Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Την Τετάρτη το Γαλατά-Γιούβε!!

Μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά! Η UEFA όρισε για το μεσημέρι της Τετάρτης τη συνέχεια του Γαλατάσαραϊ-Γιουβέντους!

Την Τετάρτη το Γαλατά-Γιούβε!
Στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, Γαλατάσαραϊ και Γιουβέντους θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο του «Τουρκ Τέλεκομ» για να συνεχίσουν την μεταξύ τους αναμέτρηση που διεκόπη λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης!

Παρά τους φόβους που υπήρχαν πως το παιχνίδι πιθανώς να οριστεί για την επόμενη εβδομάδα, εν τέλει η UEFA ανακοίνωσε πως η συνέχεια θα δοθεί άμεσα, προκειμένου να μην βγουν εκτός προγράμματος οι σύλλογοι.

Η αναμέτρηση θα συνεχιστεί από το 32ο λεπτό, όταν δηλαδή ο Προένσα το διέκοψε, με τις δύο αντιπάλους να είναι στο 0-0 και να κυνηγούν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Τούρκοι με νίκη προχωρούν (μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης), οι Ιταλοί ακόμα και με την ισοπαλία «τσεκάρουν» το εισιτήριο!

Πάντως, πολλά δημοσιεύματα ήδη... φοβούνται πως οι καιρικές συνθήκες, όχι μόνο δεν θα βελτιωθούν, αλλά θα επιδεινωθούν σε λίγες ώρες και πιθανώς να υπάρξουν νέα προβλήματα στη διεξαγωγή του ματς!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: