Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΑΡΗΣ: Προσυμφωνία με Έντι Τζόνσον

ΑΡΗΣ: Προσυμφωνία με Έντι Τζόνσον

Ο Έντι Τζόνσον συνεχίζει να αποτελεί τον νούμερο ένα «στόχο» για την θέση του επιθετικού. Μάλιστα μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει προσυμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να λυθεί το συμβόλαιο του Αμπρέου, ώστε να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του 25χρονου Αμερικανού.
Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου λοιπόν, ο Έντι Τζόνσον, θα αποτελέσει τον «εκλεκτό» του Κούπερ για την θέση της επίθεσης. Ωστόσο και πριν καταλήξει σε αυτόν, ο 54χρονος τεχνικός μελέτησε και άλλες περιπτώσεις παικτών που έφθασαν στα «χέρια» του. Μέσα σε αυτές ήταν και το όνομα ενός πασίγνωστου Βραζιλιάνου επιθετικού, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει την διαφορά και να δώσει μια άλλη δυναμική στην ομάδα. Όμως το υψηλό «κασέ» του, ανάγκασε τους ανθρώπους του Άρη να μην προχωρήσουν σε επαφές με τον εκπρόσωπο του. Άλλωστε και ο Έντι Τζόνσον είναι καθαρά επιλογή του Κούπερ. Ο Αργεντινός τον επέλεξε ανάμεσα σε άλλους(μάλιστα δύο εκ αυτών ήταν εισήγηση στενού του συνεργάτη), καθώς από την αρχή ήθελε ένα παίχτη δυνατό που να αντέχει στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων. Εξάλλου όπως έχει τονίσει σε συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλον του, οι αμυντικοί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο παίζουν σκληρά και δυνατά, οπότε έκρινε ότι ο 25χρονος Αμερικανός ταιριάζει «γάντι» στις ανάγκες τις ομάδας.

Δεν διαψεύδουν οι Άγγλοι

Με αφορμή το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτηση του Έντι Τζόνσον, το «Μ» επικοινώνησε χθες το μεσημέρι με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Φούλαμ, Κέιτ Χομ, η οποία πάντως δεν θέλησε να πει και πολλά, λέγοντάς μας πως υπάρχει απαγόρευση δηλώσεων για το συγκεκριμένο ζήτημα. Από την πλευρά τους, λοιπόν, με τα όσα άφησε να εννοηθεί η παραπάνω, οι άνθρωποι του Αγγλικού συλλόγου ούτε διαψεύδουν αλλά ούτε και επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον των «κιτρίνων». Τέλος να σημειωθεί ότι ο 25χρονος επέστρεψε πρόσφατα στην Φούλαμ, μιας και ο δανεισμός του στην Κάρντιφ ολοκληρώθηκε.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: