Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Πανθρακικός


Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος του Αρη Την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Πανθρακικός. Πρόκειται για τον 22χρονο Θόδωρο Παπαδόπουλο, πρώην παίκτη του Θερμαϊκού, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Αρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2.5 χρόνια, και τον Γιώργο Πιθαρούλη, που δεσμεύτηκε με τον σύλλογο της Κομοτηνής για 3.5 χρόνια.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Παπαδόπουλος τόνισε: «Η παρουσία μου στην ομάδα του Πανθρακικού είναι κάτι που με ικανοποιεί ιδιαίτερα, αλλά παράλληλα με γεμίζει ευθύνες, καθώς θα πρέπει να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα την τεχνική ηγεσία για την επιλογή που πραγματοποίησαν προς το πρόσωπο μου. Αυτή την στιγμή δεν είμαι σε θέση να πω περισσότερα, καθώς θέλω να δουλέψω στις προπονήσεις ώστε να αποτελέσω κι εγώ πολύ σύντομα μέλος της ομάδας».

Από την πλευρά του, ο Πιθαρούλης ανέφερε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για την εξέλιξη και την υπογραφή του συμβολαίου με την ομάδα του Πανθρακικού. Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας μου άφησαν θετικές εντυπώσεις και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους υπέγραψα. Πλέον πρέπει να εγκλιματιστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να ακολουθήσω τις οδηγίες των προπονητών μου ώστε να μπορέσω να προσφέρω στην ομάδα το συντομότερο δυνατόν».

Δανεικός στον Λεβαδειακό ο Αμπουμπακάρι


Ο Αμπουμπακαρί στην προπόνηση του ΠΑΟΚ Δανεικός στον Λεβαδειακό αποφασίστηκε να συνεχίσει ο Γκανέζος μέσος του ΠΑΟΚ, Μοχαμέντ Αμπουμπακάρι. Τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή διεκδικούσαν ακόμα ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πανσερραϊκός, αλλά ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να συνεχίσει στον Λεβαδειακό, όπου θα πάει αρχικά για έξι μήνες και ανάλογα με την παρουσία του εκεί θα αποφασιστεί αν θα επιστρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ή θα παραταθεί ο δανεισμός του.

Υπενθυμίζεται πως ο ποδοσφαιριστής ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ με μεταγραφή από τον Πανσερραϊκό και το μοναδικό παιχνίδι πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίστηκε ήταν αυτό κατά του Λεβαδειακού, για την δεύτερη αγωνιστική.

Δεν κρατάει τελικά τον Οκβουνβάνε ο ΠΑΟΚ


Ο Τζέισι Τζον Οκβουνβάνε Το εσωτερικό διπλό έγινε για τον Οκβουνβάνε και γι αυτόν αποφασίζουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κι όλα δείχνουν ότι δεν θα τον κρατήσουν. Δεν θα κατατεθεί τελικά πρόταση όπως αρχικά αναμενόταν, αν και έχει ικανοποιήσει με τις προπονήσεις και τη σημερινή του παρουσία στο διπλό. Ο Νιγηριανός δέχεται πιέσεις από ομάδες της Αγγλίας που ενδιαφέρθηκαν άμεσα για την απόκτησή του από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τη Βελγική Μουσκρόν...Πηγη Novasports

Οριστικά "Κύπριος" ο Μάντζιος!


Ο Βαγγέλης Μάντζιος πανηγυρίζει... Το μεσημέρι της Πέμπτης επήλθε η οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ανόρθωση, για την μεταγραφή του Βαγγέλη Μάντζιου στην Κυπριακή ομάδα. Μάλιστα, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν και επίσημα τον 6μηνο δανεισμό του στην «Κυρία», η οποία διατηρεί οψιόν για το ερχόμενο καλοκαίρι...

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την Ανόρθωση Αμμοχώστου για την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μάντζιου με τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιούνιο του 2010, με την κυπριακή ομάδα να διατηρεί option αγοράς», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός, πάντως, πήγε κανονικά στην Παιανία και προπονήθηκε για τελευταία φορά με το «τριφύλλι». Την Κυριακή αναμένεται να μεταβεί στην Λάρνακα, όπου και θα παρουσιαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» θα πάρουν άμεσα ένα μικρό ποσό (δεν θα ξεπερνά τις 200.000 ευρώ) και αν τελικά ενεργοποιηθεί η οψιόν τον Ιούνιο, θα βάλουν στα ταμεία τους 1 εκατ.

Στα «κίτρινα» ο Πάουνιτς

Στα «κίτρινα» ο Πάουνιτς

Παίκτης του Άρη κι επισήμως είναι ο Ιβάν Πάουνιτς. Ο 22χρονος Σέρβος σούτινγκ γκαρντ, δευτεραθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα της χώρας του, υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν αντικαθιστώντας τον Χουάν Ντίξον.

Το προφίλ του Ιβάν Πάουνιτς

Ημερομηνία γέννησης: 27 Ιανουαρίου 1987
Τόπος γέννησης:Βελιγράδι
Εθνικότητα: Σερβική
Ύψος: 1,94 μ.
Θέση: Γκαρντ
Προηγούμενες ομάδες:Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία, 2004-2005), Μέγκα Μπάσκετ Βελιγραδίου (Σερβία, 2005-2006 α’ σκέλος), Μόρναρ Μπαρ (Μαυροβούνιο, 2005-2006 β’ σκέλος), Βοϊβοντίνα (Σερβία, 2006-2007 και 2007-2008), Οστάνδη (Βέλγιο, 2008-2009 και 2009-2010)

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ:
-Πρωταθλητής Σερβίας το 2005 με την Παρτιζάν Βελιγραδίου
-Ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ 2009, στην Πολωνία
-Πρωταθλητής Ευρώπης U20 με την Σερβία το 2006 και το 2007
-Πρωταθλητής Ευρώπης U18 με την Σερβία το 2005
-Χρυσό μετάλλιο στην Πανεπιστημιάδα το 2007 και το 2009

ΡΟΜΑ: Ανακοινώθηκε ο Λούκα Τόνι Η επιθυμία του Λούκα Τόνι έγινε πραγματικότητα. Επιστρέφει στην Ιταλία και θα φορέσει την φανέλα της Ρόμα. Η Μπάγερν

Η επιθυμία του Λούκα Τόνι έγινε πραγματικότητα. Επιστρέφει στην Ιταλία και θα φορέσει την φανέλα της Ρόμα. Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε σήμερα το δανεισμό του ποδοσφαιριστή στους «τζιαλορόσι» με τη Ρόμα να διατηρεί και την όψιον αγοράς

Ρέμος: «Συμφωνήσαμε με τον Έρεζ Λαντάνι»- Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ- Η επιστολή Ρέμου

Ρέμος: «Συμφωνήσαμε με τον Έρεζ Λαντάνι»- Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ- Η επιστολή Ρέμου

Ο Αντώνης Ρέμος μπορεί να μην έδωσε το «παρών» στην ετήσια Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, ωστόσο όπως αναμενόταν γνωστοποίησε την πιθανή είσοδο του επιχειρηματία Έρεζ Λαντάνι στα της ΠΑΕ. Όπως τόνισε με γραπτή ανακοίνωσή του ο Αντώνης Ρέμος, η οποία εκφωνήθηκε από τον νομικό εκπρόσωπό του, κ. Καρπετόπουλο, υπάρχει υπογεγραμμένο προσύμφωνο ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον Έρεζ Λαντάνι που προβλέπει λεπτομέρειες και προϋποθέσεις οι οποίες εφόσον γίνουν πράξη και έπειτα από την καταβολή χρηματικού ποσού, θα πάρει στην κατοχή του μετοχές από το ποσοστό του ιδίου του Αντώνη Ρέμου. Όπως ανέφερε στη δήλωσή του ο Αντώνης Ρέμος, ο κ. Λαντάνι ζήτησε χρόνο ως το τέλος Ιανουαρίου και υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ πως ο Ηρακλής αλλάζει σελίδα, αν η συμφωνία ολοκληρωθεί. Απαντώντας για τα όσα «κατηγορείται» περί απουσίας του από τη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Ρέμος υπογράμμισε ότι δε γίνεται να κατηγορηθεί για ασυνέπεια, μιας και όπως τόνισε δε ζει στη Θεσσαλονίκη αλλά σκέφτεται τον Ηρακλή 24 ώρες το 24ωρο.

Το νέο Δ.Σ.
Από τη σημερινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ προέκυψαν τα μέλη, τα οποία θα συνθέσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και είναι:

Πασχαλίδης Αντώνιος,
Ζιάκας Παναγιώτης,
Αγγελάκης Γεώργιος,
Σαμαβάρη Γουίλι,
Κούλαλης Αντώνιος,
Βλάχος Μιχαήλ,
Αρταβάνης Νικόλαος (εκπρόσωπος Γυμναστικού Συλλόγου).

Η επιστολή του Αντώνη Ρέμου

«Αγαπητοί φίλοι , μέλη της οικογένειας του Ηρακλή ,
Εδώ και καιρό έχω ξεκινήσει μια προσπάθεια εξεύρεσης νέων συνεργατών για την καλύτερη διοίκηση της ΠΑΕ καθώς εξαιτίας της πίεσης και του αφόρητου κλίματος που δημιουργείται γύρω από τον Ηρακλή οι άνθρωποι με τους οποίους είχα μέχρι τώρα την τιμή να συνεργαστώ θέλησαν να αποχωρήσουν. Θα ήθελα να τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την προσπάθεια που έκαναν όλο αυτό τον καιρό στον Ηρακλή και την συμμετοχή τους στο δύσκολο αυτό εγχείρημα.
Θα θελα επίσης να σταθώ ιδιαίτερα στην παρουσία του πιο σημαντικού συνεργάτη μου όλο αυτό τον καιρό που βρίσκομαι στον Ηρακλή , δηλαδή στον κ. Δήμο Πολύκαρπο. Θα ήθελα όσο τίποτα να συνεχίσει να δουλεύει δίπλα μου ώστε να ολοκληρώναμε μαζί κάποια στιγμή αυτό το μεγάλο και δύσκολο ταξίδι. Είναι ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύομαι 100% και που μου στάθηκε με την ψυχή του και την επιμονή του όλο αυτό το δύσκολο καιρό, συνδράμοντας και οικονομικά σύμφωνα με τις δυνατότητες του την προσπάθεια. Η απόφασή του να αποχωρήσει είναι δική του και είναι απολύτως σεβαστή. Για μένα θα παραμείνει ο άνθρωπος που πάλεψε όσο κανείς με σθένος και αξιοπρέπεια , αντιμετωπίζοντας από άδικες κριτικές – δημοσιογραφικές και μη – μέχρι και απειλές. Ισως μαζί του να έπρεπε να φύγω κι εγώ, το σκέφτηκα άλλωστε αρκετές φορές. Όμως την ίδια στιγμή δεν ξεχνώ ότι είμαι δεσμευμένος με τον Ηρακλή και ηθικά αλλά και πραγματικά, και όσο αντέχω την πίεση και τις κατά κανόνα άδικες κατηγορίες δεν θα εγκαταλείψω μια δοκιμασία που μόνο εγώ ξέρω πόσο δύσκολη και πόσο σκληρή είναι.
Καιρό τώρα έχω ξεκινήσει μια προσπάθειά να βρω ανθρώπους που θα ενισχύσουν τον Ηρακλή. Την κάνω κυρίως κόντρα σε όλους εκείνους που με αμφισβητούν και που μου γύρισαν την πλάτη. Σε αυτούς θέλω να πω ότι ο Ηρακλής δεν είναι διοικητικά ακέφαλος όπως ισχυρίζονται και αντίθετα από αυτά που διαδίδουν έχει διοίκηση που τον νοιάζεται όσο τίποτα. Ο Ηρακλής λειτουργεί κι αυτό φαίνεται σε μια σειρά από αποφάσεις που έχουμε πάρει τον τελευταίο καιρό και για θέματα μικρά και καθημερινά και για ζητήματα μεγάλα – αποφάσεις στις οποίες δεν θα ήθελα να αναφερθώ γιατί δεν είναι της παρούσης. Αντίθετα θα ήθελα να επισημάνω ως Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ηρακλής και ως άνθρωπος που νοιάζεται για την ομάδα ότι όχι μόνο δεν έχω εγκαταλείψει τον Ηρακλή αλλά η βασική μου έγνοια όλο αυτό τον τελευταίο καιρό είναι να βρω νέους δυναμικούς συμπαίκτες που θα με βοηθήσουν να κάνω την ομάδα που ο κόσμος ονειρεύεται. Δεν αναζητώ ανθρώπους για να πουλήσω ή να «ξεφορτωθώ» τον Ηρακλή, αλλά συνεργάτες ικανούς να βοηθήσουν την ομάδα να δυναμώσει κυρίως οικονομικά: ελπίζω να καταλαβαίνετε τη διαφορά.
Η υπόσχεση που δίνω και σε εσάς και σε όλο το φίλαθλο κόσμο του Ηρακλή είναι ότι δεν θα εγκαταλείψω τον Ηρακλή, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί κάποιος που να μπορεί να εγγυηθεί την οικονομική αυτοτέλεια και αυτάρκεια της ομάδας αναλαμβάνοντας προσωπικά ένα πλήθος από υποχρεώσεις όπως ακριβώς έχω κάνει κι εγώ, που θυμίζω ότι μόνο για τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ έχω δεσμεύσει την ίδια μου την περιουσία.
Ομολογώ ότι με χαρά διαπίστωσα ότι υπάρχουν ακόμα αρκετοί άνθρωποι που καταλαβαίνουν και τη δυσκολία του εγχειρήματος και τις προθέσεις και τους στόχους μου.
Ευχαριστώ τους καινούργιους μου συνεργάτες γιατί αποδέχτηκαν την πρόσκληση μου και αποτελεί τιμή μου να έχω δίπλα μου ανθρώπους που συμμερίζονται το προσωπικό μου αγώνα και θέλουν να τον δώσουν μαζί μου. Πριν ο κ. Πολύκαρπος παρουσιάσει τα μέλη της νέας διοίκησης, θα ήθελα να αναφερθώ επί της ευκαιρίας σε ένα πιθανό καινούργιο συνεργάτη τον κ. Ερεζ Λαντάνι, ισραηλινής καταγωγής επιχειρηματία από το Βέλγιο. Το κάνω γιατί ο κ. Λαντάνι μπορεί σε λίγο καιρό να είναι και μέτοχος του Ηρακλή. Η γνωριμία μαζί του έγινε χάρη στη μεσολάβηση ενός κοινού μας φίλου πριν λίγο καιρό. Συναντηθήκαμε αρκετές φορές, μιλήσαμε για πολλά, συμφωνήσαμε σε ότι αφορά τις προτεραιότητες και τους στόχους και μου εξέφρασε το ενδιαφέρον του να μπει στην ομάδα. Έχουμε υπογράψει ένα προσύμφωνο σύμφωνα με το οποίο εγώ θα του παραχωρήσω μέρος των μετοχών μου έτσι κι ο ίδιος σταθεί συνεπής στις από αυτό προερχόμενες δεσμεύσεις του. Ο κ. Λαντάνι μας ζήτησε λίγο χρόνο και έχει υποσχεθεί ότι μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα καταβάλει τα προβλεπόμενα από το προσύμφωνο χρήματα στην Π.Α.Ε. Ηρακλής και θα αποκτήσει μέρος των μετοχών της: αν αυτό συμβεί να είσαστε βέβαιοι ότι ο Ηρακλής γυρίζει σελίδα. Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου ο Ηρακλής θα διοικείται από τους ανθρώπους που θα σας παρουσιάσει ο κ. Πολύκαρπος και αν η συμφωνία με τον κ. Λαντάνι ολοκληρωθεί, δηλαδή αν μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ τα προβλεπόμενα χρήματα, θα μπουν στη διοίκηση ο ίδιος και δυο ακόμα συνεργάτες του.
Θα ήθελα επι της ευκαιρίας να αναφερθώ και σε κάποιες κατηγορίες που μου προσάπτουν διάφοροι προσωπικά. Η πιο επαναλαμβανόμενη από αυτές είναι ότι απουσιάζω από την καθημερινότητα της ΠΑΕ γιατί δεν μένω στη Θεσσαλονίκη. Απαντάω λοιπόν ότι πρώτον δεν γίνεται να κατηγορηθώ για ασυνέπεια, διότι ουδέποτε είχα υποσχεθεί σε οποιονδήποτε ότι θα αφήσω τα πάντα και θα γυρίσω εδώ. Θέλω επίσης να πω ότι όταν ο Ηρακλής έφτασε στο χείλος της καταστροφής πριν εμείς αναλάβουμε την Διοίκηση της Εταιρείας, διοικούνταν από ανθρώπους που δεν έκαναν τίποτα άλλο στη ζωή τους ,και ζούσαν στη Θεσσαλονίκη: δε νομίζω ότι η διαρκής παρουσία τους στα γραφεία και στα τοπικά ραδιόφωνα βοήθησε σε κάτι το σύλλογο. Εγώ δεν ζω στην Θεσσαλονίκη, αλλά σκέφτομαι τον Ηρακλή 24 ώρες το 24ωρο καθώς αυτός και μόνο είναι το βασικό μου μέλημα. Εχω επίσης απόλυτη εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου, τους σέβομαι και τους στηρίζω και είμαι περήφανος για αυτούς. Είμαι ο πρώτος στρατιώτης στη μάχη εναντίον των προβλημάτων του Ηρακλή και πολεμάω στο μέτωπο καθημερινά με αυτά. Θυμίζω ότι όσο θα είμαι ακόμα εδώ -και σας διαβεβαιώνω ότι αντέχω ακόμα πολύ- όποιος θέλει να κάνει κακό στον Ηρακλή θα με βρει μπροστά του και όχι μόνο μου , γιατί πιστεύω πως μαζί μου είναι όλος ο κόσμος του Ηρακλή που μπορεί να γκρινιάζει για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας αλλά καταλαβαίνει τις καλοπροαίρετες πράξεις και τις αγνές προσπάθειες. Ο κόσμος που πονά κι αγαπά όσο εγώ την ομάδα καταλαβαίνει και ξέρει ότι στα πεπραγμένα της δικής μου διοίκησης δεν υπάρχουν σκιές και ότι ο στόχος της δεν είναι ούτε ύποπτος ούτε υστερόβουλος. Ούτε θέλω να εκμεταλλευτώ την περιουσία του Ερασιτέχνη Ηρακλή, ούτε έχω σκοτεινά σχέδια για το μέλλον του όπως γράφουν διάφοροι φαντασιόπληκτοι σε εφημερίδες. Η ευημερία, η αξιοπρέπεια και η πρόοδος της ομάδας είναι ο στόχος μου και τίποτα άλλο. Κι αν ακόμα από αυτό που ονειρευόμαστε απέχουμε πολύ τίποτα δεν πτοεί τη δύναμη της πίστης στο όνειρο γιατί η πίστη αυτή πηγάζει από την αληθινή μου αγάπη για το σύλλογο πράγμα που δεν επιτρέπω σε κανένα να αμφισβητήσει.
Ας υποδεχτούμε με το σεβασμό που πρέπει τα νέα μέλη της διοίκησης κι ας προχωρήσουμε μέσα στη χρονιά ενωμένοι παραμερίζοντας διαφορές και βάζοντας τέλος στις γκρίνιες. Στη ζωή την αγάπη δεν μπορείς να την μοιράζεις. Μπορείς μόνο να την μοιράζεσαι.
Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους σας και σε όλο το φίλαθλο κόσμο του Ηρακλή, με υγεία πάνω απ’ όλα .
Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε.
Αντώνης Ρέμος».

Βούισιτς: «Ήταν μία αποτυχημένη σεζόν»


Το στοίχημα του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση τίτλων και αφού αυτοί, παρά των αρχικών πλάνων, δεν ήρθαν, η περσινή χρονιά καταχωρείται αυτόματα στις αποτυχημένες από τον Νίκολα Βούισιτς που με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε στη σελίδα της WIND, αποδεχομένος ωστόσο ως επιτυχία την πρόκριση των ερυθρόλευκων στο Final Four του 2009.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη σέντερ:

Το 2009 ήταν μια καλή ή μια κακή σεζόν για τον Ολυμπιακό;

«Είναι σημαντικό το ότι φτάσαμε ως το τέλος και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετείχαμε. Ειδικά η πρόκριση στο Final Four, ήταν ένα επίτευγμα για την ομάδα μου, που είχε να φτάσει τόσο ψηλά από το 1999.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός δεν είχε στόχο να φτάσει στους τελικούς, αλλά να πάρει τους τίτλους. Και δεν τα καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Άρα δεν ήταν μια επιτυχημένη σεζόν, ήταν μια απλά μια περίοδος που έγιναν βήματα προόδου».

Κάνοντας μια σύγκριση της περασμένης σεζόν με την τρέχουσα, θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός έχει βελτιωθεί;

«Θα μπορούσα να πω ναι, διότι πράγματι η ομάδα είναι καλύτερη σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πριν από ένα χρόνο. Όμως ό,τι κι αν πω, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Αυτή την ερώτηση θέλω να μου την ξανακάνετε στο τέλος της σεζόν. Τότε θα μπορώ να απαντήσω αν είμαστε καλύτεροι ή όχι. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο και θα ξέρουμε. Ας μην λέμε, λοιπόν, πολλά λόγια, ας περιμένουμε τα αποτελέσματα».

Ο κόσμος δεν δείχνει ευχαριστημένος...

«Το βρίσκω λογικό. Ο κόσμος δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από τη στιγμή που δεν έρχονται τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα. Οι οπαδοί θέλουν επιτυχίες και μόνο τότε είναι ικανοποιημένοι. Σε κάθε άλλη περίπτωση δυσανασχετούν και το δείχνουν. Η ήττα από τον Πανιώνιο τους πείραξε. Κι εμάς μας πείραξε, δεν έπρεπε να χάσουμε. Το καταλαβαίνω και το ζω, είμαι δεύτερη χρονιά στην ομάδα και αντιλαμβάνομαι πώς σκέφτονται.

Έχουν τόσα χρόνια να δουν τίτλους και δεν έχουν υπομονή. Ελπίζω το 2010 να τους κάνουμε χαρούμενους, αλλά μην μου ζητήστε να δώσω υποσχέσεις ή να κάνω δεσμεύσεις. Είπαμε, πρέπει να αφήσουμε τα πολλά λόγια και να προχωρήσουμε στις πράξεις. Μπορούμε να κάνουμε πολλά ως ομάδα και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για χαμένους τίτλους».

Επιμέλεια : Κατερίνα Μπιτίτσιου

Συγνώμη ζήτησε ο Κώστας Φούφουλας

Συγνώμη ζήτησε ο Κώστας Φούφουλας κατά την απολογία του ενώπιον της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής για την απόφασή του να προχωρήσει σε συζητήσεις με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και πλέον αναμένεται η ανακοίνωση της τιμωρίας του. Ο Φούφουλας βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα εκεί όπου απολογήθηκε ενώπιον του αντιπροέδρου της, Δήμου Πολύκαρπου και του γενικού της αρχηγού, Μανώλη Τουμπόγλου.

Μία κλήση σε απολογία που είχε να κάνει με τις συζητήσεις αλλά και την συμφωνία που ήρθε με τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τον επόμενο 1,5 χρόνο με τον ίδιο να αναγνώρισε το λάθος του και να ζήτησε συγνώμη.

Στις εξηγήσεις του ο Φούφουλας υποστήριξε μεταξύ άλλων πως εισπράττοντας πως δεν είναι στα πλάνα του Σάββα Κωφίδη ήρθε σε επαφή με την ομάδα της Θεσσαλίας χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να έχει υπογράψει κάποιο συμβόλαιο.

Από την πλευρά του Δήμου Πολύκαρπου του έγινε ξεκάθαρο πως πάνω από όλους είναι το συμφέρον της ομάδας και πως όπως και να έχει προχώρησε σε μία αντιεπαγγελματική κίνηση και πλέον απομένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση της τιμωρίας του. http://www.sport24.gr/ast/cov/fo/foufoulas0402_b.jpg

Ειδήσεις... φάρσες

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σάμουελ Ετό επιστρέφει στην Primera Division για λογαριασμό της... Ταραγόνας και ο Κακά ξαναφοράει τη φανέλα της Μίλαν, με τη Βασίλισσα να αποκτά ως ανταλλάγματα τους Ροναλντίνιο και Ντέιβιντ Μπέκαμ. Αυτές ήταν οι ειδήσεις-βόμβες που... έσκασαν στις 28 Δεκεμβρίου και θα μπορούσαν να προκαλέσουν πάταγο... αν δεν επρόκειτο για φάρσες των ισπανικών και μεξικάνικων ΜΜΕ.




Συγκεκριμένα, οι ισπανοί αλλά και οι μεξικανοί ήταν για άλλη μια χρονιά εφευρετικότατοι και έβαλαν όλη τους την έμπνευση προκειμένου να δημιουργήσουν άλλοτε πειστικότερες και άλλοτε πιο υπερβολικές ειδήσεις, με αφορμή την Ημέρα των Αθώων Αγίων (Εl día de los Santos Inocentes, η αντίστοιχη πρωταπριλιά των ισπανών και των ισπανόφωνων χωρών της Αμερικής).

Ας δούμε μερικές από τις ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν στα ξένα μέσα και προκάλεσαν γέλιο στους υποψιασμένους και έκπληξη στους... αθώους.

- Η ισπανική έκδοση της ιστοσελίδας Goal.com υποστηρίζει ότι ο Κακά θα επιστρέψει στη Μίλαν, ενώ ο Ροναλντίνιο και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα γίνουν κάτοικοι Μαδρίτης. Σύμφωνα με το... έγκυρο άρθρο, ο Ντίνιο αποτελούσε πάντα διακαή πόθο του Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ ο Μπέκαμ θα δώσει παραπάνω γκλάμουρ στη Βασίλισσα που έχει ήδη στις τάξεις της τον... celebrity Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από την άλλη, ο Κακά επιθυμεί την επιστροφή του στο Μιλάνο, έπειτα από πιέσεις της γυναίκας του που δεν είναι ευτυχισμένη στη Μαδρίτη. Μάλιστα, όπως περιγραφικά αναφέρει το κείμενο "ο Κακά θέλει να επιστρέψει το χαμόγελο στο πρόσωπό του δίπλα στην οικογένειά του" κι αυτός ήταν ο λόγος που απέρριψε και την πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι.

- Η ισπανική έκδοση του Yahoo.com αναφέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε στο πρόσωπο του καταλανού πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, Ολεγκέρ Πρέσας, τον αντικαταστάτη του τραυματία Πέπε. Ο άσος του Αγιαξ θα έρθει ως δανεικός στο Μπερναμπέου μέχρι τον Ιούνιο, ενώ η ισπανική ομάδα διατηρεί οψιόν αγοράς έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.

- Η Ταραγόνα ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της την απόκτηση του Σάμουελ Ετό, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στις 9 Ιανουαρίου απέναντι στην Θέλτα.

- "Ο Γκουαρντιόλα είναι ήδη της Ρεάλ Μαδρίτης", αναφέρει το δημοσίευμα της μεξικανικής Milenio, η οποία επίσης αποκαλύπτει ότι τελικά ο Τιερί Ανρί δεν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 λόγω του χεριού στον προκριματικό με την Ιρλανδία.

- Στην απόφαση να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να αφιερωθεί στον λόγο του Κυρίου, προχώρησε ο διεθνής διαιτητής της FIFA, Τομ Χένινγκ Οβρεμπο, σύμφωνα με την AS. Οπως υποστηρίζει η ισπανική ιστοσελίδα, ο Οβρεμπο δεν άντεξε να καταδιώκεται από τις ερινύες με τη μορφή των... Ντρογκμπά, Μπάλακ και Εσιέν, μετά τη διαιτησία του στον περσινό ημιτελικό ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μπαρτσελόνα.

- Την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Μπαρτσελόνα θα καταθέσει ο Γιόσεπ Γιουίς Νούνιες, που είχε διατελέσει και στο παρελθόν πρόεδρος του συλλόγου, σύμφωνα με την El Mundo Deportivo. Μάλιστα, ρόλο στην ομάδα θα δώσει και στον Γιόχαν Κρόιφ, αλλά και στον Λουίς φαν Χάαλ που θα φέρει στην ομάδα και τον Φρανκ Ριμπερί!

Και του χρόνου!

Καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εκρυψε την... μπάλα ο μπασκετικός Παναθηναϊκός

Εντυπωσιακές νίκες για Κλαμπ Μπριζ, Γάνδη


Ο Σουτέρ άνοιξε το δρόμο της νίκης για την Αντερλεχτ Με τεσσάρες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στην Τζούπιλερ Λιγκ τόσο η Κλαμπ Μπριζ που εξακολουθεί να πιέζει την Αντερλεχτ (στο -3 η διαφορά) όσο και η Γάνδη που είναι στην τρίτη θέση και τρεις βαθμούς πίσω από την ομάδα της Φλάνδρας. Νίκη και για την ομάδα των Βρυξελλών.

Η τελευταία νίκησε με δυο γκολ του Ντε Σούτερ, 2-1 τη Ζούλτε Βάρεγκεμ και παρέμεινε στην κορυφή. Δεύτερη είναι η Κλαμπ Μπριζ που νίκησε με 4-1 εκτός έδρας την ιδιαίτερα φορμαρισμένη και "αιώνια" αντίπαλο Κόρτραϊκ. Η Γάνδη από την πλευρά της με χατ τρικ του Κουλιμπαλί έκανε σμπαράλια την έτσι κι αλλιώς προβληματική άμυνα της Ρόζελαρ.

Τα αποτελέσματα
Αντερλεχτ - Ζούλτε Βάρεγκεμ 2-1
1-0 (34) Ντε Σούτερ
2-0 (45) Ντε Σούτερ
2-1 Μπέριερ (54)

Μαλίν - Σαρλερουά 1-0
1-0 (78) Νονγκ

Λόκερεν - Γκέρμιναλ 2-0
1-0 (19) Μπάγιο
2-0 (62) Γιάντσικ

Ρόζελαρ - Γάνδη 0-4
0-1 Βιλς (3)
0-2 Κουλιμπαλί (7)
0-3 Κουλιμπαλί (12)
0-4 Κουλιμπαλί (37)

Κόρτραϊκ - Κλαμπ Μπριζ 1-4
0-1 Ντιράρ (10)
0-2 Πέρισιτς (23)
1-2 (31) Μπαντεκε
1-3 Κουεμάχα (66)
1-4 Γκέραρτς (68)

Κωνσταντόπουλος: "Πολύ καλή κίνηση ο Τζόνσον"


Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος Με τα καλύτερα λόγια για τον Έντι Τζόνσον μίλησε στο Αθλητικό Metropolis ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπήρξε πέρσι συμπαίκτης με τον παίκτη που θέλει ο Αρης στην Κάρντιφ και αναφερόμενος σε αυτόν, είπε: «Με τον Έντι Τζόνσον ήμασταν μαζί στην Κάρντιφ γύρω στους 3,5 μήνες. Τα κυρίαρχα στοιχεία του είναι ότι είναι γρήγορος με την μπάλα και χωρίς αυτήν, βρίσκει θέσεις στο γήπεδο, είναι δυνατό παιδί και μπορεί να ανταπεξέλθει με μεγαλόσωμους αμυντικούς» δήλωσε αρχικά ο Έλληνας γκολκίπερ και συνέχισε: «Στην Αγγλία οι φίλαθλοι αν δουν ότι δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου σε αποθεώνουν, ακόμα κι αν δεν παίζεις καλά, ακόμα κι αν μείνεις στον πάγκο. Αυτό το είχε ο Τζόνσον».

Ακόμα, ο έμπειρος γκολκίπερ επισήμανε: «Στον Αρη, αν αποκτηθεί θα μπορέσει να βοηθήσει πολύ, μπορεί να παίξει και αριστερό εξτρέμ, υπάρχουν επιλογές να χρησιμοποιηθεί. Μπορεί να σταθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα δείξει πολλά όταν πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Θα είναι πολύ καλή κίνηση για τον ’ρη. Το ότι τον επέλεξε η Φούλαμ λέει πολλά. Βεβαίως δεν έχει αγωνιστεί πολύ, λόγω της εξαιρετικής πορείας που έχει η ομάδα. Γι� αυτό θέλει να πάει αλλού για να παίξει περισσότερο. Είναι ένα ήσυχο και καλό παιδί. Έχει λίγο τρέλα με τη μουσική, είναι συνέχεια με τα ακουστικά στα αυτιά».

Για τον εαυτό του, ο Κωνσταντόπουλος, τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Αγγλία, βρίσκομαι 7 χρόνια εδώ. Αλλά πλέον αρχίζω και σκέφτομαι την επιστροφή στην πατρίδα. Κατά καιρούς ακούστηκαν σενάρια για ομάδες που με θέλουν. Αλλά ποτέ δεν υπήρξε κάτι επίσημο».

Στέλνουν τον Κόκε στην Μπέτις οι Ισπανοί


Ο Σέρχιο Κόκε πέτυχε το γκολ της νίκης επί της ΑΕΚ Για πρόταση της Μπέτις για εξάμηνο δανεισμό του Κόκε (αντί του ποσού των 300.000 ευρώ) και ρήτρα απόκτησης του το καλοκαίρι (4 εκατ. ευρώ) μιλάνε οι Ισπανοί. Επίσης τονίζουν πως ο Αρης δεν φαίνεται αρνητικός στην παραχώρηση του αρχηγού του, καθώς ζητάει 600.000 για το δανεισμό. Ωστόσο οι "κίτρινοι" δηλώνουν κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση.

Ο Κόκε, σε δηλώσεις του σε ισπανική ιστοσελίδα, υπογράμμισε: «Εχω μιλήσει με τον Τάπια και γνωρίζω πως με υπολογίζε

«Θέλω να παίζω περισσότερο»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/65a2bf4b433d26ccaf3a5de92a45f304_L.jpg?1262244740?1262244740?1262244740

Την επιθυμία του να αγωνίζεται περισσότερο εξέφρασε σε δηλώσεις του ο μέσος του ΠΑΟΚ Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρέθηκε στην μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς διοργανώθηκε ένα μεγάλο τουρνουά Pro evolution, στο ΧΒΟX, όπου συμμετείχαν συνολικά 150 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.
Στο περιθώριο της συγκεκριμένης εκδήλωσης ο «Κούτσι» τόνισε αρχικά ότι αισθάνεται πολύ καλά στον ΠΑΟΚ, ενώ δεν έκρυψε και την επιθυμία του για τον ...νέο χρόνο:

«Τέτοιες εκδηλώσεις, είναι πάντα πολύ όμορφες, ειδικά για τα παιδιά που είναι κοντά μας. Για μένα το πιο σημαντικό γεγονός μέσα στο 2009, ήταν η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ και αν κρατάω κάποια στιγμή από τη χρονιά που περνάει, είναι το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
Στόχος είναι η πρώτη πεντάδα και τα πλέι οφ. Εγώ από την πλευρά μου θέλω χρόνο. Όχι από πλευράς παιχνιδιών, αλλά θέλω περισσότερο χρόνο για να δείξω ότι μπορώ να βοηθήσω και εγώ. Στους περισσότερους αγώνες που έχω παίξει, έχω παίξει για δεκάλεπτα και εικοσάλεπτα και αυτό δεν είναι ότι και πιο εύκολο. Ας είμαστε υγιείς και πιστεύω ότι το 2010 θα είναι μία καλή χρονιά για όλους».

Κοντά σε Εντίνιο ο ΠΑΟΚ;

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/43a97a3e7a6f0a064c1f3f6e1689f7b5_L.jpg?1262243363?1262243363?1262243363

Κοντά στον ΠΑΟΚ φέρνουν τον Αρνάλντο Εντίνιο ισπανικά δημοσιεύματα , αφού όπως τονίζουν θέλει να παίξει βασικός, προκειμένου να βρίσκεται στην αποστολή της Πορτογαλίας για το Μουντιάλ.

Την επιστροφή του στα ...ελληνικά εδάφη φαίνεται να επιθυμεί ο Αρνάλντο Εντίνιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Laopnode», η οποία καλύπτει τα θέματα της Μάλαγα.
Μάλιστα ο Πορτογάλος επιθετικός φέρεται να έχει απορρίψει πρόταση δανεισμού της Σπόρτινγκ Λισαβώνας για τα ...μάτια του ΠΑΟΚ.
Δεν έχει περάσει πάντως και πολύς καιρός από τις δηλώσεις που φιλοξένησε η «AS» και ο άσος της Μάλαγα είχε τονίσει τα εξής, δείχνοντας ότι δεν τον ...χαλάει καθόλου η περίπτωση του «Δικεφάλου» του Βορρά:

«Έχω μιλήσει με τον Κονσεϊσάο, αλλά ήταν μια αναγνωριστική επαφή και τίποτα άλλο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική περίπτωση που με ενδιαφέρει γιατί ξέρω και την ομάδα και τον προπονητή, Φερνάντο Σάντος και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Επιπλέον, η προσαρμογή μου θα είναι εύκολη γιατί γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι καλά στη Μάλαγα, αλλά μου λείπει χρόνος συμμετοχής και δεν θέλω να ρισκάρω ενόψει Μουντιάλ», είχε πει ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ.

«Μπαμ» με Ζέσους

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/60028962f6eb9cd4cfeac8969f5abceb_L.jpg?1262240381?1262240381?1262240381

Η Λάρισα είναι πολύ κοντά στην ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής με την απόκτηση του Ρικάρντο Ζέσους από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Κώστας Πηλαδάκης φέρεται να είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με το ρωσικό σύλλογο ώστε ο 24χρονος Βραζιλιάνος να αγωνιστεί στην ΑΕΛ τους επόμενους έξι μήνες (με οψιόν αγοράς). Οι βυσσινί έψαχναν εδώ και καιρό έναν φορ περιοχής και φαίνεται πως τον βρήκαν στην Μόσχα.

Ο Ζέσους αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά να υπογράψει συμβόλαιο με τον σύλλογο της Θεσσαλίας. Δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την Τρίτη. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου.

Ταπούτος: «Εκτιμώ την αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ»

Ταπούτος: «Εκτιμώ την αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ»
Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Ταπούτος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» λέγοντας αρχικά: «Προσπαθώ να κάνω από την μεριά μου ότι μπορώ περισσότερο, σε όσες περισσότερες θέσεις μπορώ να βοηθήσω.
Εκτιμώ την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου προσφέρει ο εκάστοτε κόσμος, αυτό το έχω πάρει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και θέλω να του το ανταποδώσω. Θέλω να το δίνω σε κάθε αγώνα και να μπορέσω να βοηθήσω. Ελπίζω ο Θεός να με έχει καλά και να συνεχίσω» ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ: «Τα πράγματα στην αρχή ήταν δύσκολα, η κριτική ήταν αρνητική, ακούστηκαν πολλά. Αλλά ήμουν σίγουρος γι’ αυτό που πήγα να κάνω, περίμενα ότι αργά ή γρήγορα θα δικαίωνα και τον εαυτό μου και αυτούς που με επέλεξαν. Ίσως για κάποια πράγματα φταίει και ο ενθουσιασμός μου, αλλά όλα ανήκουν στο παρελθόν».
Αναφερόμενος στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και τις δυνατότητες τους είπε: «Το υλικό είναι για… πολλά πράγματα, αλλά δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια ώστε να ενθουσιαστεί και ο κόσμος. Πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί, συγκεντρωμένοι. Άρχισαν να έρχονται και οι νίκες, έχουμε παρουσιάσει ένα εξαιρετικό πρόσωπο, με τις δύο προσθήκες του Μιλισάβλιεβιτς και του Παπαδόπουλου θα πάμε καλύτερα» ενώ ως στόχος έθεσε: «Θέλουμε να πάμε στα πλέι οφ, να μπούμε σε μία θέση που να αποφύγουμε Παναθηναικό και Ολυμπιακό και να βρούμε κάποια άλλη ομάδα, οι υπόλοιπες είναι στα μέτρα μας. Μπορούμε να γίνουμε κι εμείς καλύτεροι στην συνέχεια της χρονιάς».
Μιλώντας για τον κόσμο του ΠΑΟΚ είπε: «Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την καινούργια προσπάθεια αυτών των ανθρώπων που αγαπάνε την ομάδα. Να πω την αλήθεια δεν περιμέναμε τόσο κόσμο, λόγω της ημέρας, ξαφνιαστήκαμε αλλά ο κόσμος μας έδωσε ώθηση ειδικά στα τελευταία λεπτά, μας έδωσε δύναμη για να μπορέσουμε να κερδίσουμε» ενώ για τον επόμενο αγώνα με το Περιστέρι είπε: «Το Περιστέρι είναι μία δυνατή ομάδα, πειθαρχημένη. Πρέπει να την… διαβάσουμε όσο γίνεται καλύτερα, να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι ώστε να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα»

Αντίο στο 2009 με βροχή από γκολ!


Ο Ρούνεϊ σκόραρε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Με εύκολες νίκες έκλεισαν το 2009 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Αρσεναλ. Η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ συνέτριψε με 5-0 τη Γουϊγκαν στο Ολντ Τράφορντ και πλησίασε στους δύο βαθμούς την Τσέλσι.

Στο 28' από σέντρα του Ραφαέλ, ο Γουέιν Ρούνι με προβολή άνοιξε το σκορ. Στο 32' από πάσα του κορυφαίου στο παιχνίδι Αντόλφο Βαλέντσια, ο Κάρικ με σουτ πέτυχ δεύτερο γκολ, ενώ στο 45' ο Ραφαέλ πέτυχε το πρώτο γκολ του στο Ολντ Τράφορντ.

Στο 50' ο Μπερμπάτοφ από μπαλιά του Βαλέντσια, και ο παίκτης από το Εκουαδόρ στο 75' από σέντρα του Ρούνι, διαμόρφωσαν το 5-0.

Η Αρσεναλ πέρασε εύκολα από το Φράτον Παρκ με 4-1 επί της ουραγού Πόρτσμουθ. Στο 28' με φάουλ ο Εντουάρντο έκανε το 0-1 και στο 42' ο Νασρί με σουτ από σέντρα του Ράμσεϊ πέτυχε και δεύτερο γκολ.

Η απουσία του Φάμπρεγκας δεν φάνηκε πολύ και στο 69' ο αντικαταστάτης του Ράμσεϊ με σουτ πέτυχε και τρίτο γκολ. Στο 74' ο Μπελχάτζ με σουτ μείωσε, αλλά στο 81' ο Σονγκ Μπίλονγκ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Θα δει τον Οκβουνβάνε σε συνθήκες αγώνα


Ο Σάντος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ Μια φιλική αναμέτρηση εσωτερικής καύσεως για τα μάτια του Οκβουνβάνε... Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής θα δοκιμάσει την Πέμπτη το πρωί την τύχη του στον ΠΑΟΚ. Όσα έδειξε μέχρι την Τετάρτη στις προπονήσεις με τον Σάντος, θα πρέπει να τα επιβεβαιώσει και αγωνιστικά και μόνον τότε θα παραμείνει στην ομάδα. Το εσωτερικό διπλό θα «ακτινογραφήσει» τον Οκβουνβάνε.

Μάλιστα, θα οργανωθεί διπλό με όλα τα απαραίτητα... Θα υπάρχει διαιτητής και θα διαρκέσει 90 λεπτά, με τη συμμετοχή όλων των βασικών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Ο Τζέισι Τζον Οκβουνβάνε δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς αισθάνθηκε στομαχικές διαταραχές. Αντιθέτως, κανονικά γυμνάστηκαν οι Ίβιτς, Παπάζογλου και Μαλεζάς, που αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα στη χθεσινή προπόνηση. Θεραπεία ακολουθούν οι Τσιρίλο, Μουσλίμοβιτς και Σορλέν.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Μίλιεβιτς και Ορφανίδης της ομάδας Νέων Κ21, ενώ αν και ήταν προγραμματισμένο δεν συμμετείχε ο Καρασαλίδης λόγω αδιαθεσίας. Η προπόνηση αναλώθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής, ενώ πιο πριν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου υποβλήθηκαν στον καθιερωμένο αιματολογικό έλεγχο.

Γκολ από τη Μις Αργεντινή!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/4cbc6fb0d74c6fea77050bcf9f069dea_L.jpg?1262159548?1262159548?1262159548Η Μελίνα Πίτρα σκόραρε στα δίχτυα του τερματοφύλακα Φαμπιάν Ασμάν. Η περσινή Μις Αργεντινή παντρεύτηκε τον συμπατριώτης της πορτιέρο της Λας Πάλμας.

Πάουνιτς για Άρη!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/b9016eae560bd61f0e576e6d2fb3f5bf_L.jpg?1262193199?1262193199?1262193199

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής Σέρβος γκαρντ Ιβάν Πάουνιτς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Φώτη Κατσικάρη όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Χουάν Ντίξον στο ρόστερ του Άρη.

Ο Σέρβος γκαρντ (1.94μ.) είναι 22 χρονών ενώ αγωνίστηκε στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έχοντας 2.1 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 0.3 ασίστ μ.ό. σε 9 συμμετοχές με τους «πλάβι». Ο Πάουνιτς ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην Οστάνδη έχοντας 10.7 πόντους με 15/22 βολές (68.2%), 34/53 δίποντα (64.2%) και 8/22 τρίποντα (36.4%), 2.9 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μ.ό. σε 10 παιχνίδια στο βελγικό πρωτάθλημα.

Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Άρη δεν είναι σκόρερ...ολκής όμως πρόκειται για πολύ σκληρό παίκτη (στυλ Χατζηβρέττα) που αρέσει στον Φώτη Κατσικάρη. Μάλιστα έχει κερδίσει κολακευτικά σχόλια από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ντούσαν Ίβκοβιτς για τις επιδόσεις του στην Πανεπιστημιάδα του Βελιγραδίου όπου η Σερβία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Σε περίπτωση που προχωρήσει το ενδεχόμενο απόκτησής του από τους «κίτρινους», ο Πάουνιτς θα αντικαταστήσει τον Χουάν Ντίξον ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τους Θεσσαλονικείς εδώ και λίγες ώρες.

Κωφίδης: "Εκτός ομάδας ο Ντιέ"


Από τη συνέντευξη Τύπου του Σάββα Κωφίδη.... «Ο Ντιέ δεν θα έρθει την ημερομηνία που καθορίστηκε, αδικαιολόγητα. Με τη συμπεριφορά του δείχνει ότι θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας. Προσπαθήσαμε να τον βάλουμε στην ομάδα μετά από ένα άλλο επεισόδιο (με τον Ντίκα), αλλά, δεν τα καταφέραμε». Αυτή είναι η είδηση της ημέρας από το στρατόπεδο του Ηρακλή και μεταφέρθηκε από τον Σάββα Κωφίδη, όταν σε συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στους κυανόλευκους του πρώτου γύρου και τις μεταγραφές.

Ακόμη, σε άλλα σημεία, τόνισε:

-Η εικόνα της ομάδας στο πρώτο γύρο δεν ήταν αυτή που περιμέναμε και ο κόσμος δεν ευχαριστήθηκε. Υπήρχαν προβλήματα από την αρχή στην αμυντική συμπεριφορά. Στο πρώτο μισό, η ομάδα είχε αμυντικά πρόβλημα. Και να σκοράρει δυσκολεύτηκε. Στο δεύτερο μισό είχαμε καλύτερη επιθετική λειτουργία. Πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία.

-Εχουμε βρει κάποιους παίκτες και έχουμε μιλήσει. Είναι θέμα διαπραγματεύσεων και με βάση τι επικρατεί στην ομάδα, θα δούμε αν μπορούμε να τους εντάξουμε την ομάδα μας.

-Υπάρχει ρίσκο στους παίκτες που φέρνεις στον Ιανουάριο. Πρέπει να πάρουμε το ρίσκο. Υπάρχει ένας σχεδιασμός.

-Όλοι θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα στα διοικητικά. Τα τελευταία χρόνια ο Ηρακλής έχει χάσει την αίγλη του ως ομάδα. Εύχομαι και θέλω να αλλάξουν τα πράγματα για να ξαναβρεί ο Ηρακλής τη χαμένη του αίγλη.

-Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο κόσμος να ευχαριστιέται τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής χρειάζεται ενίσχυση. Αμεση. Δεν βλέπω ποιο είναι το κακό να έρθουν ποδοσφαιριστές για έξι μήνες. Θέλουμε παίκτες με νοοτροπία ομάδας. Θέλουμε παίκτες που βγάζουμε το. εμείς.

-Ο Ρέμος ήθελε να βοηθήσει. Έγιναν πράγματα που δεν βγήκανε. Πρέπει να ψάξουμε για τις αιτίες. Σε σύγκριση με τους προηγούμενους, είναι άτυχος.

-Συμβαίνει να υποτιμούμαι ή να υπερτιμούμαι μια ομάδα. Πρέπει να σκεφτούμε ότι η ομάδα είναι χαμηλά και πρέπει να αγωνιστούμε να τη βγάλουμε από την κακή κατάσταση. Προσωπικά εγώ, έχω καλή εικόνα από τον Πανθρακικό, άσχετα από τα αποτελέσματα που έχει φέρει.

  • Δυο φορές ο Ηρακλής ζήτησε από τον ΠΑΟΚ τον Γκανέζο χαφ Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι αλλά εισέπραξε ανάλογες αρνήσεις από τον "δικέφαλο του Βορρά". Αρχικά οι άνθρωποι του "Γηραιού" ζήτησαν με ελέυθερη μεταγραφή τον ποδοσφαιριστή αλλά το προσφερόμενο ποσό φάνηκε μικρό στον ΠΑΟΚ που δήλωσε πως παραχωρεί μόνο δανεικό τον παίκτη.

    Η διοίκηση των "κυανόλευκων" κατέθεσε νέα πρόταση, ζητώντας ως δανεικό τον Αμπουμπακάρι για τον επόμενο 1,5 χρόνο, όμως κι αυτή η πρότασή της δεν έγινε δεκτή, με αποτέλεσμα να επισημοποιήσει την οριστική απόσυρση του ενδιαφέροντός της για τον συγκεκριμένο παίκτη. Ο προπονητής Σάββας Κωφίδης είχε κρίνει θετικά την ενδεχόμενη παρουσία του Γκανέζου στην ομάδα, και αυτός ήταν ο λόγος της επιμονής του Ηρακλή για την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.


  • Η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Πανθρακικό συνεχίστηκε σήμερα (30/12) στην Μίκρα, με προπόνηση, που αφορούσε στην αγωνιστική τακτική και στις ασκήσεις με την μπάλα. Ο Γιάκομπ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Γιαννούλης συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως συνέχισαν τα ειδικά προγράμματά τους οι Λέκι και Πιλότο.

    O Tούμα προπονήθηκε μόνος, λόγω ψύξης στον αυχένα, και, σαφώς, η κατάστασή του δεν είναι ανησυχητική, μιας και θα επανέλθει άμεσα. Ο Koβαλέφσκι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, υποβλήθηκε σε φυσιοθεραπεία, προπονήθηκε πολύ χαλαρά, αλλά δεν είναι σημαντικό το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει. Στο σπίτι του για ανάρρωση παρέμεινε ο εμπύρετος από ίωση Ντάλα Μπόνα.
  • ΑΡΗΣ: Προσυμφωνία με Έντι Τζόνσον

    ΑΡΗΣ: Προσυμφωνία με Έντι Τζόνσον

    Ο Έντι Τζόνσον συνεχίζει να αποτελεί τον νούμερο ένα «στόχο» για την θέση του επιθετικού. Μάλιστα μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει προσυμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να λυθεί το συμβόλαιο του Αμπρέου, ώστε να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του 25χρονου Αμερικανού.
    Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου λοιπόν, ο Έντι Τζόνσον, θα αποτελέσει τον «εκλεκτό» του Κούπερ για την θέση της επίθεσης. Ωστόσο και πριν καταλήξει σε αυτόν, ο 54χρονος τεχνικός μελέτησε και άλλες περιπτώσεις παικτών που έφθασαν στα «χέρια» του. Μέσα σε αυτές ήταν και το όνομα ενός πασίγνωστου Βραζιλιάνου επιθετικού, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει την διαφορά και να δώσει μια άλλη δυναμική στην ομάδα. Όμως το υψηλό «κασέ» του, ανάγκασε τους ανθρώπους του Άρη να μην προχωρήσουν σε επαφές με τον εκπρόσωπο του. Άλλωστε και ο Έντι Τζόνσον είναι καθαρά επιλογή του Κούπερ. Ο Αργεντινός τον επέλεξε ανάμεσα σε άλλους(μάλιστα δύο εκ αυτών ήταν εισήγηση στενού του συνεργάτη), καθώς από την αρχή ήθελε ένα παίχτη δυνατό που να αντέχει στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων. Εξάλλου όπως έχει τονίσει σε συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλον του, οι αμυντικοί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο παίζουν σκληρά και δυνατά, οπότε έκρινε ότι ο 25χρονος Αμερικανός ταιριάζει «γάντι» στις ανάγκες τις ομάδας.

    Δεν διαψεύδουν οι Άγγλοι

    Με αφορμή το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτηση του Έντι Τζόνσον, το «Μ» επικοινώνησε χθες το μεσημέρι με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Φούλαμ, Κέιτ Χομ, η οποία πάντως δεν θέλησε να πει και πολλά, λέγοντάς μας πως υπάρχει απαγόρευση δηλώσεων για το συγκεκριμένο ζήτημα. Από την πλευρά τους, λοιπόν, με τα όσα άφησε να εννοηθεί η παραπάνω, οι άνθρωποι του Αγγλικού συλλόγου ούτε διαψεύδουν αλλά ούτε και επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον των «κιτρίνων». Τέλος να σημειωθεί ότι ο 25χρονος επέστρεψε πρόσφατα στην Φούλαμ, μιας και ο δανεισμός του στην Κάρντιφ ολοκληρώθηκε.Πηγη Μετροσπορ