Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Κι όμως, χάνει η Μπάγερν!!

Είχε ξεχάσει φέτος τι σημαίνει ήττα η Μπάγερν, όμως η Μάντσεστερ Σίτι φρόντισε να της το θυμίσει, επικρατώντας μέσα στο Μόναχο με σκορ 3-2 κι ενώ ήταν πίσω με δύο γκολ από το 12’! Στο Europa η Πλζεν.

Κι όμως, χάνει η Μπάγερν!
Από το μακρινό Ιούλιο και το χαμένο τελικό του γερμανικού Σούπερ Καπ είχε να ηττηθεί η Μπάγερν και η αλήθεια είναι πως έτσι όπως ξεκίνησε το ματς απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, φάνηκε πως αυτό δεν θα συνέβαινε ούτε κόντρα στους «πολίτες».

Με δύο γκολ από τους Μίλερ και Γκέτσε οι Βαυαροί έδειχναν πως θα έφταναν σε μία ακόμη επιτυχία και το απόλυτο «έξι στα έξι» στον 4ο όμιλο του Champions League. Εντελώς διαφορετική γνώμη είχαν όμως οι παίκτες του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Εκμεταλλευόμενοι την υπερβολική χαλαρότητα των ποδοσφαιριστών της Μπάγερν, κατάφεραν να φτάσουν σε μια απίστευτη ανατροπή που δεν τους επέτρεψε όμως να ανέβουν και στην κορυφή του ομίλου. Τα γκολ της αγγλικής ομάδας σημείωσαν οι Σίλβα (28’), Κολάροφ (60’ πεν.) και Μίλνερ δύο λεπτά αργότερα.

Μπορεί να μην είχε τα βαριά ονόματα και το μεγάλο σκορ της αναμέτρησης Μπάγερν-Μάντσεστερ Σίτι, όμως το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής ήταν το… άλλο. Κάνοντας τη δική της υπέρβαση και ανατροπή, η Πλζεν νίκησε 2-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με μόλις 3 βαθμούς κατόρθωσε να συνεχίσει στην Ευρώπη μέσω του Europa League.


Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Πλζεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-1
(76’ Κόλαρ, 90’ Βάγκνερ – 65’ Μούσα)

Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Σίτι 2-3
(5’ Μίλερ, 12’ Γκ΄ςετσε – 28’ Σίλβα, 60’ πεν. Κολάροφ, 62’ Μίλνερ)

Βαθμολογία:

Μπάγερν Μονάχου 15 (17-5)
Μάντσεστερ Σίτι 15 (18-10)
Πλζεν 3 (6-17)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (8-17)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: