Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Προσέχουν... για να έχουν!

Την προσοχή στους φίλους της ομάδας εφιστά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Άλκμααρ την Πέμπτη (12/12). Οι Θεσσαλονικείς είναι υπό την επιτήρηση της UEFA έπειτα από την περσινή τιμωρία.

Προσέχουν... για να έχουν
Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας, την Πέμπτη (12/12, 22:05) για την 6η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παραμένει υπό την επιτήρηση της UEFA μετά την περσινή του τιμωρία - για τα επεισόδια στον με την Ραπίντ Βιέννης – και η παραμικρή παρεκκλίνουσα συμπεριφορά μπορεί να έχει άσχημα αποτελέσματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ :

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (12.12, 22.05) για την έκτη αγωνιστική του Europa League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη ΑΖ Αλκμααρ εφιστά την προσοχή στους φίλους της που θα βρεθούν στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ παραμένει υπό την επιτήρηση της UEFA και το παραμικρό επεισόδιο εντός ή εκτός του γηπέδου, η παραμικρή αντιαθλητική συμπεριφορά, ιδιαίτερα τη χρήση ή/και ρίψη πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων ή άλλων αντικειμένων, η παραμικρή χρήση λέιζερ, η ανάρτηση οποιουδήποτε πανό με περιεχόμενο πολιτικό, υβριστικό, ρατσιστικό και οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη συμπεριφορά ενδέχεται να ζημιώσει τον σύλλογο. Ο ΠΑΟΚ μετά την περυσινή τιμωρία από την UEFA, απειλείται με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το κοινό στις 20.00, ο έλεγχος θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός και τα μέτρα ασφαλείας αυξημένα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρακαλεί τους φίλους του Δικεφάλου που θα τοποθετήσουν πανό στις εξέδρες του γηπέδου να έρθουν στην Τούμπα μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης προκειμένου η σχετική διαδικασία να ολοκληρωθεί τουλάχιστον μία ώρα πριν τη σέντρα και να μην υπάρξει πρόβλημα με τον παρατηρητή της UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: