Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Τσόρι: «Καμία προτίμηση σε αντίπαλο»

Ικανοποιημένος για το γκολ που σημείωσε στο 3-1 κόντρα στην Άντερλεχτ και την πρόκριση του Ολυμπιακού δήλωσε ο Τσόρι, που τόνισε πως δεν έχει ιδιαίτερη προτίμηση για τον επόμενο αντίπαλο.

Τσόρι: «Καμία προτίμηση σε αντίπαλο»
Αντίθετα από τους Σαβιόλα και Βάις, ο Τσόρι Ντομίνγκες δεν αστόχησε από τα 11 βήματα και με δικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 επί της Άντερλεχτ.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το ματς, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τόνισε πως δεν έχει προτίμηση για το ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» στη φάση των «16» του Champions League:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για όλη την ομάδα. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και πήραμε μια μεγάλη πρόκριση. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να προσπαθούμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα στο τρίτο πέναλτι που κερδίσαμε κι ενώ είχαμε χάσει δύο προηγουμένως. Είμαστε όλοι οι ομάδες οι καλύτερες, επομένως δεν υπάρχει κάποια προτίμηση. Όποιος αντίπαλος και να έρθει θα είναι πρόκληση. Εμείς όμως τώρα πρέπει απλά να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι αυτό το σαββατοκύριακο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών.


Σαβιόλα: «Είναι μια λαμπρή βραδιά…»

Ο Σαβιόλα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού επί της Άντερλεχτ σκοράροντας δύο φορές και μετά το παιχνίδι έκανε λόγο για μία «λαμπρή βραδιά» για την ομάδα του Πειραιά.

Ο «κούνελος» πήρε το όπλο του. Ο Χαβιέ Σαβιόλα σκόραρε δύο φορές, μπορεί να έχασε το πέναλτι, όμως μπορεί να χαρακτηριστεί ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης επί της Άντερλεχτ.

Ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε, μετά το παιχνίδι, για την εικόνα του αγώνα, για την συνέχεια της διοργάνωσης αλλά και για την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα του Λιμανιού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι ευτυχισμένος που προκριθήκαμε κόντρα σε μεγάλες και δύσκολες ομάδες. Αυτή η ομάδα έχει δείξει πως με την προσπάθεια που κάνει μπορειί να καταφέρει πολλά. Ήταν μια δύσκολη πρόκριση, όμως μας άξιζε γιατί προσπαθήσαμε πολύ και δικαιωθήκαμε.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ όλα μετράνε περισσότερο γιατί σου δίνει πρεστίζ στην καριέρα του. Είναι μια λαμπρή βραδιά. Μεγάλη στιγμή η σημερινή για τον Ολυμπιακό γιατί έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα.

Πιστεύω πως αυτή η ομάδα έχει κάνει σκληρή δουλειά και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε τον επόμενο αντιπαλο. Φέτος κάνουμε καλή χρονιά στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα και περιμένουμε τον αντίπαλό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: