Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

«Μεμονωμένοι στην Νέα Σμύρνη»

neasmirniPAOK
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο υπεύθυνος γραφείου τύπου της ΠΑΕ Καλλονής, Στράτος Σεφτελής, για την συνέλευση που έγινε σχετικά με τα 2100 χιλ. εισιτήρια που ζήτησε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Αναλυτικά είπε:
“Ο ΠΑΟΚ ζήτησε 2100  εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Καλλονή. Η θέση της Καλλονής ήταν να πάνε όσοι οπαδοί  του “Δικεφάλου” επιθυμούνε στον αγώνα. Παρόλα αυτά, η αστυνομία απαγόρευσε την μετακίνηση των οπαδών στην Αθήνα. Πλέον, είναι θέμα υπουργού αν και κανένας υπουργός δε μπορεί να πάρει την ευθύνη και να πάρει μια απόφαση καθώς θα είναι υπόλογος άμα συμβεί οτιδήποτε. Μπορούν φυσικά να έρθουν μεμονωμένα οι οπαδοί. Ο ΠΑΟΚ και η Καλλονή δε δημιουργούν κανένα πρόβλημα αλλά είναι καθαρά θέμα της αστυνομίας. Οι σχεδιασμοί έλεγαν πως οι οπαδοί των φιλοξενούμενων θα ήταν απέναντι από τα επίσημα αλλά πλέον δε πρόκειται να ανοίξουν οι θύρες εκεί”.
Για το γήπεδο της Καλλονής:
“Καλύτερα να μη κάνουμε άλλες προβλέψεις. Το δεδομένο είναι ότι σήμερα ανοίγουν οι προσφορές για την ανάδειξη εργολάβου. Από εκεί και πέρα θέλουμε μια βδομάδα να μπούνε τα συνεργεία στο γήπεδο και ο εργολάβος έχει μετά δύο μήνες να το παραδώσει. Λογικά δε θα παίξει φέτος η Καλλονή στο γήπεδο της”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: