Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Ταπούτος: «Εκτιμώ την αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ»

Ταπούτος: «Εκτιμώ την αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ»
Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Ταπούτος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» λέγοντας αρχικά: «Προσπαθώ να κάνω από την μεριά μου ότι μπορώ περισσότερο, σε όσες περισσότερες θέσεις μπορώ να βοηθήσω.
Εκτιμώ την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου προσφέρει ο εκάστοτε κόσμος, αυτό το έχω πάρει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και θέλω να του το ανταποδώσω. Θέλω να το δίνω σε κάθε αγώνα και να μπορέσω να βοηθήσω. Ελπίζω ο Θεός να με έχει καλά και να συνεχίσω» ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ: «Τα πράγματα στην αρχή ήταν δύσκολα, η κριτική ήταν αρνητική, ακούστηκαν πολλά. Αλλά ήμουν σίγουρος γι’ αυτό που πήγα να κάνω, περίμενα ότι αργά ή γρήγορα θα δικαίωνα και τον εαυτό μου και αυτούς που με επέλεξαν. Ίσως για κάποια πράγματα φταίει και ο ενθουσιασμός μου, αλλά όλα ανήκουν στο παρελθόν».
Αναφερόμενος στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και τις δυνατότητες τους είπε: «Το υλικό είναι για… πολλά πράγματα, αλλά δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια ώστε να ενθουσιαστεί και ο κόσμος. Πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί, συγκεντρωμένοι. Άρχισαν να έρχονται και οι νίκες, έχουμε παρουσιάσει ένα εξαιρετικό πρόσωπο, με τις δύο προσθήκες του Μιλισάβλιεβιτς και του Παπαδόπουλου θα πάμε καλύτερα» ενώ ως στόχος έθεσε: «Θέλουμε να πάμε στα πλέι οφ, να μπούμε σε μία θέση που να αποφύγουμε Παναθηναικό και Ολυμπιακό και να βρούμε κάποια άλλη ομάδα, οι υπόλοιπες είναι στα μέτρα μας. Μπορούμε να γίνουμε κι εμείς καλύτεροι στην συνέχεια της χρονιάς».
Μιλώντας για τον κόσμο του ΠΑΟΚ είπε: «Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την καινούργια προσπάθεια αυτών των ανθρώπων που αγαπάνε την ομάδα. Να πω την αλήθεια δεν περιμέναμε τόσο κόσμο, λόγω της ημέρας, ξαφνιαστήκαμε αλλά ο κόσμος μας έδωσε ώθηση ειδικά στα τελευταία λεπτά, μας έδωσε δύναμη για να μπορέσουμε να κερδίσουμε» ενώ για τον επόμενο αγώνα με το Περιστέρι είπε: «Το Περιστέρι είναι μία δυνατή ομάδα, πειθαρχημένη. Πρέπει να την… διαβάσουμε όσο γίνεται καλύτερα, να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι ώστε να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: