Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Κωνσταντόπουλος: "Πολύ καλή κίνηση ο Τζόνσον"


Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος Με τα καλύτερα λόγια για τον Έντι Τζόνσον μίλησε στο Αθλητικό Metropolis ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπήρξε πέρσι συμπαίκτης με τον παίκτη που θέλει ο Αρης στην Κάρντιφ και αναφερόμενος σε αυτόν, είπε: «Με τον Έντι Τζόνσον ήμασταν μαζί στην Κάρντιφ γύρω στους 3,5 μήνες. Τα κυρίαρχα στοιχεία του είναι ότι είναι γρήγορος με την μπάλα και χωρίς αυτήν, βρίσκει θέσεις στο γήπεδο, είναι δυνατό παιδί και μπορεί να ανταπεξέλθει με μεγαλόσωμους αμυντικούς» δήλωσε αρχικά ο Έλληνας γκολκίπερ και συνέχισε: «Στην Αγγλία οι φίλαθλοι αν δουν ότι δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου σε αποθεώνουν, ακόμα κι αν δεν παίζεις καλά, ακόμα κι αν μείνεις στον πάγκο. Αυτό το είχε ο Τζόνσον».

Ακόμα, ο έμπειρος γκολκίπερ επισήμανε: «Στον Αρη, αν αποκτηθεί θα μπορέσει να βοηθήσει πολύ, μπορεί να παίξει και αριστερό εξτρέμ, υπάρχουν επιλογές να χρησιμοποιηθεί. Μπορεί να σταθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα δείξει πολλά όταν πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Θα είναι πολύ καλή κίνηση για τον ’ρη. Το ότι τον επέλεξε η Φούλαμ λέει πολλά. Βεβαίως δεν έχει αγωνιστεί πολύ, λόγω της εξαιρετικής πορείας που έχει η ομάδα. Γι� αυτό θέλει να πάει αλλού για να παίξει περισσότερο. Είναι ένα ήσυχο και καλό παιδί. Έχει λίγο τρέλα με τη μουσική, είναι συνέχεια με τα ακουστικά στα αυτιά».

Για τον εαυτό του, ο Κωνσταντόπουλος, τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Αγγλία, βρίσκομαι 7 χρόνια εδώ. Αλλά πλέον αρχίζω και σκέφτομαι την επιστροφή στην πατρίδα. Κατά καιρούς ακούστηκαν σενάρια για ομάδες που με θέλουν. Αλλά ποτέ δεν υπήρξε κάτι επίσημο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: