Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

«Δύσκολο το πρωτάθλημα»

46cd902fd6eff9de44c311e6c0ffd6b0_DSC_0249
Ο προπονητής του Τυρνάβου, Άγγελος Διγκόζης, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την καλή πορεία της ομάδας, ενώ χαρακτήρισε δύσκολο το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Μέχρι στιγμής είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι, τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ και έχουνε αφομοιώσει αυτά που ζητώ, άμα ήμασταν λίγο προσεχτικοί, θα είχαμε πολύ περισσότερους βαθμούς. Έχουμε φτιάξει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, δεν  παρατάμε κανένα παιχνίδι και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο και στους δυο ομίλους καθώς υπάρχουν πολλές έμπειρες ομάδας από τις οποίες οι περισσότερες έχουν αγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ, και κυρίως στον βόρειο όμιλο».
Για την έδρα τους, το Αλκαζάρ: «Δεν είναι η φυσική έδρα μας, είναι αρκετά δύσκολο για μας, αλλά από αυτό το γήπεδο υπάρχει θετική αύρα, έχουμε αρκετό κόσμο σε κάθε παιχνίδι και βοηθάει την όλη προσπάθεια που κάνουμε. Την βοήθεια αυτή την εισπραχτούμε και έτσι εμφανιζόμαστε πολύ καλή εντός έδρας».
Για το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το πόσες ομάδες θα ανέβουν και πόσες θα πέσουν: «Το πόσες ομάδες ανεβαίνουμε έπρεπε να το ξέρουμε από την αρχή, είναι άσχημο τόσες ομάδες να μην ξέρουν πόσες ομάδες θα ανέβουν και πόσες ομάδες θα πέσουνε. Εγώ προσωπικά κάνω τα σχέδια μου για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αλλά θα έπρεπε να τα ξέραμε από την αρχή αυτά τα πράγματα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: