Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Σαβιόλα δικά του, παρά τα σφάλματά του…!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για τη νίκη επί της Άντερλεχτ, την πρόκριση του Ολυμπιακού, αλλά και πώς ήρθε το εισιτήριο στους «16». Ο Σαβιόλα έβαλε τα δυο από τα γκολ που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην πρόκριση, όμως όπως και να έχει το εισιτήριο ήρθε αγχωτικά. Ο Ολυμπιακός, δηλαδή, θα μπορούσε να έχει καθαρίσει πιο εύκολα αν δεν αισθανόταν ότι έπρεπε να πάρει οπωσδήποτε το τρίποντο.
Από μια κλωστή
Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι από την Άντερλεχτ, όμως δεν επιτρέπεται να τρως γκολ όταν έχεις κερδίσει κόρνερ κι ενώ όλα κρέμονται από μια κλωστή. Όπως δεν βγήκε ωφελημένος και ο Βάις που έτρεξε να πάρει την μπάλα στο πέναλτι, όταν πριν από μερικές μέρες σε ίδιο σκηνικό είχε εκτελέσει εύστοχα από την άσπρη βούλα ο Ντομίνγκες.
Στον όμιλο
Και γενικά ο Ολυμπιακός στον όμιλο έκανε και τα καλά του, αλλά και τα κακά του παιχνίδια.
Με την Παρί στο Καραϊσκάκη στο α’ μέρος ήταν πολύ καλός, αλλά στο β’ προδόθηκε από τις δυνάμεις του, δεν το ζύγισε σωστά το ματς και η ποιοτική γαλλική ομάδα κέρδισε άνετα. Στο δεύτερο παιχνίδι στο Βέλγιο, η Άντερλεχτ πίεζε, αλλά ο Ολυμπιακός είχε τον Μήτρογλου σε τεράστια μέρα και πήρε μόνος του το τρίποντο. Με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία οι ερυθρόλευκοι ήταν καλοί, αλλά δεν κέρδισαν. Αντίθετα, στο Καραϊσκάκη η Μπενφίκα έκανε ευκαιρίες συνέχεια και ο Ρομπέρτο αντιστεκόταν.
Στην Γαλλία ο Ολυμπιακός στάθηκε καλά, όμως έχασε στο φινάλε κι ας έπαιζε με παίκτη παραπάνω, ενώ απόψε είχε ευκαιρίες, πέναλτι, αλλά και παίκτες περισσότερους λόγω αποβολών, ωστόσο αγχώθηκε πολύ.

Περιθώρια κι απουσίες
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, είχε πολλές καλές στιγμές, αλλά δεν απέφυγε και τα λάθη. Μην ξεχνάμε ότι είναι μια ομάδα που χτίστηκε σχεδόν από την αρχή το καλοκαίρι. Έχει, δηλαδή, κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, ενώ απόψε απουσίαζαν και δυο βασικά του στελέχη, ο Μήτρογλου και ο Μανιάτης.
Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει μια πανάξια πρόκριση με την μαγκιά του. Το ότι άφησε πίσω του την Μπενφίκα δεν είναι μικρό πράγμα. Το αντίθετο. Είναι επιτυχία!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: