Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

«ΠΑΟΚάρα, έχω τρέλα…»

musli
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, στην πρώτη του συνέντευξη από την μέρα που πήρε μεταγραφή στην Guizhou Renhe. Ο Μούσλι ή… Μούσι Λι για τους Κινέζους μίλησε για Δικέφαλο, αλλά και την αγάπη διαρκείας με τους  οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς:
Για το ιστορικό γκολ που πέτυχε σε βάρος της Φενέρμπαχτσε: “Ήταν πάρα πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο αυτό το γκολ για μένα και για όλους στον ΠΑΟΚ. Μου θυμίζει πάρα πολλά πράγματα και με συγκινεί. Ήταν το πιο δυνατό συναίσθημα στη καριέρα μου. Σκεφτόμουνπριν από το παιχνίδι το πως θα πανηγυρίσω εάν βάλω γκολ και τελικά πανηγύρισα με τον γνωστό τρόπο σηκώνοντας το σημαιάκι με τηνφανέλα του ΠΑΟΚ στη γωνία του κόρνερ. Ήταν ένα όνειρο που είχα το οποίο έγινε πραγματικότητα. Ήταν απίστευτο και έχει μείνει στην μνήμη μου”.
Για τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ: “Ηταν το δεύτερο σπίτι μου και λίγοι ξένοι ποδοσφαιριστές έχουν νιώσει αυτό που ένιωσα εγώ στον ΠΑΟΚ. Δε θα ξεχάσω ποτέ τα συναισθήματα που έζησα. Δεν είχα νοσταλγία να πάω στο σπίτι μου, γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν το σπίτι μου, για μένα, την γυναίκα μου και το παδί μου. Όταν είμαι στεναχωρημένος βλέπω όλα τα στιγμιότυπα από παιχνίδια του ΠΑΟΚ και νιώθω καλύτερα”.
Για το αν μαθαίνει τι γίνεται στον ΠΑΟΚ: “Μαθαίνω καθημερινά για τον ΠΑΟΚ. Έχω ενσωματωμένα στον υπολογιστή μου όλα τα σάιτ του ΠΑΟΚ και κάθε πρωί όταν ξυπνάω το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να ανοίγω τον υπολογιστή και να πληροφορούμαι τις εξελίξεις στην ομάδα. Υπάρχουν εκατοντάδες μηνύματα από φίλους του ΠΑΟΚ στους λογαριασμούς μου στα social media, πάνω από 150 καθημερινά και προσπαθώ να απαντώ σε όλα”.
Για το ψευδώνυμο… “Αλάνι”: “Μου έχει μείνει και πλέον με φωνάζουν “αλάνι” και στο εξωτερικό! Είναι πολύ σπουδαίο όταν βρίσκω οπαδούς του ΠΑΟΚ και με φωνάζουν μ’ αυτό το ψευδώνυμο στο εξωτερικό. Όταν βλέπω οπαδούς του ΠΑΟΚ ανεβαίνω ψυχολογικά ακόμα και όταν είμαι πεσμένος”.
Για τον τραυματισμό του στη μύτη: “Παίξαμε στο τελικό του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ και πήραμε το κύπελλο, όμως έπαθα κάταγμα στη μύτη. Θα πάω στη Νέα Υόρκη για να κάνω εγχείριση και στις 22 με 23 Δεκεμβρίου λογικά θα έρθω στη Θεσσαλονίκη για τις γιορτές”.
Για το αν κρατάει επαφές με πρώην συμπαίκτες του: “Έχω επικοινωνία με τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Βλάνταν Ίβιτς. Σε ότι αφορά τη μη συμμετοχή του Πάμπλο στους αγώνες του ΠΑΟΚ, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Δεν είμαι μέσα στην ομάδα πλέον. Πάντως εγώ και ο Πάμπλο ξέρουμε ποιοι είμαστε…”.
Για το αν έχει κάποιο μήνυμα να στείλει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: “Να είναι πάντα αυτό που είναι, να κάνουν πάντα αυτό που κάνουν, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι γνωστοί σε όλο το κόσμο. Γνωρίζω πόσο σημαντικός είμαι γι’ αυτούς και αυτοί γνωρίζουν πόσο σημαντικό κομμάτι είναι αυτοί στη ζωή μου. Θυμάμαι ακόμα τα συνθήματα, “οοο, ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα μεσ’ στο μυαλό, όπου και εάν παίζεις πάντα θα σ΄ ακολουθώ” και το “εμείς μαζί, για μια ζωή, εμπρός αητέ Δικέφαλε”. Χαιρετάω όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και όλους τους φίλους μου στη Θεσσαλονίκη! Όταν τους θυμάμαι χαίρομαι και συγκινούμαι”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: