Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Σάμαρης: «Για τον πρόεδρο και τον κόσμο μας»

Σάμαρης: «Για τον πρόεδρο και τον κόσμο μας»Στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τους οπαδούς της ομάδας αφιέρωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ανδρέας Σάμαρης μιλώντας μετά τη νίκη επί της Άντερλεχτ.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο νεαρός μέσος ανέφερε αρχικά:

«Θα ήθελα να σημειώσω ότι είναι η πρώτη φορά για τον πρόεδρό μας και για την ομάδα μας τα τελευταία τρία χρόνια που περνάμε στην επόμενη φάση. Είναι κάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι. Θεωρώ πως κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια σήμερα», τόνισε ο μέσος του Ολυμπιακού και συνέχισε:

Ήμασταν σαφώς ανώτεροι. Το δείχνουν νομίζω και οι αριθμοί αυτήν την φορά. Δίκαια περάσαμε στην επόμενη φάση, κάτι το οποίο έδωσε πολύ χαρά στον κόσμο μας και είναι ιστορικό επίτευγμα σίγουρα για την ομάδα μας».

Όσο για το που αφιερώνει την επιτυχία αυτή ο Σάμαρης επεσήμανε:

«Στον κόσμο και στον πρόεδρό μας όπως είπα και πριν επειδή είναι η πρώτη φορά που περνάει η ομάδα στην διοργάνωση με τον κ. Μαρινάκη στην διοίκηση της ομάδας. Η αφιέρωση είναι φυσικά και για τον κόσμο που ήρθε και έδωσε πολύ δυνατό παρών σήμερα και μας έσπρωξε έτσι ώστε να ξεπεράσουμε κάποιες δυσκολίες που είχαμε στο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη», κατέληξε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: