Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ήρθε ο Ρουάμπα, αναμένεται ο Σόουζα!!

Δοκιμάζεται από τον Λεβαδειακό ο Φλοράν Ρουάμπα και λογικά θα αποκτηθεί. Προπονήσεις με την ομάδα της Βοιωτίας θα ξεκινήσει άμεσα ο Σόουζα.

Ήρθε ο Ρουάμπα, αναμένεται ο Σόουζα
Άλλο ένα νέο πρόσωπο θα έχουν οι προπονήσεις του Λεβαδειακού αυτές τις ημέρες. Ο Φλοράν Ρουαμπά ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας και τσεκάρεται από τον Νίκο Καραγεωργίου. Εφόσον ικανοποιήσει, θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή εν όψει Ιανουαρίου, μετά από αυτή του Ηλία Κώτσιου, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά το θέμα είναι καθαρά τυπικό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα αποκτηθεί.

Ο 27χρονος παίκτης αποτελεί τον βασικό αμυντικό χαφ της Μπουρκίνα Φάσο και πέρυσι αγωνίστηκε στον χαμένο τελικό του Κόπα Άφρικα κόντρα στη Νιγηρία. Για 7,5 χρόνια ήταν στη Σερίφ Τιρασπόλ και αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League παίζοντας σε ολόκληρη τη διάρκεια των δύο ματς.

Από την ομάδα της Μολδαβίας αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο και πήρε μεταγραφή για την Τσάρλτον.

Έρχεται και ο Σόουζα

Στη Λιβαδειά αναμένεται να αφιχθεί μέσα στην εβδομάδα ο Σόουζα, όπως αναφέρει ο «Τρελός του χωριού» στη «Sportday». Ο πρώην αμυντικός του ΟΦΗ θα ξεκινήσει προπονήσεις, ώστε να δοκιμαστεί, όπως συμβαίνει με Κώτσιο και Ρουάμπα. Αν φανεί ότι είναι σε καλή κατάσταση και πως μπορεί να βοηθήσει από τον Ιανουάριο, όταν και ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: