Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

"Ιβάν, πάρε φορ... killer"!

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης σχολιάζει στον sportdog τη δυστοκία των φορ του Δικέφαλου εναντίον του Τζόρβα: "Αν θέλεις να λέγεσαι ΠΑΟΚ, πρέπει να..."!
"Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ εναντίον του Απόλλωνα, ήταν θέμα ατυχίας αλλά και ανικανότητας των παικτών του. Γιατί κάπου υπάρχει πρόβλημα όταν έχεις 30 τελικές φάσεις. Ίσως ήταν η κακή στιγμή που δεν σκόραραν, γιατί είχαν και πολλά κόρνερ που είναι επίσης σημαντικό. Θετικό, πάντως, ήταν ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί και δημιουργεί φάσεις. Κάνει φάσεις, απλώς σε αυτό το ματς δεν επιτεύχθηκε ο στόχος που είναι το γκολ. Ήταν μία άτυχη μέρα. Σε άλλα παιχνίδια, με λιγότερες ευκαιρίες, έκανε γκολ και κέρδισε", μας είπε αρχικά ο παλαίμαχος σέντερ φορ του Δικέφαλου.
Στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, όμως, υπάρχουν πολλοί και εξαιρετικοί επιθετικοί...
"Ήταν θέμα ατυχίας και ανικανότητας το γκολ που δεν μπήκε. Επιτυχία όμως είναι που δημιούργησε τόσες φάσεις. Ήταν και σε καταπληκτική μέρα ο Τζόρβας. Θυμάμαι τον Τζόρβα από την κοινή μας θητεία στον Παναθηναϊκό, είχε κάνει πολύ καλό ματς στο γήπεδο του Άρη και το δεύτερο καλύτερο παιχνίδι του που έχω παρακολουθήσει εγώ, ήταν εναντίον του ΠΑΟΚ τις προάλλες. Κατάφερε και έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις. Κάτω από τα δοκάρια είναι πολύ καλός, όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε και η ψυχολογία του. Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά έπαιζε εναντίον του Τζόρβα. Θα ήταν άδικο να έτρωγε το γκολ στο 93΄, γιατί αν έχανε με 1-0 ο Απόλλωνας, δεν θα θυμόταν κανείς την εμφάνιση του Άλεξ. Ενώ, τώρα, θυμούνται όλοι ότι κατέβασε τα ρολλά".
Πρέπει να κινηθεί για έναν καλό εκτελεστή ο ΠΑΟΚ τον Γενάρη;
"Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικούς επιθετικούς, που μαζί με τους Στοχ και Λούκας σε πολλά ματς με την ικανότητά τους έχουν ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα και έχουν κάνει γκολ. Αλλά αν θέλεις να λέγεσαι ΠΑΟΚ, πρέπει να υπάρχει ένας καλύτερος εκτελεστής. Αλλά τον Γενάρη, πολύ δύσκολα θα βρεθεί τέτοιος παίκτης στην αγορά. Ποια ομάδα που τον έχει, θα τον αφήσει να πάει σε άλλη ομάδα; Ίσως μπορούν να πάνε στην απόκτηση ενός καλού μεσοεπιθετικού, τώρα που τραυματίστηκε και ο Νίνης. Και έναν αμυντικό χαφ ή και έναν στόπερ ακόμα-ακόμα θα μπορούσε να πάρει ο ΠΑΟΚ. Όταν τραυματίστηκε ο Βίτορ, υπήρχε πρόβλημα στη θέση και χρησιμοποιήθηκε τελικά ο Τζαβέλλας. Στον άξονα, δηλαδή, υπάρχουν κάποια θεματάκια για τον ΠΑΟΚ".
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: