με 9 παίκτες, αλλά σίγουρα δεν θα μας επέτρεπαν να κερδίσουμε. Δεν υπονοώ τίποτα, λέω αυτά που είδα.

Τα αποτελέσματα δεν λένε ψέματα. Βάσει της βαθμολογίας, πέρασαν οι καλύτερες ομάδες και εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή συνέχεια στο Champions League. Να φτάσει ακόμη πιο μακριά. Αλλά για εμάς σήμερα δεν ήταν καλά τα πράγματα, όσον αφορά την διαιτησία. Δεν έχω καθαρή εικόνα για τα πέναλτι. Ο παίκτης μου στο πρώτο πέναλτι μου είπε πως δεν έκανε χέρι και τον πιστεύω. Ήρθε και η κόκκινη στην ίδια φάση και έγινε δύσκολη η κατάσταση για εμάς.

Είχε θετικά το παιχνίδι για εμάς. Είχαμε αποκλειστεί ήδη από την διοργάνωση αλλά θέλαμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα και το καταφέραμε. Δεν είχαμε σήμερα περισσότερο πάθος από ότι στα προηγούμενα ματς. Και στο Παρίσι και κόντρα στην Μπενφίκα, είχαμε το ίδιο πάθος. Απλά δεν πήραμε όσα δικαιούμαστε σε αυτά τα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: