Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Στέφενς: «Ο στόχος είναι να προχωρήσουμε»

Στέφενς: «Ο στόχος είναι να προχωρήσουμε»Οι… ορέξεις του ΠΑΟΚ στο Europa League δεν σταματούν στην πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης.

Ο Χουμπ Στέφενς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Αλκμααρ ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι να προχωρήσει και άλλο στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ :

-για την επιλογή της Αλκμαάρ να έχει πολλούς αναπληρωματικούς στην αποστολή της:

"Όπως και να έχει θα παίξουμε με έντεκα. Ρώτησα τους παίκτες αν αισθάνονται κουρασμένοι και μου είπαν ότι είναι εντάξει"

-για τον Αντβοκατ και τις σχέσεις του μαζί του:

"Τα πράγματα είναι διαφορετικά για την ΑΖ. Παίζει σε πλαστικό γήπεδο την Κυριακή, εμείς όχι. Και δεν ασχολούμαι με το πώς βλέπουν οι αντίπαλοι εμάς, Εμείς έχουμε το σκεπτικό μας.
Σέβομαι την ιστορία του και ό,τι έχει κάνει με άλλες ομάδες και αυτός φαντάζομαι εμένα , δεν θα υπάρχει όμως μάχη μεταξύ των πάγκων.
Έχουμε παίξει και οι δύο ποδόσφαιρο ως επαγγελματίες, αλλά να θυμηθώ ως μονομαχίες μας ως προπονητές… δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια τώρα"

-για αποτυχία των παικτών του να σκοράρουν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

"Παίζουμε πολύ καλύτερα απ' ότι μήνα πριν αλλά δεν είμαστε τόσο τυχεροί όσο ένα μήνα πριν. Είμαστε πάρα πολύ καλοί μέχρι πέντε μέτρα από την εστία και έχουμε πολλές ευκαιρίες, Ήθελα να τους πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά τους".

-για τον στόχο του ΠΑΟΚ πλέον στο Europa League:

«Ο στόχος είναι να πάμε και παραπέρα από τους "32". Επίσης, θέλουμε να δείξουμε στους φιλάθλους μας, ότι μπορούμε να σκοράρουμε και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Εντάξει, αν έχουμε κάποιον τραυματία να τον προστατεύσουμε, αλλά να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι»

- αν του αρκεί και η ισοπαλία:

"Θα είμαι χαρούμενος με την πρωτιά στον όμιλο. Αλλά θα είμαι χαρούμενος αν πάμε και παραπέρα. Είμαι ήδη χαρούμενος, όμως, που προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο, ήταν ο πρώτος στόχος μας και το είπα και μετά το ματς με την Σαχτιόρ"

-για επιλογή τους μόνιμα εκτός αποστολής: Χακόμπο, Κάτσε, Λόπεθ και Γκαρσία:

"Παρακολουθούμε πάντα τι γίνεται στα ματς, τις προπονήσεις και τα αποδυτήρια και αποφασίζουμε ποια ομάδα μπορεί να είναι η καλύτερη για κάθε ματς. Αν λοιπόν κάποιος είναι εκτός θα συντρέχει κάποιος λόγος"

-για τον Πόζογλου και να μπορεί να είναι μία νέα περίπτωση Κίτσιου:

"Ελπίζω να έχει την εξέλιξη του Κίτσιου, για το μέλλον της ομάδας. Όποτε υπάρχει δυνατότητα να φέρνουμε παίκτες από τις Ακαδημίες, με τον Πόζογλου υπάρχει ακόμη δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσουμε και αύριο"

-σε ποια σημεία διαπιστώνει ότι έχει βελτιωθεί αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ:

"Καταρχήν δεν μπορείς να πεις εύκολα ποτέ θα φθάσει μία ομάδα στην κορύφωση της απόδοσης, Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους και δεν μπορούμε να πούμε σίγουρα ότι κάθε μέρα θα είναι καλύτεροι, Μπορεί να κάνεις και λίγο πίσω αλλά αν κάνεις τρία βήματα μπροστά μετά είναι εξέλιξη. Σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής είπα ότι παίζαμε μέχρι τα πέντε μέτρα καλά. Κάποιες άλλες φορές δεν το κάναμε και σκοράραμε

-εάν ο ΠΑΟΚ παίζει πλέον σαν ολλανδική ομάδα

Είναι δύσκολο οι Έλληνες παίκτες να παίξουν ολλανδικό στυλ ποδοσφαίρου, αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Και γενικότερα δεν πιστεύω ότι πρέπει να βάλεις τους παίκτες να παίξουν κάτι που δεν είναι ο εαυτός τους. Πρέπει να τους αφήσεις να κάνουν αυτό που μπορούν με βάση τις ικανότητές τους"

-εάν υπάρχει απογοήτευση στους παίκτες του λόγω του -8 από τον Ολυμπιακό

"Ακόμη και ο προπονητής ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα την Κυριακή. Πάντα το αποτέλεσμα είναι το πιο σημαντικό. Αλλά για τον προπονητή μετρά ο τρόπος που παίζουμε. Και γι' αυτό δεν είμαι ικανοποιημένος με τους 8 βαθμούς διαφοράς. Απλά αυτό που είπα είναι ότι με τους βαθμούς που έχουμε σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα πιθανότατα η ομάδα θα ήταν πρώτη"

Δεν υπάρχουν σχόλια: