Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

«Ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν»…!

Ως ευκαιρία για τους νεαρούς παίκτες να δείξουν τις δυνατότητες τους, βλέπει το αυριανό (12/12) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της ΑΖ, Ντικ Άντβοκατ. «Ανεξάρτητα από αυτό, πάμε για τη νίκη» τόνισε.

«Ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν»…
Μπορεί η Αλκμάαρ να έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη με αρκετούς νεαρούς παίκτες στην αποστολή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί για τη νίκη στο αυριανό (12/12, 22:05) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική του δωδέκατου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

Παράλληλα, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ολλανδικής ομάδας, Ντικ Άντβοκατ, βλέπει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως ευκαιρία για τους νεαρούς παίκτες να δείξουν τις δυνατότητες τους.

Αναλυτικά, ο Ολλανδός τεχνικός, μίλησε για:

-το ότι επέλεξε να αφήσει πολλούς βασικούς παίκτες εκτός αποστολή: «Όλοι οι παίκτες είναι στην ομάδα, έχουμε πολλούς παίκτες και είναι ευκαιρία για όλους να δείξουν τι μπορούν».

-το αν περιμένει να χρησιμοποιήσει νεαρούς παίκτες και ο Χουμπ Στέφενς: «Δεν ξέρω τι θα κάνει. Απλά εμείς θα δοκιμάσουμε και νέα πράγματα».

-τι περιμένει από τον ΠΑΟΚ: «Ο Στέφενς είναι πολύ έμπειρος προπονητής, δούλεψε και στη Γερμανία σε κορυφαίες ομάδες. Έχει καλά οργανωμένες ομάδες και δουλεύουν πολύ σκληρά. Αυτό περιμένω και από τον ΠΑΟΚ».

-το οικονομικό σκέλος του αγώνα και αν αυτό είναι σημαντικό: «Σίγουρα μετράει κι αυτό, αλλά εμείς παίζουμε για τη νίκη. Έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση για τη χρησιμοποίηση νέων παικτών. Δεν υπάρχει θέμα ως προς αυτό».

-το γεγονός ότι η Αλκμάαρ μετρά τρία ματς χωρίς νίκη: «Δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, καθώς και τους προηγούμενους εννιά αγώνες δεν είχαμε χάσει. Είναι νέα ομάδα, στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».

-την κόντρα με τον συμπατριώτη του: «Δεν το βλέπω σαν μονομαχία. Είναι αγώνας ΠΑΟΚ-Αλκμααρ και θα δούμε και πώς οι νέοι θα ανταποκριθούν κόντρα σε μία έμπειρη ομάδα»

-το αν αποτελεί κίνητρο η ευνοϊκότερη κλήρωση που φέρνει η πρωτιά: «Όχι, δε νομίζω αλλιώς θα παίζαμε διαφορετικά. Δεν έχω και καλές αναμνήσεις από το να παίζουμε το πρώτο ματς εντός».

-τον ΠΑΟΚ και αν έχει ξεχωρίσει κάποιους παίκτες: «Δεν διακρίνω ατομικά κάποιους παίκτες. Και πέρυσι είχαμε παίξει φιλικό με την Αϊντχόφεν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω και ποια ομάδα θα παρατάξει ο κ. Στέφενς. Ίσως το μάθουμε αργά το βράδυ. Εμάς μας ενδιαφέρει η δική μας ομάδα, πώς εμείς θα παίξουμε».

Από πλευράς παικτών, ο Ντόνι Γκέρτερ μίλησε για:

-την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Προσωπικά δεν με επηρεάζει αρνητικά. Ίσα-ίσα να ακούω τους οπαδούς να στηρίζουν την ομάδα τους με ‘φτιάχνει’».

-τη νέα θέση του αριστερού χαφ, που αγωνίζεται πλέον: «Ακόμη δεν ξέρω πώς θα παίξουμε, αλλά σε όποια θέση κι αν χρησιμοποιηθώ δεν έχω πρόβλημα».

-ποιον παίκτη ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Συνολικά σαν ομάδα ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή, αλλά δεν ξεχωρίζω κάποιον ατομικά. Υπάρχουν βέβαια παίκτες με ξεχωριστά στοιχεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: