Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Γδύθηκε για τον… μεταφραστή ο Μουρίνιο!! (video)

Γδύθηκε για τον… μεταφραστή ο Μουρίνιο! (video) Οι κακεντρεχείς θα πουν ότι -ως πρώην μεταφραστής- το ‘κανε από αλληλεγγύη. Όλοι οι άλλοι απλά απολαμβάνουμε το σόου του Μουρίνιο, κατά το οποίο έβγαλε και χάρισε τη φόρμα του στο Ρουμάνο διερμηνέα!

Μπορείς να έχεις πολλές ενστάσεις για το χαρακτήρα του Ζοσέ Μουρίνιο. Να πιστεύεις ότι είναι υπερφίαλος, υπερβολικός, υπερ-οτιδήποτε. Σίγουρα όμως υπάρχουν και πολλοί λόγοι για να παραδεχθείς ότι… είναι ωραίος τύπος.

Κι ένας απ’ αυτούς είναι σίγουρα η αντίδρασή του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι της Τσέλσι με τη Στεάουα. Ενώ μιλούσε λοιπόν, ο «εκλεκτός», συνειδητοποίησε πως ο Ρουμάνος μεταφραστής έκανε… υπεράνθρωπες προσπάθειες για ν’ αποδώσει όλα τα λεγόμενά του.

Δεν αρκέστηκε λοιπόν να του πει χαμογελώντας «συγγνώμη, φίλε». Ούτε ν’ αναρωτηθεί «ποιος πληρώνει αυτόν τον άνθρωπο», για να ζητήσει «να του διπλασιάσουν το μισθό»!

Προχώρησε και σε μια πιο έμπρακτη απόδειξη… μεταμέλειας: Βγάζοντας τη φόρμα του, γράφοντας πάνω τη φράση «big hug» (σ.σ. «μια μεγάλη αγκαλιά») και χαρίζοντάς τη στον έκπληκτο διερμηνέα!

Κι επειδή κάθε καλό σόου θέλει κι ένα ανάλογο φινάλε, ο Μουρίνιο το ‘κανε με την απάντηση (και τη γκριμάτσα που τη συνόδευσε) στην προτροπή να κάνει δηλώσεις και στο Chelsea TV: «Πφφφφ! Κάθε μέρα το ίδιο πράγμα…»







Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: