Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Εξιλέωση στο Παγκρήτιο!!

Νίκη με πολλά γκολ θέλει να πετύχει σήμερα η ΑΕΚ στην Κρήτη με τον Ηρόδοτο, επιστρέφοντας στην κορυφή του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και δείχνοντας πως κατάλαβε το… λάθος της Κυριακής.

Εξιλέωση στο Παγκρήτιο
Η «γκέλα» της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα Βάρης αναγκάζει την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει ως ντέρμπι κορυφής τη σημερινή αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο στο Παγκρήτιο Στάδιο (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Εκείνο που ήθελαν στην «Ένωση» είναι να έχουν σταθερή απόδοση στους αγώνες της Γ’ Εθνικής, ώστε να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα στην προσπάθεια που κάνουν να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν στη Σούπερ Λίγκα.

Μετά την ισοπαλία της Κυριακής, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς – ύστερα από εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη – πήγε στα Σπάτα και «γκάζωσε» τους ποδοσφαιριστές.

Το ίδιο συνέβη και από την πλευρά του Τραϊανού Δέλλα, τόσο μετά τον αγώνα όσο και την επόμενη μέρα στην προπόνηση.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού και όλη θέλουν το σημερινό ματς να αποτελέσει την αφετηρία για να κάνει ένα σερί από νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε να πάρει την άνοδο στη Football League.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Δέλλας δεν έκανε κάποια δοκιμή και έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, αν και δεν πρόκειται να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καραγκιολίδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αργυρίου, Σταθάκη, Ρόβα (ή Τσούπρος) και Πεταυράκης.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Γεωργέας με τον Κορδέρο, με τους Ανάκογλου και Πλατέλλας να παίζουν μπροστά τους Ανάκογλου, Πλατέλλας και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ντακόλ.

Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι για το αριστερό άκρο της επίθεσης, με τους Γροντή, Πόποβιτς και Ράμα να έχουν ίσες πιθανότητες να ξεκινήσουν ως βασικοί.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: