Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Συγνώμη ζήτησε ο Κώστας Φούφουλας

Συγνώμη ζήτησε ο Κώστας Φούφουλας κατά την απολογία του ενώπιον της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής για την απόφασή του να προχωρήσει σε συζητήσεις με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και πλέον αναμένεται η ανακοίνωση της τιμωρίας του. Ο Φούφουλας βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα εκεί όπου απολογήθηκε ενώπιον του αντιπροέδρου της, Δήμου Πολύκαρπου και του γενικού της αρχηγού, Μανώλη Τουμπόγλου.

Μία κλήση σε απολογία που είχε να κάνει με τις συζητήσεις αλλά και την συμφωνία που ήρθε με τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τον επόμενο 1,5 χρόνο με τον ίδιο να αναγνώρισε το λάθος του και να ζήτησε συγνώμη.

Στις εξηγήσεις του ο Φούφουλας υποστήριξε μεταξύ άλλων πως εισπράττοντας πως δεν είναι στα πλάνα του Σάββα Κωφίδη ήρθε σε επαφή με την ομάδα της Θεσσαλίας χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να έχει υπογράψει κάποιο συμβόλαιο.

Από την πλευρά του Δήμου Πολύκαρπου του έγινε ξεκάθαρο πως πάνω από όλους είναι το συμφέρον της ομάδας και πως όπως και να έχει προχώρησε σε μία αντιεπαγγελματική κίνηση και πλέον απομένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση της τιμωρίας του. http://www.sport24.gr/ast/cov/fo/foufoulas0402_b.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: