Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Μαρτίνο: «Ο Νεϊμάρ πρέπει να σκοράρει περισσότερο»

Για τα γκολ που δεν πετυχαίνει ο Νεϊμάρ, μίλησε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τζεράρντο Μαρτίνο, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σέλτικ.

Μαρτίνο: «Ο Νεϊμάρ πρέπει να σκοράρει περισσότερο»
Προβληματισμός για τη δυστοκία του Νεϊμάρ υπάρχει στην Μπαρτσελόνα, όπως παραδέχθηκε ο Τζεράρντο Μαρτίνο.

«Πρέπει να σκοράρει περισσότερες φορές από ότι έχει κάνει μέχρι τώρα. Δεν αναλύουμε τον κανέναν παίκτη ξεχωριστά για τα γκολ που πετυχαίνει, αλλά αυτήν την στιγμή το μόνο ζήτημά μας είναι τα τελειώματα του Νεϊμάρ», τόνισε ο Αργεντινός.

«Ο Νεϊμάρ είναι ένας παίκτης που γεμίζει όλες τις πλευρές που παίζει. Δεν είναι ένας σκόρερ σαν τα χαρακτηριστικά του Μέσι, αλλά μας δίνει το είδος των γκολ του Πέδρο, του Σάντσες και του Φάμπρεγκας», πρόσθεσε ο Αργεντινός.

Για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε: «Πρέπει να τελειώσουμε πρώτοι στο γκρουπ. Πρέπει να βγάλουμε την ιδέα για ένα άνετο ματς. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και έχει τις συνέπειές του».

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να είμαστε συνεπείς. Φανταζόμαστε ότι θα παίξουμε σε ένα παιχνίδι που το γκολ θα είναι 30 μέτρα μακριά, ενώ πρέπει να αποφύγουμε τις αντεπιθέσεις τις Σέλτικ, που σίγουρα θα τις χρησιμοποιήσει». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: