Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Η Ρεάλ κι ο Κριστιάνο των ρεκόρ!!

Με συνοπτικές διαδικασίες η αδιάφορη και πρώτη, Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Κοπεγχάγης, γράφοντας διπλή ιστορία, όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που σκόραρε μια φορά! Διεκόπη το Γαλατά-Γιουβέντους!

Η Ρεάλ κι ο Κριστιάνο των ρεκόρ!
Και νίκη και ρεκόρ για τη Ρεάλ Μαδρίτης! Η «βασίλισσα» επικράτησε 2-0 της Κοπεγχάγης στο φινάλε της φάσης των ομίλων και πάει στην επόμενη φάση ως πρώτη κι ως αήττητη (πέντε νίκες, μία ισοπαλία), ούσα η μοναδική ομάδα που ‘χει βρει δίχτυα σε 31 σερί ευρωπαϊκούς αγώνες!

Στο πρώτο 20λεπτο στο «Μπερναμπέου» δεν υπήρχε κάτι... φοβερό, αλλά πέντε λεπτά μετά ο Μόντριτς πέτυχε το πρώτο του τέρμα στη σεζόν με φοβερό σουτ, ανοίγοντας το σκορ για τους Μαδριλένους. Με αυτό πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, καθώς στο 39’ ακυρώθηκε γκολ των Δανών, λόγω επιθετικού φάουλ στον Κασίγιας.

Στο 49’ ήταν η ώρα του Κριστιάνο Ρονάλντο να «χτυπήσει»! Ο Πορτογάλος έκανε το 2-0 για την ομάδα του Αντσελότι και έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που έχει βρει δίχτυα εννιά φορές στην φάση των ομίλων, ενώ το προσωπικό του γκολ ήταν το υπ’ αριθμόν 800 της Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, η πρώτη ομάδα που φτάνει τόσο ψηλά! Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τον «CR7» στο 74’ να ‘χει δοκάρι και στο 90’ να χάνει πέναλτι και νέα ευκαιρία.


Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Γαλατάσαραϊ και Γιουβέντους αγωνίστηκαν μόλις για 32 λεπτά κι αυτά με πολύ κόπο! Η έντονη χιονόπτωση ανάγκασε το διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι οριστικά και μένει να δούμε πότε θα συνεχιστεί για το δεύτερο εισιτήριο της επόμενης φάσης. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, ούσες ισόπαλες στο 0-0. Οι Τούρκοι χρειάζονται μόνο νίκη, ενώ οι Ιταλοί βολεύονται και με ισοπαλία!

Η βαθμολογία:

1. Ρεάλ Μαδρίτης 16
2. Γιουβέντους 6
3. Γαλατάσαραϊ 4
4. Κοπεγχάγη 4
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: